Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 22901 22902 22903 22904 22905 22906 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Ilraeth

PostPosted: Tue Feb 21, 2006 10:07 am

Kaplanka Meteorytu
Ilraeth

Ja wlasnie o tym mowie wink Chyba mam jakas lagodna forme ADHD, bo nie potarfie sie skupic dluzej, niz 15 minut na jednej rzeczy. Uczenie sie polega u mnie na dlubaniu w nosie, bieganiu po pokoju, gadaniu, rysowaniu, itp, itd smile

A moze to zwykla nadpobudliwosc? Albo po prostu dysleksja, ktora sie w ten sposob objawia. Moja siostra tak miala, nie bylo wiadomo o co chodzi no i okazalo sie, ze to dysleksja jest. A z ortografii byla debesciak smile

Ugh, to moze ja sie pojde przebadac? To mi naprawde zycie zatruwa... Inna sprawa, ze lekarz mi moze po prostu powiedziec: "Pani to jest po prostu len pieronski..." xd
PostPosted: Tue Feb 21, 2006 10:07 am

yyyyyyyyy czy mozna miec 2 konta na gai

Pete the Rockstar

Ilraeth

PostPosted: Tue Feb 21, 2006 10:08 am

Shui_Inamoto

Nie wiem, czy mozna, ale wiem, ze mnostwo osob ma smile
PostPosted: Tue Feb 21, 2006 10:09 am

Ilraeth
Shui_Inamoto

no wiem
o tym

Pete the Rockstar

Aidanna

dobry.... xD

Rin_Youkai
Ilraeth
Rin_Youkai
Oj ^^"" chyba niestety na medycynie nie ^^"" Juz mnie strasza wszyscy T__T . ciesze sie ze mam dobra pamiec ( najgorsze ze ona dziala tylko na totalne glupoty = = gorzej zebym cos madrego zapamietala ) Nie pamietam za duzo z P.O jak mielismy o broniach, ale za to pamietam "DZIDZIE bojowa" = =

Ugh... No faktycznie, medycyna masakruje studentow wink
Ja lubie kawaly o studentach XD to jest to co pociesza np: blady , wychudzialy,Chlopak okyty plaszczem ( nie to nie plaszcz to kolega o sredniej 5.0 na medycynie ). Tak co za pocieszajace wizje smile A i tak musze schudnac sweatdrop

Kawaly o studentach to w ogole jedna z moich ulubionych kategorii smile To wszystko o wrzucaniu indeksow do pokoju profesora, zdawaniu "na pande", itp... Nigdy bym nie uwierzyla, ze to jest mozliwe, gdyby nie to, ze takie rzeczy znam z autopsji smile

Ilraeth

Rin_Youkai
Crew

750 Points
  • Member 100
  • Gaian 50
  • Dressed Up 200
PostPosted: Tue Feb 21, 2006 10:11 am

OSOBISTE PYTANIA O WPADkI Z CUDZOZIEMCAMI

Moja: Anglik pyta mnie przy wozku do tesco czy : Tu??
Ja : ( zatkało mnie kompletnie i zaniemowialam tylko w mysli mowialm NO tu! Tu sie wklada. )

Tu = chodzilo o "two"

Z tej calej sytuacji bylo mi cholernei glupio -- bo angielski znam nawet, nawet, a jak rpzyszlo co do czego to Two rozumialam jak na polskie No Tu! sie wklada tu ! = ='''

P.S Ja sie bede juz zegnac. brat przyspierzy opuszczenie przezemnie komputera -_-'' . Papap wrzystkim 3nodding Milo sie rozmawialo blaugh
PostPosted: Tue Feb 21, 2006 10:11 am

Shui_Inamoto
Ilraeth
Shui_Inamoto

no wiem
o tym

Przypuszczalnie jest to tak, jak we wszystkich innych grach tego typu - mozesz miec duzo kont, ale nie mozesz pomiedzy ninmi dokonywac transferow ani w zaden inny sposob sobie pomagac.

Ilraeth

Ilraeth

PostPosted: Tue Feb 21, 2006 10:13 am

Aidanna
dobry.... xD

Hej!
PostPosted: Tue Feb 21, 2006 10:13 am

Ilraeth
Shui_Inamoto
Ilraeth
Shui_Inamoto

no wiem
o tym

Przypuszczalnie jest to tak, jak we wszystkich innych grach tego typu - mozesz miec duzo kont, ale nie mozesz pomiedzy ninmi dokonywac transferow ani w zaden inny sposob sobie pomagac.
no ale slyszalem ze na gai to nieobowiazuje

Pete the Rockstar

Ilraeth

PostPosted: Tue Feb 21, 2006 10:15 am

Rin_Youkai
OSOBISTE PYTANIA O WPADkI Z CUDZOZIEMCAMI

Moja: Anglik pyta mnie przy wozku do tesco czy : Tu??
Ja : ( zatkało mnie kompletnie i zaniemowialam tylko w mysli mowialm NO tu! Tu sie wklada. )

Tu = chodzilo o "two"

Z tej calej sytuacji bylo mi cholernei glupio -- bo angielski znam nawet, nawet, a jak rpzyszlo co do czego to Two rozumialam jak na polskie No Tu! sie wklada tu ! = ='''

P.S Ja sie bede juz zegnac. brat przyspierzy opuszczenie przezemnie komputera -_-'' . Papap wrzystkim 3nodding Milo sie rozmawialo blaugh

Hehe smile Mi sie na poczatku zdarzalo to samo, ale poniewaz mieszkam na trasie Okecie - Dworzec Centralny, to niezorientowanych cudzoziemcow ci u nas dostatek i w koncu przestalam panikowac wink

Trzymaj sie i do zobaczenia.
PostPosted: Tue Feb 21, 2006 10:15 am

Shui_Inamoto
Ilraeth
Shui_Inamoto
Ilraeth
Shui_Inamoto

no wiem
o tym

no ale slyszalem ze na gai to nieobowiazuje

Jest jeden bardzo skuteczny i bardzo prosty sposob, zeby sie o tym przekonac - przeczytac zasady Gai wink

Ilraeth

Autark

PostPosted: Tue Feb 21, 2006 10:16 am

Ilraeth

Jest jeden bardzo skuteczny i bardzo prosty sposob, zeby sie o tym przekonac - przeczytac zasady Gai wink

przepraszam, gdzie mozna je znalezc? mrgreen
PostPosted: Tue Feb 21, 2006 10:19 am

Autark
Ilraeth

Na samym dole, Rules&Guidelines? Jesli tam to nie jest wytlumaczone, to znaczy, ze mozna. Bo czego nie zabraniaja, to jest dozwolone smile

Ilraeth

Pete the Rockstar

PostPosted: Tue Feb 21, 2006 10:19 am

Autark
Ilraeth

na dole strony chyba Rule and Guidelines
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 22901 22902 22903 22904 22905 22906 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games