|
|
|
|
Posted: Tue Feb 21, 2006 1:46 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 21, 2006 1:47 pm
Twisted_Exile Omega Sun Twisted_Exile pani madralinska przyszla mrgreen ninja juz wczesniej mnie widzialas... nie zauwazasz mnie crying ninja chodzi o to ze dopoki ktos nie potrzebowal pomocy Ty sie ukrywalas nagle niczym wybawicielka ucisnionych pojawiasz zbierajac pochwaly blaugh ninja od tego tu jestem blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 21, 2006 1:51 pm
Omega Sun Twisted_Exile Omega Sun Twisted_Exile pani madralinska przyszla mrgreen ninja juz wczesniej mnie widzialas... nie zauwazasz mnie crying ninja chodzi o to ze dopoki ktos nie potrzebowal pomocy Ty sie ukrywalas nagle niczym wybawicielka ucisnionych pojawiasz zbierajac pochwaly blaugh ninja od tego tu jestem blaugh kiedy Ci slepcy w koncu przejrza na oczu gonk ehhhhh szkoda moich nerwow na to *wbijaj jej lekko widly w tylek* mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 21, 2006 2:01 pm
KYAAAA!!! Moj avek przed chwila sie zmienil sam w jakies dziwadztwo @___@'''' Eeee juz jest normlany x_X Cholera cos mam z glowa @_@
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 21, 2006 2:02 pm
Aaaaa Twisted co Ci sie stalo eek ?! Twoj avek jest wielkim, rozciagnietym rudzielcem gonk
Ok, ja znikam spac ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 21, 2006 2:03 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 21, 2006 2:03 pm
Avatary sie zbuntowaly @__@ ja wiedzialam, ze kiedys ten dzien nadzejdzie....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 21, 2006 2:05 pm
Nie no co za dzien! Psujaca sie komorka, wybuchowy piekarnik i teraz bunt avkow @__@
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 21, 2006 2:06 pm
Omega Sun Aaaaa Twisted co Ci sie stalo eek ?! Twoj avek jest wielkim, rozciagnietym rudzielcem gonk Ok, ja znikam spac ninja rofl jestem kobieta o 100 twarzach rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 21, 2006 2:08 pm
Rin_Youkai Nie no co za dzien! Psujaca sie komorka, wybuchowy piekarnik i teraz bunt avkow @__@ a majtki maz czyste ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 21, 2006 2:10 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 21, 2006 2:11 pm
witam, ja tu na chwilke xD p.s >_> ja chce mojego avka <_<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Konio Rin_Youkai Nie no co za dzien! Psujaca sie komorka, wybuchowy piekarnik i teraz bunt avkow @__@ a majtki maz czyste ? Co to za pytanie ?? eek eee < otrzasa sie z szoku> A tak tak ^^"" bielizna zawsze jest czysta x-X'''' Nie znam nikogo z brudna xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 21, 2006 2:12 pm
Ntsumi_Aya witam, ja tu na chwilke xD p.s >_> ja chce mojego avka <_< Hahahaaah XD ale to jest nawet zabawne _^_. Zwlaszcza jak bylam sexy rycerzem @_@
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|