|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 21, 2006 9:15 am
Kaplanka Meteorytu Aj, wiem, czasu i czasu. We'll see smile Bedzie gut. Staram sie nastawiac w miare pozytywnie (o tyle o ile sie da), bo tak jest latwiej smile Trzymam kciuki 3nodding Rin- a na jaki kierunek sie wybierasZ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 21, 2006 9:15 am
Delein Jakbym miala cos lepszego do roboty, to bym olala...a ze ani ksiazki ciekawej juz nie mam do przeczytania, ani obiadu do zjedzenia, to siedze i sie ucze V.v''' Chcialabym tak umiec... wink Ja to nawet jak juz KOMPLETNIE nic nie mam do roboty poza nauka to ide spac wink A potem na mnie krzycza xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 21, 2006 9:17 am
Delein Kaplanka Meteorytu Aj, wiem, czasu i czasu. We'll see smile Bedzie gut. Staram sie nastawiac w miare pozytywnie (o tyle o ile sie da), bo tak jest latwiej smile Trzymam kciuki 3nodding Rin- a na jaki kierunek sie wybierasZ? ja bym chciala medycyne i na genetyka ( ale zbyt kocham zwierzeta crying i niestety genetyka odpada ) wiec chcialabym na chirurga plastycznego >.>. A ty ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 21, 2006 9:18 am
Ilraeth Delein Jakbym miala cos lepszego do roboty, to bym olala...a ze ani ksiazki ciekawej juz nie mam do przeczytania, ani obiadu do zjedzenia, to siedze i sie ucze V.v''' Chcialabym tak umiec... wink Ja to nawet jak juz KOMPLETNIE nic nie mam do roboty poza nauka to ide spac wink A potem na mnie krzycza xd Ja ma na przemian, czasem siedze cala noc i sie ucze ( doslownie ) a czasem wszyskto olewam, ale teraz tak moge... Na studiach to bedzie niemozliwe.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 21, 2006 9:20 am
Rin_Youkai Delein Kaplanka Meteorytu Aj, wiem, czasu i czasu. We'll see smile Bedzie gut. Staram sie nastawiac w miare pozytywnie (o tyle o ile sie da), bo tak jest latwiej smile Trzymam kciuki 3nodding Rin- a na jaki kierunek sie wybierasZ? ja bym chciala medycyne i na genetyka ( ale zbyt kocham zwierzeta crying i niestety genetyka odpada ) wiec chcialabym na chirurga plastycznego >.>. A ty ?? Lo, genetyka *kresli swastyke w powietrzu* Ja na architekture krajobrazu sie wybieram...wiesz- roslinki, kwiatki, ogrodki...ale przemdioty beda czysto bilogiczne, np czlowiek i zwierzeta, fizjologia roslin itp :]...poza tym w sklad zajec wchodza malarstwo, rzezba, rysunek odreczny i techniczny...dla mnie raj heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 21, 2006 9:21 am
Ilraeth Kaplanka Meteorytu Witaj smile Ja musze sie nazrec slodyczy, to bedzie lepiej. A potem musze napisac prace z WOSu... Ble mrgreen Ja jak sie zaczynam uczyc to o niczym innym nie mysle i to tez jest dobry sposob smile No to zazdroszcze, bo ja zazwyczaj na wszystkim innym sie potrafie skupic, tylko nie na nauce... I to juz sie chyba nie zmieni do konca mego zycia (ktore to, z tego wlasnie powodu, moze nie byc za dlugie xd ). No no, bez przesady smile Ja jak sie ucze(zwlaszcza, jesli jakies terminy nade mna wisza) to sie po prostu wylaczam na swiat zewnetrzny... Co nie zawsze dobrze sie konczy, ale whatever mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 21, 2006 9:23 am
Delein Rin_Youkai Delein Kaplanka Meteorytu Aj, wiem, czasu i czasu. We'll see smile Bedzie gut. Staram sie nastawiac w miare pozytywnie (o tyle o ile sie da), bo tak jest latwiej smile Trzymam kciuki 3nodding Rin- a na jaki kierunek sie wybierasZ? ja bym chciala medycyne i na genetyka ( ale zbyt kocham zwierzeta crying i niestety genetyka odpada ) wiec chcialabym na chirurga plastycznego >.>. A ty ?? Lo, genetyka *kresli swastyke w powietrzu* Ja na architekture krajobrazu sie wybieram...wiesz- roslinki, kwiatki, ogrodki...ale przemdioty beda czysto bilogiczne, np czlowiek i zwierzeta, fizjologia roslin itp :]...poza tym w sklad zajec wchodza malarstwo, rzezba, rysunek odreczny i techniczny...dla mnie raj heart Tez o tym myslalam ^----^ , ale niestety medycyna wygrala xp Najgorsze z biologi sa Robaki - - tasiemce , i te sprawy = =
