|
|
|
|
Posted: Tue Feb 21, 2006 10:20 am
czego to nowego czlowiek moze sie dowiedziec, dziekuje mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 21, 2006 10:20 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 21, 2006 10:21 am
Chcecie prawie darmo 1 k wystarczy(uwaga znizka 50%)napisac na mopjim quescie 20 postow promocja az do wyczerpania zapasow
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 21, 2006 10:22 am
Ilraeth Kaplanka Meteorytu Ilraeth Ja wlasnie o tym mowie wink Chyba mam jakas lagodna forme ADHD, bo nie potarfie sie skupic dluzej, niz 15 minut na jednej rzeczy. Uczenie sie polega u mnie na dlubaniu w nosie, bieganiu po pokoju, gadaniu, rysowaniu, itp, itd smile A moze to zwykla nadpobudliwosc? Albo po prostu dysleksja, ktora sie w ten sposob objawia. Moja siostra tak miala, nie bylo wiadomo o co chodzi no i okazalo sie, ze to dysleksja jest. A z ortografii byla debesciak smile Ugh, to moze ja sie pojde przebadac? To mi naprawde zycie zatruwa... Inna sprawa, ze lekarz mi moze po prostu powiedziec: "Pani to jest po prostu len pieronski..." xd Ano idx, nigdy nic nie wiadomo :>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 21, 2006 10:22 am
Shui_Inamoto Chcecie prawie darmo 1 k wystarczy(uwaga znizka 50%)napisac na mopjim quescie 20 postow promocja az do wyczerpania zapasow chcesz dolozyc mi do czapeczki OMG?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 21, 2006 10:23 am
Autark Shui_Inamoto Chcecie prawie darmo 1 k wystarczy(uwaga znizka 50%)napisac na mopjim quescie 20 postow promocja az do wyczerpania zapasow chcesz dolozyc mi do czapeczki OMG? no lae za 20 postow na mojim quescie (bump oczywiscie)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 21, 2006 10:26 am
Shui_Inamoto Autark Shui_Inamoto Chcecie prawie darmo 1 k wystarczy(uwaga znizka 50%)napisac na mopjim quescie 20 postow promocja az do wyczerpania zapasow chcesz dolozyc mi do czapeczki OMG? no lae za 20 postow na mojim quescie (bump oczywiscie) moge dostac zaliczke? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 21, 2006 10:27 am
Autark Shui_Inamoto Autark Shui_Inamoto Chcecie prawie darmo 1 k wystarczy(uwaga znizka 50%)napisac na mopjim quescie 20 postow promocja az do wyczerpania zapasow chcesz dolozyc mi do czapeczki OMG? no lae za 20 postow na mojim quescie (bump oczywiscie) moge dostac zaliczke? mrgreen to jest wyscig kto pierwsz napisze 20 ten ma 1k
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 21, 2006 10:27 am
Shui_Inamoto Autark Shui_Inamoto Autark Shui_Inamoto Chcecie prawie darmo 1 k wystarczy(uwaga znizka 50%)napisac na mopjim quescie 20 postow promocja az do wyczerpania zapasow chcesz dolozyc mi do czapeczki OMG? no lae za 20 postow na mojim quescie (bump oczywiscie) moge dostac zaliczke? mrgreen to jest wyscig kto pierwsz napisze 20 ten ma 1k Szpryciarz. Z tych 20 postow to prawie 1k bedzie razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 21, 2006 10:29 am
Kaplanka Meteorytu Ano idx, nigdy nic nie wiadomo :> Trzeba bedzie, tylko ja tak nie lubie lekarzy... Do dentysty sie wybieram juz od jakichs... 13 lat xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ilraeth Shui_Inamoto Autark Shui_Inamoto Autark Shui_Inamoto Chcecie prawie darmo 1 k wystarczy(uwaga znizka 50%)napisac na mopjim quescie 20 postow promocja az do wyczerpania zapasow chcesz dolozyc mi do czapeczki OMG? no lae za 20 postow na mojim quescie (bump oczywiscie) moge dostac zaliczke? mrgreen to jest wyscig kto pierwsz napisze 20 ten ma 1k Szpryciarz. Z tych 20 postow to prawie 1k bedzie razz ja niedostane z tego zadnych zyskow ale moze ktos zobaczy moj quest mnie dofinansuje
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
ninja *zaglad* confused *wyjscie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 21, 2006 10:30 am
Nyu... To ja sie zegnam 3nodding Ide zrobic prace z WOSu. Trzymajcie sie cieplo wszyscy mrgreen
*znika w Meteorytowym teleporcie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 21, 2006 10:32 am
Shui_Inamoto ja niedostane z tego zadnych zyskow ale moze ktos zobaczy moj quest mnie dofinansuje Nie no, ja wiem, ze ty nie. Tylko po 20 postach w tym topicu kazdy bedzie mial ok. 1k wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 21, 2006 10:33 am
Kaplanka Meteorytu Nyu... To ja sie zegnam 3nodding Ide zrobic prace z WOSu. Trzymajcie sie cieplo wszyscy mrgreen *znika w Meteorytowym teleporcie* Trzymaj sie, powodzenia.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|