|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 22, 2006 1:30 am
Gaile de Verte Rin_Youkai Omega Sun Rin_Youkai Widze, ze nie tylko ja jestem chora xd . U mnie to juz nawet naiwnych nie ma, wszyscy powycholidzi. Zostalam tylko ja i... suchy chleb = ='''''' u mnie tez... wszyscy sobie poszli i nikt nie pomyslal, zeby biednej chorej omci zrobic zakupy crying Dobra ja mam w szafce rumowe cukierki . Zaraz sie z wami podziele xd . Tylko niech ktos skoluje jakies kakao. Nie moge zyc bez kakao ( podobno tego sie nie odmienia x_X ) stressed Nie odmienia sie :3 Ale lepsza jest goraca czekolada XDD O taaak heart dziekuje Bogu, ze u nas w szkole jest automat z goraca czekolada xd . Ile ja tam kasy przepuscilam to sie nie miesci w glowie. Najlepsza jest ta pianka na gorze 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 22, 2006 1:30 am
Rin_Youkai TY nas wcale nie pocieszasz sweatdrop . Chyba, zeeee +^+ < minka psychopaty > masz ich wiecej ... Chcesz, to zajrzyj do mojej lodowki wink
Co do czekolady - razem z moim Kochanstwem zrobilismy sobie kubki czekoladki + ciasteczka X3 I nie byla rozwodniona, tylko taka slodka mrrr...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 22, 2006 1:31 am
Gaile de Verte Rin_Youkai TY nas wcale nie pocieszasz sweatdrop . Chyba, zeeee +^+ < minka psychopaty > masz ich wiecej ... Chcesz, to zajrzyj do mojej lodowki wink +^+ taaaaak taaaaak , nareszcie ktos o kim RODZINa nie zapomniala =='''''''''''''''''
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 22, 2006 1:32 am
Omega Sun Twisted_Exile jeszcze sie bezczelnie z tego cieszy domokun
o.O hmmmm nikt do mnie Exile nie mowil O.o
a co Ty taka nerwowa jestes ostatnio ninja ? Czyzby szalejace hormony xd ? gonk no przeciez ja zartuje i hormony juz sie uspokoily blaugh
a jak na mnie mowia confused to zalezy od osoby ale z reguly Twist
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 22, 2006 1:34 am
Twisted_Exile Omega Sun Twisted_Exile jeszcze sie bezczelnie z tego cieszy domokun
a co Ty taka nerwowa jestes ostatnio ninja ? Czyzby szalejace hormony xd ? gonk no przeciez ja zartuje i hormony juz sie uspokoily blaugh
a jak na mnie mowia confused to zalezy od osoby ale z reguly Twist Albo od pozycji na Twojej liscie skazancow wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 22, 2006 1:34 am
Gaile de Verte Omega Sun u mnie tez... wszyscy sobie poszli i nikt nie pomyslal, zeby biednej chorej omci zrobic zakupy crying Ja przed chwila pochlonelam Fantasie z truskawkami..
