Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 22910 22911 22912 22913 22914 22915 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Rin_Youkai
Crew

750 Points
  • Member 100
  • Gaian 50
  • Dressed Up 200
PostPosted: Wed Feb 22, 2006 1:30 am

Gaile de Verte
Rin_Youkai
Omega Sun
Rin_Youkai
Widze, ze nie tylko ja jestem chora xd . U mnie to juz nawet naiwnych nie ma, wszyscy powycholidzi. Zostalam tylko ja i... suchy chleb = =''''''

u mnie tez... wszyscy sobie poszli i nikt nie pomyslal, zeby biednej chorej omci zrobic zakupy crying
Dobra ja mam w szafce rumowe cukierki . Zaraz sie z wami podziele xd . Tylko niech ktos skoluje jakies kakao. Nie moge zyc bez kakao ( podobno tego sie nie odmienia x_X ) stressed
Nie odmienia sie :3 Ale lepsza jest goraca czekolada XDD
O taaak heart dziekuje Bogu, ze u nas w szkole jest automat z goraca czekolada xd . Ile ja tam kasy przepuscilam to sie nie miesci w glowie. Najlepsza jest ta pianka na gorze 4laugh
PostPosted: Wed Feb 22, 2006 1:30 am

Rin_Youkai
TY nas wcale nie pocieszasz sweatdrop . Chyba, zeeee +^+ < minka psychopaty > masz ich wiecej ...
Chcesz, to zajrzyj do mojej lodowki wink

Co do czekolady - razem z moim Kochanstwem zrobilismy sobie kubki czekoladki + ciasteczka X3 I nie byla rozwodniona, tylko taka slodka mrrr...

Gailenquen

Rin_Youkai
Crew

750 Points
  • Member 100
  • Gaian 50
  • Dressed Up 200
PostPosted: Wed Feb 22, 2006 1:31 am

Gaile de Verte
Rin_Youkai
TY nas wcale nie pocieszasz sweatdrop . Chyba, zeeee +^+ < minka psychopaty > masz ich wiecej ...
+^+ taaaaak taaaaak , nareszcie ktos o kim RODZINa nie zapomniala =='''''''''''''''''
PostPosted: Wed Feb 22, 2006 1:32 am

Omega Sun
Twisted_Exile
jeszcze sie bezczelnie z tego cieszy domokun

o.O hmmmm nikt do mnie Exile nie mowil O.o

a co Ty taka nerwowa jestes ostatnio ninja ? Czyzby szalejace hormony xd ?
gonk no przeciez ja zartuje i hormony juz sie uspokoily blaugh

a jak na mnie mowia confused to zalezy od osoby ale z reguly Twist

Twisted_Exile

Gailenquen

PostPosted: Wed Feb 22, 2006 1:34 am

Twisted_Exile
Omega Sun
Twisted_Exile

Albo od pozycji na Twojej liscie skazancow wink
PostPosted: Wed Feb 22, 2006 1:34 am

Gaile de Verte
Omega Sun

u mnie tez... wszyscy sobie poszli i nikt nie pomyslal, zeby biednej chorej omci zrobic zakupy crying
Ja przed chwila pochlonelam Fantasie z truskawkami..

zla zla zla Gaile, kopie lezacego crying

A tak w ogole to witaj smile Ty sie uczylas j. francuskiego prawda? Bo ja sie wlasnie zapisalam na kurs i tak sobie pomyslalam, ze moze mi powiesz czy osoba bedaca w tak "podeszlym" wieku jak ja, ma szanse sie czegos nauczyc... Chodzi mi o to, czy ten jezyk jest bardzo trudny do przyswojenia? 3nodding
Uczylam sie juz wczesniej angielskiego i niemieckiego i nie mialam z nimi wiekszych problemow (z obu zdawalam mature), teraz postanowilam nauczyc sie czegos nowego.

Omega Sun
Captain

Rin_Youkai
Crew

750 Points
  • Member 100
  • Gaian 50
  • Dressed Up 200
PostPosted: Wed Feb 22, 2006 1:35 am

Twisted_Exile
Omega Sun
Twisted_Exile

Rozumiem, ze mam sie zwracac Twist >_>. ?? Heromony... hyyyy < stekniecie > to przyspozylo mi wieeeeellluuu klopotow = =
PostPosted: Wed Feb 22, 2006 1:37 am

Rin_Youkai
Gaile de Verte
Rin_Youkai
+^+ taaaaak taaaaak , nareszcie ktos o kim RODZINa nie zapomniala =='''''''''''''''''

moze nas adoptuje? wink

Omega Sun
Captain

Twisted_Exile

PostPosted: Wed Feb 22, 2006 1:37 am

Gaile de Verte
Twisted_Exile
Omega Sun
Twisted_Exile

Albo od pozycji na Twojej liscie skazancow wink
oj tak od tego tez blaugh kurna juz troche przydluga ta lista sweatdrop
PostPosted: Wed Feb 22, 2006 1:39 am

Omega Sun

zla zla zla Gaile, kopie lezacego crying

A tak w ogole to witaj smile Ty sie uczylas j. francuskiego prawda? Bo ja sie wlasnie zapisalam na kurs i tak sobie pomyslalam, ze moze mi powiesz czy osoba bedaca w tak "podeszlym" wieku jak ja, ma szanse sie czegos nauczyc... Chodzi mi o to, czy ten jezyk jest bardzo trudny do przyswojenia? 3nodding
Uczylam sie juz wczesniej angielskiego i niemieckiego i nie mialam z nimi wiekszych problemow (z obu zdawalam mature), teraz postanowilam nauczyc sie czegos nowego.
Juz nie bede ;_; *daje jej swoje Prince Polo*

Francuski? Tak, uczylam sie :3 Sam jezyk jest dosc trudny, choc gramatyka przypomina niekiedy angielska. Nauczenie sie kilku zasad nie jest az takie ciezkie... Najgorzej, wg mnie, jest z nauczeniem sie odmian czasownikow, szczegolnie tych nieregularnych, bo moze byc tego naprawde duzo.
Ale szanse masz :3 Po prostu trzeba isc na biezaco i nie olewac nauki.

