Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 22900 22901 22902 22903 22904 22905 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Delein

PostPosted: Tue Feb 21, 2006 9:36 am

Rin_Youkai
Delein
Kaplanka Meteorytu
Rin_Youkai
Tez o tym myslalam ^----^ , ale niestety medycyna wygrala xp Najgorsze z biologi sa Robaki - - tasiemce , i te sprawy = =

Heh, tasiemce i te sprawy sa akurat banalne w porownaniu z chemizmem roznych reakcji organicznych... itp.... Cale zwierzatka byly proste, co nie Del?

Tia, wtedy jeszcze mialam zapal...pamietam jak sie lancetnika wyrylam...a teraz to byle odbebnic i miec spokoj.
Ja tylko czekam na czlowieka _^_. Choroby sa pasjonujace XDD Zwlaszcza jak kazdej czytanej choroby ma sie natychmiastowe objawy XDD - to dopiero sila umyslu

Kuzwa choroby...nudne to jest szczerze mowiac...wies,z ja bym sie bardziej do tego przykladala, jakby moje przyszle studia mialy z tym cos wspolnego...a tak, to olewam, bo mi sie nie przyda...
PostPosted: Tue Feb 21, 2006 9:37 am

Delein
Rin_Youkai
Delein
Kaplanka Meteorytu
Rin_Youkai
Tez o tym myslalam ^----^ , ale niestety medycyna wygrala xp Najgorsze z biologi sa Robaki - - tasiemce , i te sprawy = =

Heh, tasiemce i te sprawy sa akurat banalne w porownaniu z chemizmem roznych reakcji organicznych... itp.... Cale zwierzatka byly proste, co nie Del?

Tia, wtedy jeszcze mialam zapal...pamietam jak sie lancetnika wyrylam...a teraz to byle odbebnic i miec spokoj.
Ja tylko czekam na czlowieka _^_. Choroby sa pasjonujace XDD Zwlaszcza jak kazdej czytanej choroby ma sie natychmiastowe objawy XDD - to dopiero sila umyslu

Kuzwa choroby...nudne to jest szczerze mowiac...wies,z ja bym sie bardziej do tego przykladala, jakby moje przyszle studia mialy z tym cos wspolnego...a tak, to olewam, bo mi sie nie przyda...
Biologia jest taka rozlegla ze dal kazdego cos milego _^_ .

Rin_Youkai
Crew

750 Points
  • Member 100
  • Gaian 50
  • Dressed Up 200

Delein

PostPosted: Tue Feb 21, 2006 9:38 am

Rin_Youkai
I widac o czym debatuja kobiety XDD Faceci o sexie kobiety o biologi _^_ to ma cos wspolnego xd

Ja moge o jednym i o drugim XD
PostPosted: Tue Feb 21, 2006 9:41 am

Delein
Rin_Youkai
I widac o czym debatuja kobiety XDD Faceci o sexie kobiety o biologi _^_ to ma cos wspolnego xd

Ja wlasnie pomyslalam o sprawdzianie z fizyki jaki mnie jutro czeka i ze nawet nie wiem z czego jest = = . No i z biologi sie szukuje. Ehh trzeba sie powoliii zbierac. Najgorsze jest skonczenie z kims rozmowy. O 20 trzba bedzie sie w koncu wziasc za ta fizyke ehhh

Rin_Youkai
Crew

750 Points
  • Member 100
  • Gaian 50
  • Dressed Up 200

Kaplanka Meteorytu

PostPosted: Tue Feb 21, 2006 9:43 am

Delein
Rin_Youkai

No ba mrgreen Ja tez biggrin
Wynika z tego, ze kobiety sa wszechstronne mrgreen

kurcze patrze teraz Delein na ciebie i mysle: Ale ona ma zajebista fryzure hmmm ale zajebista hmmm i po chwili OJEJ! sa nowe rzeczy ! - ide luknac co tam dodali _^_

Rin_Youkai
Crew

750 Points
  • Member 100
  • Gaian 50
  • Dressed Up 200

Delein

Rin_Youkai
Delein
Rin_Youkai

Ja wlasnie pomyslalam o sprawdzianie z fizyki jaki mnie jutro czeka i ze nawet nie wiem z czego jest = = . No i z biologi sie szukuje. Ehh trzeba sie powoliii zbierac. Najgorsze jest skonczenie z kims rozmowy. O 20 trzba bedzie sie w koncu wziasc za ta fizyke ehhh

bogowie, jak to dobrze, ze fizyka juz za mna mrgreen

Rin_Youkai
Ilraeth
Delein
Jakbym miala cos lepszego do roboty, to bym olala...a ze ani ksiazki ciekawej juz nie mam do przeczytania, ani obiadu do zjedzenia, to siedze i sie ucze V.v'''

Chcialabym tak umiec... wink Ja to nawet jak juz KOMPLETNIE nic nie mam do roboty poza nauka to ide spac wink A potem na mnie krzycza xd
Ja ma na przemian, czasem siedze cala noc i sie ucze ( doslownie ) a czasem wszyskto olewam, ale teraz tak moge... Na studiach to bedzie niemozliwe.

