|
|
|
|
Posted: Tue Feb 21, 2006 11:50 am
Autark juz nawet troszke pomarudzic nie mozna sad pytalm sie co to jest next-handle czy jakos tak
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Twisted_Exile cooz za szczerosc mrgreen
Autark czego O.o? No a jak mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ostatnio odkryłam śmieszność słowa 'banan' blaugh słowa 'odbyt' i 'niebyt' też są śmieszne xd jednym słowem... chyba musze iść do psychiatryyy *turlu turl* kolorowe kredki w pudełeczku nooszeeee *śpiewa*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 21, 2006 11:52 am
Irinn ostatnio odkryłam śmieszność słowa 'banan' blaugh słowa 'odbyt' i 'niebyt' też są śmieszne xd jednym słowem... chyba musze iść do psychiatryyy *turlu turl* kolorowe kredki w pudełeczku nooszeeee *śpiewa* XD chyba najwyzszy zcas pojsc do tego przesympatycznego pana XP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 21, 2006 11:53 am
Twisted_Exile Autark juz nawet troszke pomarudzic nie mozna sad pytalm sie co to jest next-handle czy jakos tak chcialem napisac inny wyraz ale zapomnialem jaki wiec urzylem ten mrgreen nie mam pojecia co on znaczy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 21, 2006 11:55 am
Irinn ostatnio odkryłam śmieszność słowa 'banan' blaugh słowa 'odbyt' i 'niebyt' też są śmieszne xd jednym słowem... chyba musze iść do psychiatryyy *turlu turl* kolorowe kredki w pudełeczku nooszeeee *śpiewa* co jest smiesznego w bananach?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 21, 2006 11:56 am
Autark Twisted_Exile Autark juz nawet troszke pomarudzic nie mozna sad pytalm sie co to jest next-handle czy jakos tak chcialem napisac inny wyraz ale zapomnialem jaki wiec urzylem ten mrgreen nie mam pojecia co on znaczy yyy.... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 21, 2006 11:57 am
chari-san Irinn ostatnio odkryłam śmieszność słowa 'banan' blaugh słowa 'odbyt' i 'niebyt' też są śmieszne xd jednym słowem... chyba musze iść do psychiatryyy *turlu turl* kolorowe kredki w pudełeczku nooszeeee *śpiewa* XD chyba najwyzszy zcas pojsc do tego przesympatycznego pana XP nooo niech mnie ktos zmuuusi *turlu turlu* turlaaanko *wpada na Yuki i przeturlowuje sie przez nia* tuuurluuuu tuuurl rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 21, 2006 11:58 am
Irinn chari-san Irinn ostatnio odkryłam śmieszność słowa 'banan' blaugh słowa 'odbyt' i 'niebyt' też są śmieszne xd jednym słowem... chyba musze iść do psychiatryyy *turlu turl* kolorowe kredki w pudełeczku nooszeeee *śpiewa* XD chyba najwyzszy zcas pojsc do tego przesympatycznego pana XP nooo niech mnie ktos zmuuusi *turlu turlu* turlaaanko *wpada na Yuki i przeturlowuje sie przez nia* tuuurluuuu tuuurl rofl Aua... nie po piersiach...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 21, 2006 12:21 pm