Gailenquen

Rin_Youkai
Crew

750 Points
  • Member 100
  • Gaian 50
  • Dressed Up 200
PostPosted: Wed Feb 22, 2006 1:40 am

Omega Sun
Rin_Youkai
Gaile de Verte
Rin_Youkai

moze nas adoptuje? wink
Przygarnijjjj biedne zapomniane dzieci crying . Co?? CO mowisz, ze jak ktos pelnoletnie to sa z tym problemy ?? >.> to nic bedziemy udawac dzidzie . Hmm dzidzie.. od razu mi sie przypomina ta DZIDZIA (dzida ) Bojowa - -''' : Dzidzia bojowa sklada sie z przed dzidzia, sroddzidzia.... itp tip =='''
PostPosted: Wed Feb 22, 2006 1:41 am

Rin_Youkai
Omega Sun
Rin_Youkai
Gaile de Verte
Rin_Youkai

moze nas adoptuje? wink
Przygarnijjjj biedne zapomniane dzieci crying . Co?? CO mowisz, ze jak ktos pelnoletnie to sa z tym problemy ?? >.> to nic bedziemy udawac dzidzie . Hmm dzidzie.. od razu mi sie przypomina ta DZIDZIA (dzida ) Bojowa - -''' : Dzidzia bojowa sklada sie z przed dzidzia, sroddzidzia.... itp tip =='''
Wszystko byloby w porzadku, gdyby nie:
a) nie jestem pelnoletnia XD
b) nie cierpie dzieci XDDDD

Gailenquen

Rin_Youkai
Crew

750 Points
  • Member 100
  • Gaian 50
  • Dressed Up 200
PostPosted: Wed Feb 22, 2006 1:45 am

Gaile de Verte
Rin_Youkai
Omega Sun
Rin_Youkai
Gaile de Verte
Rin_Youkai

moze nas adoptuje? wink
Wszystko byloby w porzadku, gdyby nie:
a) nie jestem pelnoletnia XD
b) nie cierpie dzieci XDDDD
Ja tez nie XD, ale Omega jest pelnoletnie. Eeee Omeeegaaa >_> lubisz dzieci ?? < maslane oczka> ( ty nas adoptujesz i zabierasz Gaile lodowke XD ). Ja tez nie zbyt lubie x_X choc czasem... jak slysze slodki glosik 4 latka Uuu i nie takiego paskudnego i wrednego scream tylko takiego : A co to jest ? XD To nawet sobie mysle ze sa fajne XDD ( po 5 minutach znowu stwierdzam - nie chce miec dzieci = = )
PostPosted: Wed Feb 22, 2006 1:48 am

Rin_Youkai
Ja tez nie XD, ale Omega jest pelnoletnie. Eeee Omeeegaaa >_> lubisz dzieci ?? < maslane oczka> ( ty nas adoptujesz i zabierasz Gaile lodowke XD ). Ja tez nie zbyt lubie x_X choc czasem... jak slysze slodki glosik 4 latka Uuu i nie takiego paskudnego i wrednego scream tylko takiego : A co to jest ? XD To nawet sobie mysle ze sa fajne XDD ( po 5 minutach znowu stwierdzam - nie chce miec dzieci = = )
Ja dla odmiany dzieci ne lubie, takich wkurzajacych XD Ktore sie brataja z Panna Destrukcja.

Ale swoje wlasne chce miec :3 Nawet dwojke. Chlopca i dziewczynke albo dwoch chlopcow :3

Gailenquen

Omega Sun
Captain

PostPosted: Wed Feb 22, 2006 1:49 am

Gaile de Verte
Juz nie bede ;_; *daje jej swoje Prince Polo*

Francuski? Tak, uczylam sie :3 Sam jezyk jest dosc trudny, choc gramatyka przypomina niekiedy angielska. Nauczenie sie kilku zasad nie jest az takie ciezkie... Najgorzej, wg mnie, jest z nauczeniem sie odmian czasownikow, szczegolnie tych nieregularnych, bo moze byc tego naprawde duzo.
Ale szanse masz :3 Po prostu trzeba isc na biezaco i nie olewac nauki.

Dziekuje 4laugh *wcina prince polo*

a co do jezyka, to chodzi mi glownie o komunikacje. Chce sie nauczyc na tyle zeby sie swobodnie porozumiewac, wiec wiekszy nacisk klade na nauke slowek (chociaz wiadomo- bez gramatyki ani rusz). Juz sobie nazamawialam cala mase roznych pomocy i postanowilam sie do tego przylozyc 3nodding Przez brak znajomosci tego jezyka przeszlo mi juz kolo nosa wiele ciekawych ofert zwiazanych ze studiami i praca wiec chyba najwyzsza pora sie wziac za siebie xp
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 22910 22911 22912 22913 22914 22915 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games