|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 21, 2006 10:07 am
Kaplanka Meteorytu Ilraeth Ja wlasnie o tym mowie wink Chyba mam jakas lagodna forme ADHD, bo nie potarfie sie skupic dluzej, niz 15 minut na jednej rzeczy. Uczenie sie polega u mnie na dlubaniu w nosie, bieganiu po pokoju, gadaniu, rysowaniu, itp, itd smile A moze to zwykla nadpobudliwosc? Albo po prostu dysleksja, ktora sie w ten sposob objawia. Moja siostra tak miala, nie bylo wiadomo o co chodzi no i okazalo sie, ze to dysleksja jest. A z ortografii byla debesciak smile Ugh, to moze ja sie pojde przebadac? To mi naprawde zycie zatruwa... Inna sprawa, ze lekarz mi moze po prostu powiedziec: "Pani to jest po prostu len pieronski..." xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 21, 2006 10:07 am
yyyyyyyyy czy mozna miec 2 konta na gai
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 21, 2006 10:08 am
Shui_Inamoto yyyyyyyyy czy mozna miec 2 konta na gai Nie wiem, czy mozna, ale wiem, ze mnostwo osob ma smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 21, 2006 10:09 am
Ilraeth Shui_Inamoto yyyyyyyyy czy mozna miec 2 konta na gai Nie wiem, czy mozna, ale wiem, ze mnostwo osob ma smile no wiem o tym
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rin_Youkai Ilraeth Rin_Youkai Oj ^^"" chyba niestety na medycynie nie ^^"" Juz mnie strasza wszyscy T__T . ciesze sie ze mam dobra pamiec ( najgorsze ze ona dziala tylko na totalne glupoty = = gorzej zebym cos madrego zapamietala ) Nie pamietam za duzo z P.O jak mielismy o broniach, ale za to pamietam "DZIDZIE bojowa" = = Ugh... No faktycznie, medycyna masakruje studentow wink Ja lubie kawaly o studentach XD to jest to co pociesza np: blady , wychudzialy,Chlopak okyty plaszczem ( nie to nie plaszcz to kolega o sredniej 5.0 na medycynie ). Tak co za pocieszajace wizje smile A i tak musze schudnac sweatdrop Kawaly o studentach to w ogole jedna z moich ulubionych kategorii smile To wszystko o wrzucaniu indeksow do pokoju profesora, zdawaniu "na pande", itp... Nigdy bym nie uwierzyla, ze to jest mozliwe, gdyby nie to, ze takie rzeczy znam z autopsji smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 21, 2006 10:11 am
OSOBISTE PYTANIA O WPADkI Z CUDZOZIEMCAMI
Moja: Anglik pyta mnie przy wozku do tesco czy : Tu?? Ja : ( zatkało mnie kompletnie i zaniemowialam tylko w mysli mowialm NO tu! Tu sie wklada. )
Tu = chodzilo o "two"
Z tej calej sytuacji bylo mi cholernei glupio -- bo angielski znam nawet, nawet, a jak rpzyszlo co do czego to Two rozumialam jak na polskie No Tu! sie wklada tu ! = ='''
P.S Ja sie bede juz zegnac. brat przyspierzy opuszczenie przezemnie komputera -_-'' . Papap wrzystkim 3nodding Milo sie rozmawialo blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 21, 2006 10:11 am
Shui_Inamoto Ilraeth Shui_Inamoto yyyyyyyyy czy mozna miec 2 konta na gai Nie wiem, czy mozna, ale wiem, ze mnostwo osob ma smile no wiem o tym Przypuszczalnie jest to tak, jak we wszystkich innych grach tego typu - mozesz miec duzo kont, ale nie mozesz pomiedzy ninmi dokonywac transferow ani w zaden inny sposob sobie pomagac.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 21, 2006 10:13 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 21, 2006 10:13 am
Ilraeth Shui_Inamoto Ilraeth Shui_Inamoto yyyyyyyyy czy mozna miec 2 konta na gai Nie wiem, czy mozna, ale wiem, ze mnostwo osob ma smile no wiem o tym Przypuszczalnie jest to tak, jak we wszystkich innych grach tego typu - mozesz miec duzo kont, ale nie mozesz pomiedzy ninmi dokonywac transferow ani w zaden inny sposob sobie pomagac. no ale slyszalem ze na gai to nieobowiazuje
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 21, 2006 10:15 am
Rin_Youkai OSOBISTE PYTANIA O WPADkI Z CUDZOZIEMCAMI Moja: Anglik pyta mnie przy wozku do tesco czy : Tu?? Ja : ( zatkało mnie kompletnie i zaniemowialam tylko w mysli mowialm NO tu! Tu sie wklada. ) Tu = chodzilo o "two" Z tej calej sytuacji bylo mi cholernei glupio -- bo angielski znam nawet, nawet, a jak rpzyszlo co do czego to Two rozumialam jak na polskie No Tu! sie wklada tu ! = =''' P.S Ja sie bede juz zegnac. brat przyspierzy opuszczenie przezemnie komputera -_-'' . Papap wrzystkim 3nodding Milo sie rozmawialo blaugh Hehe smile Mi sie na poczatku zdarzalo to samo, ale poniewaz mieszkam na trasie Okecie - Dworzec Centralny, to niezorientowanych cudzoziemcow ci u nas dostatek i w koncu przestalam panikowac wink Trzymaj sie i do zobaczenia.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 21, 2006 10:15 am
Shui_Inamoto Ilraeth Shui_Inamoto Ilraeth Shui_Inamoto yyyyyyyyy czy mozna miec 2 konta na gai Nie wiem, czy mozna, ale wiem, ze mnostwo osob ma smile no wiem o tym Przypuszczalnie jest to tak, jak we wszystkich innych grach tego typu - mozesz miec duzo kont, ale nie mozesz pomiedzy ninmi dokonywac transferow ani w zaden inny sposob sobie pomagac. no ale slyszalem ze na gai to nieobowiazuje Jest jeden bardzo skuteczny i bardzo prosty sposob, zeby sie o tym przekonac - przeczytac zasady Gai wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 21, 2006 10:16 am
Ilraeth Jest jeden bardzo skuteczny i bardzo prosty sposob, zeby sie o tym przekonac - przeczytac zasady Gai wink przepraszam, gdzie mozna je znalezc? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 21, 2006 10:19 am
Autark Ilraeth Jest jeden bardzo skuteczny i bardzo prosty sposob, zeby sie o tym przekonac - przeczytac zasady Gai wink przepraszam, gdzie mozna je znalezc? mrgreen Na samym dole, Rules&Guidelines? Jesli tam to nie jest wytlumaczone, to znaczy, ze mozna. Bo czego nie zabraniaja, to jest dozwolone smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 21, 2006 10:19 am
Autark Ilraeth Jest jeden bardzo skuteczny i bardzo prosty sposob, zeby sie o tym przekonac - przeczytac zasady Gai wink przepraszam, gdzie mozna je znalezc? mrgreen na dole strony chyba Rule and Guidelines
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|