|
|
|
|
Posted: Tue Feb 21, 2006 11:52 pm
Uh... Za wczesnie... Czesc, koty wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 21, 2006 11:53 pm
Ciekawe czy ktos tu jest ... >_>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 21, 2006 11:53 pm
Jest... Chociaz wolalaby spac wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 21, 2006 11:57 pm
Ilraeth Jest... Chociaz wolalaby spac wink Hehe whee ja sie jeszcze pouczyc bede musiala. Do budy na 12 ide - tylko na sprawdzian bo chora jestem xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 22, 2006 12:03 am
Rin_Youkai Ilraeth Jest... Chociaz wolalaby spac wink Hehe whee ja sie jeszcze pouczyc bede musiala. Do budy na 12 ide - tylko na sprawdzian bo chora jestem xp No ja tez tylko na chwile, ale juz trzese portkami... Mam dzisiaj wyglosic seminarium, a ja nie znosze wystapien publicznych. Zawsze sie okropnie denerwuje i pewnie wszystko pozapominam i beda na mnie krzyczec crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 22, 2006 12:05 am
Nareszcie zmienialm sobie fryzure, wczesniej ciegle mi kasy brakowalo sweatdrop . No tak to jest jak sie zadko siedzi stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 22, 2006 12:07 am
Ilraeth Rin_Youkai Ilraeth Jest... Chociaz wolalaby spac wink Hehe whee ja sie jeszcze pouczyc bede musiala. Do budy na 12 ide - tylko na sprawdzian bo chora jestem xp No ja tez tylko na chwile, ale juz trzese portkami... Mam dzisiaj wyglosic seminarium, a ja nie znosze wystapien publicznych. Zawsze sie okropnie denerwuje i pewnie wszystko pozapominam i beda na mnie krzyczec crying Uuuuu biedactwo .___. Ja tez nie znosze publicznych wystepow, chodz po szkole muzycznej to sie troche przelamalam. Najgorsze jest , ze czlowiek zamiast wczuc sie w role to mysli ciegle co to mial mowic czy grac. Stres wszystko psuje scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 22, 2006 12:08 am
Fajna ta nowa fryzura. Mialam chetke tez sobie na taka zmienic, ale ona zupelnie zmienia wyglad avka, a tego nie chce.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 22, 2006 12:10 am
Rin_Youkai Ilraeth Rin_Youkai Ilraeth Jest... Chociaz wolalaby spac wink Hehe whee ja sie jeszcze pouczyc bede musiala. Do budy na 12 ide - tylko na sprawdzian bo chora jestem xp No ja tez tylko na chwile, ale juz trzese portkami... Mam dzisiaj wyglosic seminarium, a ja nie znosze wystapien publicznych. Zawsze sie okropnie denerwuje i pewnie wszystko pozapominam i beda na mnie krzyczec crying Uuuuu biedactwo .___. Ja tez nie znosze publicznych wystepow, chodz po szkole muzycznej to sie troche przelamalam. Najgorsze jest , ze czlowiek zamiast wczuc sie w role to mysli ciegle co to mial mowic czy grac. Stres wszystko psuje scream Dokladnie. Z tego samego powodu egzaminy ustne sa do bani. Z pisemnych mam zawsze piec, plus cztery, a z odpowiedzi ledwo mi sie udaje zdac sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 22, 2006 12:14 am
Ok, nic to, ide sie jeszcze pouczyc. eek Powodzenia z ta fizyka, bejbe. Trzymaj sie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 22, 2006 12:15 am
Ilraeth Rin_Youkai Ilraeth Rin_Youkai Ilraeth Jest... Chociaz wolalaby spac wink Hehe whee ja sie jeszcze pouczyc bede musiala. Do budy na 12 ide - tylko na sprawdzian bo chora jestem xp No ja tez tylko na chwile, ale juz trzese portkami... Mam dzisiaj wyglosic seminarium, a ja nie znosze wystapien publicznych. Zawsze sie okropnie denerwuje i pewnie wszystko pozapominam i beda na mnie krzyczec crying Uuuuu biedactwo .___. Ja tez nie znosze publicznych wystepow, chodz po szkole muzycznej to sie troche przelamalam. Najgorsze jest , ze czlowiek zamiast wczuc sie w role to mysli ciegle co to mial mowic czy grac. Stres wszystko psuje scream Dokladnie. Z tego samego powodu egzaminy ustne sa do bani. Z pisemnych mam zawsze piec, plus cztery, a z odpowiedzi ledwo mi sie udaje zdac sad Akurat odpowiedzi ustne to lubie takie skzolne, nie lubie wystepow xp Ja zawsze z ustnych nawet jak cos zapomne to mnie nauczyciel dopyta, a na kartkowca klapa nic nie mozna. Chodx sciagi sa bardzo pomocne XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 22, 2006 12:17 am
Ilraeth Ok, nic to, ide sie jeszcze pouczyc. eek Powodzenia z ta fizyka, bejbe. Trzymaj sie. Papapa 3nodding Kurcze jak mi sie nie chceeeeeeeeeeeeee gonk . O 10 na pewno wezme sie ostro surprised
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 22, 2006 12:28 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 22, 2006 12:53 am
Cholera T__T kto wie gdzie jest ta maszyna do smieci. Do robakow to wiem, ale do smieci O.o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|