|
|
|
|
Posted: Tue Feb 21, 2006 1:13 pm
Ha to znowu ja _^_ / fizyka jeszcze nawet nie tknieta xp / czy ktos wie jak zmienic oczy w swojej postaci ?? Tzn to chyba poprostu całego avka od nowa x-x, ale ja nie wiem jak go usunac x_X po tych zmianach to sie nie orientuje . Help T^T
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 21, 2006 1:19 pm
Rin - ja też nie *tajniacko sie wycyhla z kominka*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 21, 2006 1:22 pm
Terrorystka Frania Rin - ja też nie *tajniacko sie wycyhla z kominka* Buu T__T szkoda .__. Acha! tu czaja sie zamaskowane ninje ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 21, 2006 1:24 pm
Rin_Youkai Ha to znowu ja _^_ / fizyka jeszcze nawet nie tknieta xp / czy ktos wie jak zmienic oczy w swojej postaci ?? Tzn to chyba poprostu całego avka od nowa x-x, ale ja nie wiem jak go usunac x_X po tych zmianach to sie nie orientuje . Help T^T http://www.gaiaonline.com/profile/main.php ---> "delete charakter" i mozna stworzyc postac od nowa nie tracac swoich itemkow i pieniedzy Chcialam jeszcze dodac, ze dzial "informacje i pomoc" nie powstal dla ozdoby...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 21, 2006 1:26 pm
Omega Sun Rin_Youkai Ha to znowu ja _^_ / fizyka jeszcze nawet nie tknieta xp / czy ktos wie jak zmienic oczy w swojej postaci ?? Tzn to chyba poprostu całego avka od nowa x-x, ale ja nie wiem jak go usunac x_X po tych zmianach to sie nie orientuje . Help T^T http://www.gaiaonline.com/profile/main.php ---> "delete charakter" i mozna stworzyc postac od nowa nie tracac swoich itemkow i pieniedzy Chcialam jeszcze dodac, ze dzial "informacje i pomoc" nie powstal dla ozdoby... pani madralinska przyszla mrgreen ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 21, 2006 1:27 pm
Rin_Youkai Terrorystka Frania Rin - ja też nie *tajniacko sie wycyhla z kominka* Buu T__T szkoda .__. Acha! tu czaja sie zamaskowane ninje ninja czy ja wiem czy takie zamaskowane...... rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 21, 2006 1:28 pm
Twisted_Exile pani madralinska przyszla mrgreen ninja juz wczesniej mnie widzialas... nie zauwazasz mnie crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 21, 2006 1:29 pm
Omega Sun Rin_Youkai Ha to znowu ja _^_ / fizyka jeszcze nawet nie tknieta xp / czy ktos wie jak zmienic oczy w swojej postaci ?? Tzn to chyba poprostu całego avka od nowa x-x, ale ja nie wiem jak go usunac x_X po tych zmianach to sie nie orientuje . Help T^T http://www.gaiaonline.com/profile/main.php ---> "delete charakter" i mozna stworzyc postac od nowa nie tracac swoich itemkow i pieniedzy Chcialam jeszcze dodac, ze dzial "informacje i pomoc" nie powstal dla ozdoby... Przepraszam bardzo ^^"", ale z checia bym zniego skozystala gdybym wiedziala gdzie on jest , jak mozna prosic o link, to sobie zapisze i wtedy bede napewno z niego kozystac smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 21, 2006 1:30 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 21, 2006 1:31 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 21, 2006 1:31 pm
Omega Sun Twisted_Exile pani madralinska przyszla mrgreen ninja juz wczesniej mnie widzialas... nie zauwazasz mnie crying ninja chodzi o to ze dopoki ktos nie potrzebowal pomocy Ty sie ukrywalas nagle niczym wybawicielka ucisnionych pojawiasz zbierajac pochwaly blaugh ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 21, 2006 1:33 pm
^----^ dziekuje. Nyoo teraz sobie co nieco poczytam _^_, wiec znikam na chwile.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|