Jak to nie? Ja studiuje i jak najbardziej jest to mozliwe ;D

Ilraeth

Delein

PostPosted: Tue Feb 21, 2006 9:44 am

Rin_Youkai
kurcze patrze teraz Delein na ciebie i mysle: Ale ona ma zajebista fryzure hmmm ale zajebista hmmm i po chwili OJEJ! sa nowe rzeczy ! - ide luknac co tam dodali _^_

XD

Nu fryzy sa nowe, a ciuszki zrobili unisex :3

Kaplanka- no ba ze sa wszechstronne...w ogole sa wszech! mrgreen
PostPosted: Tue Feb 21, 2006 9:45 am

Ilraeth
Rin_Youkai
Ilraeth
Delein
Jakbym miala cos lepszego do roboty, to bym olala...a ze ani ksiazki ciekawej juz nie mam do przeczytania, ani obiadu do zjedzenia, to siedze i sie ucze V.v'''

Chcialabym tak umiec... wink Ja to nawet jak juz KOMPLETNIE nic nie mam do roboty poza nauka to ide spac wink A potem na mnie krzycza xd
Ja ma na przemian, czasem siedze cala noc i sie ucze ( doslownie ) a czasem wszyskto olewam, ale teraz tak moge... Na studiach to bedzie niemozliwe.

Jak to nie? Ja studiuje i jak najbardziej jest to mozliwe ;D
Oj ^^"" chyba niestety na medycynie nie ^^"" Juz mnie strasza wszyscy T__T . ciesze sie ze mam dobra pamiec ( najgorsze ze ona dziala tylko na totalne glupoty = = gorzej zebym cos madrego zapamietala ) Nie pamietam za duzo z P.O jak mielismy o broniach, ale za to pamietam "DZIDZIE bojowa" = =

Rin_Youkai
Crew

750 Points
  • Member 100
  • Gaian 50
  • Dressed Up 200

Ilraeth

PostPosted: Tue Feb 21, 2006 9:45 am

Kaplanka Meteorytu
Ilraeth
Kaplanka Meteorytu

Witaj smile
Ja musze sie nazrec slodyczy, to bedzie lepiej. A potem musze napisac prace z WOSu... Ble mrgreen
Ja jak sie zaczynam uczyc to o niczym innym nie mysle i to tez jest dobry sposob smile

No to zazdroszcze, bo ja zazwyczaj na wszystkim innym sie potrafie skupic, tylko nie na nauce... I to juz sie chyba nie zmieni do konca mego zycia (ktore to, z tego wlasnie powodu, moze nie byc za dlugie xd ).

No no, bez przesady smile Ja jak sie ucze(zwlaszcza, jesli jakies terminy nade mna wisza) to sie po prostu wylaczam na swiat zewnetrzny... Co nie zawsze dobrze sie konczy, ale whatever mrgreen

Ja wlasnie o tym mowie wink Chyba mam jakas lagodna forme ADHD, bo nie potarfie sie skupic dluzej, niz 15 minut na jednej rzeczy. Uczenie sie polega u mnie na dlubaniu w nosie, bieganiu po pokoju, gadaniu, rysowaniu, itp, itd smile
PostPosted: Tue Feb 21, 2006 9:48 am

Rin_Youkai
Oj ^^"" chyba niestety na medycynie nie ^^"" Juz mnie strasza wszyscy T__T . ciesze sie ze mam dobra pamiec ( najgorsze ze ona dziala tylko na totalne glupoty = = gorzej zebym cos madrego zapamietala ) Nie pamietam za duzo z P.O jak mielismy o broniach, ale za to pamietam "DZIDZIE bojowa" = =

Ugh... No faktycznie, medycyna masakruje studentow wink

Ilraeth

Rin_Youkai
Crew

750 Points
  • Member 100
  • Gaian 50
  • Dressed Up 200
PostPosted: Tue Feb 21, 2006 9:52 am

Ilraeth
Rin_Youkai

Ugh... No faktycznie, medycyna masakruje studentow wink
Ja lubie kawaly o studentach XD to jest to co pociesza np: blady , wychudzialy,Chlopak okyty plaszczem ( nie to nie plaszcz to kolega o sredniej 5.0 na medycynie ). Tak co za pocieszajace wizje smile A i tak musze schudnac sweatdrop
PostPosted: Tue Feb 21, 2006 9:57 am

Ilraeth

Ja wlasnie o tym mowie wink Chyba mam jakas lagodna forme ADHD, bo nie potarfie sie skupic dluzej, niz 15 minut na jednej rzeczy. Uczenie sie polega u mnie na dlubaniu w nosie, bieganiu po pokoju, gadaniu, rysowaniu, itp, itd smile

A moze to zwykla nadpobudliwosc? Albo po prostu dysleksja, ktora sie w ten sposob objawia. Moja siostra tak miala, nie bylo wiadomo o co chodzi no i okazalo sie, ze to dysleksja jest. A z ortografii byla debesciak smile

Kaplanka Meteorytu

Rin_Youkai
Crew

750 Points
  • Member 100
  • Gaian 50
  • Dressed Up 200
PostPosted: Tue Feb 21, 2006 9:59 am

Kaplanka Meteorytu
Ilraeth

A moze to zwykla nadpobudliwosc? Albo po prostu dysleksja, ktora sie w ten sposob objawia. Moja siostra tak miala, nie bylo wiadomo o co chodzi no i okazalo sie, ze to dysleksja jest. A z ortografii byla debesciak smile
Ja mam dysleksje i tez co chwile przerywam nauke xp dlatego jak juz sie zaczne to mi to zajmuje cala noc = =, a przy tym zasypiam godzinie nad ksiazka stare
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 22900 22901 22902 22903 22904 22905 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games