zla zla zla Gaile, kopie lezacego crying A tak w ogole to witaj smile Ty sie uczylas j. francuskiego prawda? Bo ja sie wlasnie zapisalam na kurs i tak sobie pomyslalam, ze moze mi powiesz czy osoba bedaca w tak "podeszlym" wieku jak ja, ma szanse sie czegos nauczyc... Chodzi mi o to, czy ten jezyk jest bardzo trudny do przyswojenia? 3nodding Uczylam sie juz wczesniej angielskiego i niemieckiego i nie mialam z nimi wiekszych problemow (z obu zdawalam mature), teraz postanowilam nauczyc sie czegos nowego.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 22, 2006 1:35 am
Twisted_Exile Omega Sun Twisted_Exile jeszcze sie bezczelnie z tego cieszy domokun
a jak na mnie mowia confused to zalezy od osoby ale z reguly Twist Rozumiem, ze mam sie zwracac Twist >_>. ?? Heromony... hyyyy < stekniecie > to przyspozylo mi wieeeeellluuu klopotow = =
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 22, 2006 1:37 am
Rin_Youkai Gaile de Verte Rin_Youkai TY nas wcale nie pocieszasz sweatdrop . Chyba, zeeee +^+ < minka psychopaty > masz ich wiecej ... Chcesz, to zajrzyj do mojej lodowki wink +^+ taaaaak taaaaak , nareszcie ktos o kim RODZINa nie zapomniala ==''''''''''''''''' moze nas adoptuje? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 22, 2006 1:37 am
Gaile de Verte Twisted_Exile Omega Sun Twisted_Exile jeszcze sie bezczelnie z tego cieszy domokun
a jak na mnie mowia confused to zalezy od osoby ale z reguly Twist Albo od pozycji na Twojej liscie skazancow wink oj tak od tego tez blaugh kurna juz troche przydluga ta lista sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 22, 2006 1:39 am
Omega Sun zla zla zla Gaile, kopie lezacego crying A tak w ogole to witaj smile Ty sie uczylas j. francuskiego prawda? Bo ja sie wlasnie zapisalam na kurs i tak sobie pomyslalam, ze moze mi powiesz czy osoba bedaca w tak "podeszlym" wieku jak ja, ma szanse sie czegos nauczyc... Chodzi mi o to, czy ten jezyk jest bardzo trudny do przyswojenia? 3nodding Uczylam sie juz wczesniej angielskiego i niemieckiego i nie mialam z nimi wiekszych problemow (z obu zdawalam mature), teraz postanowilam nauczyc sie czegos nowego. Juz nie bede ;_; *daje jej swoje Prince Polo*
Francuski? Tak, uczylam sie :3 Sam jezyk jest dosc trudny, choc gramatyka przypomina niekiedy angielska. Nauczenie sie kilku zasad nie jest az takie ciezkie... Najgorzej, wg mnie, jest z nauczeniem sie odmian czasownikow, szczegolnie tych nieregularnych, bo moze byc tego naprawde duzo. Ale szanse masz :3 Po prostu trzeba isc na biezaco i nie olewac nauki.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 22, 2006 1:40 am
Omega Sun Rin_Youkai Gaile de Verte Rin_Youkai TY nas wcale nie pocieszasz sweatdrop . Chyba, zeeee +^+ < minka psychopaty > masz ich wiecej ... Chcesz, to zajrzyj do mojej lodowki wink +^+ taaaaak taaaaak , nareszcie ktos o kim RODZINa nie zapomniala ==''''''''''''''''' moze nas adoptuje? wink Przygarnijjjj biedne zapomniane dzieci crying . Co?? CO mowisz, ze jak ktos pelnoletnie to sa z tym problemy ?? >.> to nic bedziemy udawac dzidzie . Hmm dzidzie.. od razu mi sie przypomina ta DZIDZIA (dzida ) Bojowa - -''' : Dzidzia bojowa sklada sie z przed dzidzia, sroddzidzia.... itp tip =='''
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 22, 2006 1:41 am
