|
|
|
|
Posted: Wed Feb 22, 2006 12:56 am
Rin_Youkai Cholera T__T kto wie gdzie jest ta maszyna do smieci. Do robakow to wiem, ale do smieci O.o hmm... one wszystkie sa w jednym miejscu... w 5-tej dzielnicy na dowolnej mapce...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 22, 2006 1:05 am
Omega Sun Rin_Youkai Cholera T__T kto wie gdzie jest ta maszyna do smieci. Do robakow to wiem, ale do smieci O.o hmm... one wszystkie sa w jednym miejscu... w 5-tej dzielnicy na dowolnej mapce... Dzieki juz znalazlam ^--^. / Ha nie musze sie jednak uczyc _^_ dostalam sms ze sprawdzian rpzelozony, moge tu sobie spokojnie siedziec whee / Takogole witaj Omega 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 22, 2006 1:08 am
Omega Sun Rin_Youkai Cholera T__T kto wie gdzie jest ta maszyna do smieci. Do robakow to wiem, ale do smieci O.o hmm... one wszystkie sa w jednym miejscu... w 5-tej dzielnicy na dowolnej mapce... ninja domokun znowu to zrobilas domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 22, 2006 1:12 am
Rin_Youkai Dzieki juz znalazlam ^--^. / Ha nie musze sie jednak uczyc _^_ dostalam sms ze sprawdzian rpzelozony, moge tu sobie spokojnie siedziec whee / Takogole witaj Omega 3nodding ja wlasnie szukam kogos naiwnego kogo mozna wyslac do sklepu, bo jestem chora i nie moge wychodzic a przydaloby sie jakies sniadanko
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 22, 2006 1:13 am
Twisted_Exile Omega Sun Rin_Youkai Cholera T__T kto wie gdzie jest ta maszyna do smieci. Do robakow to wiem, ale do smieci O.o hmm... one wszystkie sa w jednym miejscu... w 5-tej dzielnicy na dowolnej mapce... ninja domokun znowu to zrobilas domokun 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 22, 2006 1:14 am
Omega Sun Rin_Youkai Dzieki juz znalazlam ^--^. / Ha nie musze sie jednak uczyc _^_ dostalam sms ze sprawdzian rpzelozony, moge tu sobie spokojnie siedziec whee / Takogole witaj Omega 3nodding ja wlasnie szukam kogos naiwnego kogo mozna wyslac do sklepu, bo jestem chora i nie moge wychodzic a przydaloby sie jakies sniadanko Widze, ze nie tylko ja jestem chora xd . U mnie to juz nawet naiwnych nie ma, wszyscy powycholidzi. Zostalam tylko ja i... suchy chleb = =''''''
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 22, 2006 1:15 am
Twisted_Exile Omega Sun Rin_Youkai Cholera T__T kto wie gdzie jest ta maszyna do smieci. Do robakow to wiem, ale do smieci O.o hmm... one wszystkie sa w jednym miejscu... w 5-tej dzielnicy na dowolnej mapce... ninja domokun znowu to zrobilas domokun NIe ma jak to zamaskowany muchacho _^_. Mnie to pasuje , zawsze jest gdy jej potrzeba biggrin Wiatj Exile whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 22, 2006 1:21 am
Omega Sun Twisted_Exile Omega Sun Rin_Youkai Cholera T__T kto wie gdzie jest ta maszyna do smieci. Do robakow to wiem, ale do smieci O.o hmm... one wszystkie sa w jednym miejscu... w 5-tej dzielnicy na dowolnej mapce... ninja domokun znowu to zrobilas domokun 4laugh jeszcze sie bezczelnie z tego cieszy domokun
o.O hmmmm nikt do mnie Exile nie mowil O.o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 22, 2006 1:22 am
Rin_Youkai Widze, ze nie tylko ja jestem chora xd . U mnie to juz nawet naiwnych nie ma, wszyscy powycholidzi. Zostalam tylko ja i... suchy chleb = ='''''' u mnie tez... wszyscy sobie poszli i nikt nie pomyslal, zeby biednej chorej omci zrobic zakupy crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 22, 2006 1:23 am
Twisted_Exile jeszcze sie bezczelnie z tego cieszy domokun
a co Ty taka nerwowa jestes ostatnio ninja ? Czyzby szalejace hormony xd ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 22, 2006 1:23 am
Twisted_Exile Omega Sun Twisted_Exile Omega Sun Rin_Youkai Cholera T__T kto wie gdzie jest ta maszyna do smieci. Do robakow to wiem, ale do smieci O.o hmm... one wszystkie sa w jednym miejscu... w 5-tej dzielnicy na dowolnej mapce... ninja domokun znowu to zrobilas domokun 4laugh jeszcze sie bezczelnie z tego cieszy domokun
Ooo jak zwykle robie jakas gafe stare Aa jak do ciebie mowia .. >_> zaraz zmienie swoj swiatopoglad wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 22, 2006 1:24 am
Omega Sun Rin_Youkai Widze, ze nie tylko ja jestem chora xd . U mnie to juz nawet naiwnych nie ma, wszyscy powycholidzi. Zostalam tylko ja i... suchy chleb = ='''''' u mnie tez... wszyscy sobie poszli i nikt nie pomyslal, zeby biednej chorej omci zrobic zakupy crying Ja przed chwila pochlonelam Fantasie z truskawkami..
Dobry :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 22, 2006 1:26 am
Omega Sun Rin_Youkai Widze, ze nie tylko ja jestem chora xd . U mnie to juz nawet naiwnych nie ma, wszyscy powycholidzi. Zostalam tylko ja i... suchy chleb = ='''''' u mnie tez... wszyscy sobie poszli i nikt nie pomyslal, zeby biednej chorej omci zrobic zakupy crying Dobra ja mam w szafce rumowe cukierki . Zaraz sie z wami podziele xd . Tylko niech ktos skoluje jakies kakao. Nie moge zyc bez kakao ( podobno tego sie nie odmienia x_X ) stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 22, 2006 1:27 am
Gaile de Verte Omega Sun Rin_Youkai Widze, ze nie tylko ja jestem chora xd . U mnie to juz nawet naiwnych nie ma, wszyscy powycholidzi. Zostalam tylko ja i... suchy chleb = ='''''' u mnie tez... wszyscy sobie poszli i nikt nie pomyslal, zeby biednej chorej omci zrobic zakupy crying Ja przed chwila pochlonelam Fantasie z truskawkami..
Dobry :3 TY nas wcale nie pocieszasz sweatdrop . Chyba, zeeee +^+ < minka psychopaty > masz ich wiecej ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 22, 2006 1:27 am
Rin_Youkai Omega Sun Rin_Youkai Widze, ze nie tylko ja jestem chora xd . U mnie to juz nawet naiwnych nie ma, wszyscy powycholidzi. Zostalam tylko ja i... suchy chleb = ='''''' u mnie tez... wszyscy sobie poszli i nikt nie pomyslal, zeby biednej chorej omci zrobic zakupy crying Dobra ja mam w szafce rumowe cukierki . Zaraz sie z wami podziele xd . Tylko niech ktos skoluje jakies kakao. Nie moge zyc bez kakao ( podobno tego sie nie odmienia x_X ) stressed Nie odmienia sie :3 Ale lepsza jest goraca czekolada XDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|