Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 22909 22910 22911 22912 22913 22914 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Omega Sun
Captain

PostPosted: Wed Feb 22, 2006 12:56 am

Rin_Youkai
Cholera T__T kto wie gdzie jest ta maszyna do smieci. Do robakow to wiem, ale do smieci O.o

hmm... one wszystkie sa w jednym miejscu... w 5-tej dzielnicy na dowolnej mapce...
PostPosted: Wed Feb 22, 2006 1:05 am

Omega Sun
Rin_Youkai
Cholera T__T kto wie gdzie jest ta maszyna do smieci. Do robakow to wiem, ale do smieci O.o

hmm... one wszystkie sa w jednym miejscu... w 5-tej dzielnicy na dowolnej mapce...
Dzieki juz znalazlam ^--^. / Ha nie musze sie jednak uczyc _^_ dostalam sms ze sprawdzian rpzelozony, moge tu sobie spokojnie siedziec whee / Takogole witaj Omega 3nodding

Rin_Youkai
Crew

750 Points
  • Member 100
  • Gaian 50
  • Dressed Up 200

Twisted_Exile

PostPosted: Wed Feb 22, 2006 1:08 am

Omega Sun
Rin_Youkai

ninja domokun znowu to zrobilas domokun
PostPosted: Wed Feb 22, 2006 1:12 am

Rin_Youkai
Dzieki juz znalazlam ^--^. / Ha nie musze sie jednak uczyc _^_ dostalam sms ze sprawdzian rpzelozony, moge tu sobie spokojnie siedziec whee / Takogole witaj Omega 3nodding

ja wlasnie szukam kogos naiwnego kogo mozna wyslac do sklepu, bo jestem chora i nie moge wychodzic a przydaloby sie jakies sniadanko

Omega Sun
Captain

Omega Sun
Captain

PostPosted: Wed Feb 22, 2006 1:13 am

Twisted_Exile
Omega Sun
Rin_Youkai

4laugh
PostPosted: Wed Feb 22, 2006 1:14 am

Omega Sun
Rin_Youkai

ja wlasnie szukam kogos naiwnego kogo mozna wyslac do sklepu, bo jestem chora i nie moge wychodzic a przydaloby sie jakies sniadanko
Widze, ze nie tylko ja jestem chora xd . U mnie to juz nawet naiwnych nie ma, wszyscy powycholidzi. Zostalam tylko ja i... suchy chleb = =''''''

Rin_Youkai
Crew

750 Points
  • Member 100
  • Gaian 50
  • Dressed Up 200

Rin_Youkai
Crew

750 Points
  • Member 100
  • Gaian 50
  • Dressed Up 200
PostPosted: Wed Feb 22, 2006 1:15 am

Twisted_Exile
Omega Sun
Rin_Youkai

NIe ma jak to zamaskowany muchacho _^_. Mnie to pasuje , zawsze jest gdy jej potrzeba biggrin

Wiatj Exile whee
PostPosted: Wed Feb 22, 2006 1:21 am

Omega Sun
Twisted_Exile
Omega Sun
Rin_Youkai

4laugh
jeszcze sie bezczelnie z tego cieszy domokun

o.O hmmmm nikt do mnie Exile nie mowil O.o

Twisted_Exile

Omega Sun
Captain

PostPosted: Wed Feb 22, 2006 1:22 am

Rin_Youkai
Widze, ze nie tylko ja jestem chora xd . U mnie to juz nawet naiwnych nie ma, wszyscy powycholidzi. Zostalam tylko ja i... suchy chleb = =''''''

u mnie tez... wszyscy sobie poszli i nikt nie pomyslal, zeby biednej chorej omci zrobic zakupy crying
PostPosted: Wed Feb 22, 2006 1:23 am

Twisted_Exile

a co Ty taka nerwowa jestes ostatnio ninja ? Czyzby szalejace hormony xd ?

Omega Sun
Captain

Rin_Youkai
Crew

750 Points
  • Member 100
  • Gaian 50
  • Dressed Up 200
PostPosted: Wed Feb 22, 2006 1:23 am

Twisted_Exile
Omega Sun
Twisted_Exile
Omega Sun
Rin_Youkai

4laugh

Ooo jak zwykle robie jakas gafe stare Aa jak do ciebie mowia .. >_> zaraz zmienie swoj swiatopoglad wink
PostPosted: Wed Feb 22, 2006 1:24 am

Omega Sun
Rin_Youkai

u mnie tez... wszyscy sobie poszli i nikt nie pomyslal, zeby biednej chorej omci zrobic zakupy crying
Ja przed chwila pochlonelam Fantasie z truskawkami..

Dobry :3

Gailenquen

Rin_Youkai
Crew

750 Points
  • Member 100
  • Gaian 50
  • Dressed Up 200
PostPosted: Wed Feb 22, 2006 1:26 am

Omega Sun
Rin_Youkai

Dobra ja mam w szafce rumowe cukierki . Zaraz sie z wami podziele xd . Tylko niech ktos skoluje jakies kakao. Nie moge zyc bez kakao ( podobno tego sie nie odmienia x_X ) stressed
PostPosted: Wed Feb 22, 2006 1:27 am

Gaile de Verte
Omega Sun
Rin_Youkai

Ja przed chwila pochlonelam Fantasie z truskawkami..

Dobry :3
TY nas wcale nie pocieszasz sweatdrop . Chyba, zeeee +^+ < minka psychopaty > masz ich wiecej ...

Rin_Youkai
Crew

750 Points
  • Member 100
  • Gaian 50
  • Dressed Up 200

Gailenquen

PostPosted: Wed Feb 22, 2006 1:27 am

Rin_Youkai
Omega Sun
Rin_Youkai

Dobra ja mam w szafce rumowe cukierki . Zaraz sie z wami podziele xd . Tylko niech ktos skoluje jakies kakao. Nie moge zyc bez kakao ( podobno tego sie nie odmienia x_X ) stressed
Nie odmienia sie :3 Ale lepsza jest goraca czekolada XDD
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 22909 22910 22911 22912 22913 22914 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games