Rin_Youkai Omega Sun Rin_Youkai Gaile de Verte Rin_Youkai TY nas wcale nie pocieszasz sweatdrop . Chyba, zeeee +^+ < minka psychopaty > masz ich wiecej ... Chcesz, to zajrzyj do mojej lodowki wink +^+ taaaaak taaaaak , nareszcie ktos o kim RODZINa nie zapomniala ==''''''''''''''''' moze nas adoptuje? wink Przygarnijjjj biedne zapomniane dzieci crying . Co?? CO mowisz, ze jak ktos pelnoletnie to sa z tym problemy ?? >.> to nic bedziemy udawac dzidzie . Hmm dzidzie.. od razu mi sie przypomina ta DZIDZIA (dzida ) Bojowa - -''' : Dzidzia bojowa sklada sie z przed dzidzia, sroddzidzia.... itp tip ==''' Wszystko byloby w porzadku, gdyby nie: a) nie jestem pelnoletnia XD b) nie cierpie dzieci XDDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 22, 2006 1:45 am
Gaile de Verte Rin_Youkai Omega Sun Rin_Youkai Gaile de Verte Rin_Youkai TY nas wcale nie pocieszasz sweatdrop . Chyba, zeeee +^+ < minka psychopaty > masz ich wiecej ... Chcesz, to zajrzyj do mojej lodowki wink +^+ taaaaak taaaaak , nareszcie ktos o kim RODZINa nie zapomniala ==''''''''''''''''' moze nas adoptuje? wink Przygarnijjjj biedne zapomniane dzieci crying . Co?? CO mowisz, ze jak ktos pelnoletnie to sa z tym problemy ?? >.> to nic bedziemy udawac dzidzie . Hmm dzidzie.. od razu mi sie przypomina ta DZIDZIA (dzida ) Bojowa - -''' : Dzidzia bojowa sklada sie z przed dzidzia, sroddzidzia.... itp tip ==''' Wszystko byloby w porzadku, gdyby nie: a) nie jestem pelnoletnia XD b) nie cierpie dzieci XDDDD Ja tez nie XD, ale Omega jest pelnoletnie. Eeee Omeeegaaa >_> lubisz dzieci ?? < maslane oczka> ( ty nas adoptujesz i zabierasz Gaile lodowke XD ). Ja tez nie zbyt lubie x_X choc czasem... jak slysze slodki glosik 4 latka Uuu i nie takiego paskudnego i wrednego scream tylko takiego : A co to jest ? XD To nawet sobie mysle ze sa fajne XDD ( po 5 minutach znowu stwierdzam - nie chce miec dzieci = = )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 22, 2006 1:48 am
Rin_Youkai Ja tez nie XD, ale Omega jest pelnoletnie. Eeee Omeeegaaa >_> lubisz dzieci ?? < maslane oczka> ( ty nas adoptujesz i zabierasz Gaile lodowke XD ). Ja tez nie zbyt lubie x_X choc czasem... jak slysze slodki glosik 4 latka Uuu i nie takiego paskudnego i wrednego scream tylko takiego : A co to jest ? XD To nawet sobie mysle ze sa fajne XDD ( po 5 minutach znowu stwierdzam - nie chce miec dzieci = = ) Ja dla odmiany dzieci ne lubie, takich wkurzajacych XD Ktore sie brataja z Panna Destrukcja.
Ale swoje wlasne chce miec :3 Nawet dwojke. Chlopca i dziewczynke albo dwoch chlopcow :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 22, 2006 1:49 am
Gaile de Verte Juz nie bede ;_; *daje jej swoje Prince Polo*
Francuski? Tak, uczylam sie :3 Sam jezyk jest dosc trudny, choc gramatyka przypomina niekiedy angielska. Nauczenie sie kilku zasad nie jest az takie ciezkie... Najgorzej, wg mnie, jest z nauczeniem sie odmian czasownikow, szczegolnie tych nieregularnych, bo moze byc tego naprawde duzo. Ale szanse masz :3 Po prostu trzeba isc na biezaco i nie olewac nauki. Dziekuje 4laugh *wcina prince polo* a co do jezyka, to chodzi mi glownie o komunikacje. Chce sie nauczyc na tyle zeby sie swobodnie porozumiewac, wiec wiekszy nacisk klade na nauke slowek (chociaz wiadomo- bez gramatyki ani rusz). Juz sobie nazamawialam cala mase roznych pomocy i postanowilam sie do tego przylozyc 3nodding Przez brak znajomosci tego jezyka przeszlo mi juz kolo nosa wiele ciekawych ofert zwiazanych ze studiami i praca wiec chyba najwyzsza pora sie wziac za siebie xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|