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 21, 2006 9:25 am
Delein Rin_Youkai Delein Kaplanka Meteorytu Aj, wiem, czasu i czasu. We'll see smile Bedzie gut. Staram sie nastawiac w miare pozytywnie (o tyle o ile sie da), bo tak jest latwiej smile Trzymam kciuki 3nodding Rin- a na jaki kierunek sie wybierasZ? ja bym chciala medycyne i na genetyka ( ale zbyt kocham zwierzeta crying i niestety genetyka odpada ) wiec chcialabym na chirurga plastycznego >.>. A ty ?? Lo, genetyka *kresli swastyke w powietrzu* Ja na architekture krajobrazu sie wybieram...wiesz- roslinki, kwiatki, ogrodki...ale przemdioty beda czysto bilogiczne, np czlowiek i zwierzeta, fizjologia roslin itp :]...poza tym w sklad zajec wchodza malarstwo, rzezba, rysunek odreczny i techniczny...dla mnie raj heart Ho, ho, hoooooo! Genetyka! Arcyciekawa sprawa, tylko cholernie trudna niestety. Wszystkie teorie operonu, tryptofan, te sprawy... Masakra O.o Ja chcialam zostac etologiem, ale nigdzie nie ma takiej specjalizacji. A na japonistyke sie z obecna wiedza nie dostane, wiec... Bedzie co ma byc smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 21, 2006 9:26 am
Rin_Youkai Tez o tym myslalam ^----^ , ale niestety medycyna wygrala xp Najgorsze z biologi sa Robaki - - tasiemce , i te sprawy = = nu co ty...to jest jeszcze do opanowania, dla mnie najgorsza jest cala ta chemia, fizjologia, i genetyka...takie malo porywajace...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 21, 2006 9:29 am
Rin_Youkai Tez o tym myslalam ^----^ , ale niestety medycyna wygrala xp Najgorsze z biologi sa Robaki - - tasiemce , i te sprawy = = Heh, tasiemce i te sprawy sa akurat banalne w porownaniu z chemizmem roznych reakcji organicznych... itp.... Cale zwierzatka byly proste, co nie Del?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 21, 2006 9:29 am
Delein Rin_Youkai Tez o tym myslalam ^----^ , ale niestety medycyna wygrala xp Najgorsze z biologi sa Robaki - - tasiemce , i te sprawy = = nu co ty...to jest jeszcze do opanowania, dla mnie najgorsza jest cala ta chemia, fizjologia, i genetyka...takie malo porywajace... Ja nie znosze tych przegladow roslin i cyklow rozwojowych = = albo ucznenie sie o gatunkach kopalniacnych paproci == to tez jest nudne .__. Lubie trujacych roslinach sie uczyc _^_ i tych drapieznych. To calkiem ciekawe >.>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 21, 2006 9:31 am
Kaplanka Meteorytu Rin_Youkai Tez o tym myslalam ^----^ , ale niestety medycyna wygrala xp Najgorsze z biologi sa Robaki - - tasiemce , i te sprawy = = Heh, tasiemce i te sprawy sa akurat banalne w porownaniu z chemizmem roznych reakcji organicznych... itp.... Cale zwierzatka byly proste, co nie Del? Mi nie chodzi czy proste czy nie to to najmniej grozne @_@ . Najgorsze Sa Tysice wagrow wielkosci ludzkiej glowy w twoich plucahc BLEEEEE = = to jest mi ciezko napisac nawet T- T Glizdy mnie nie brzydzaja ale tkaie male czarne jajeczka, albo glowki TAAAk T____T
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 21, 2006 9:31 am
Kaplanka Meteorytu Rin_Youkai Tez o tym myslalam ^----^ , ale niestety medycyna wygrala xp Najgorsze z biologi sa Robaki - - tasiemce , i te sprawy = = Heh, tasiemce i te sprawy sa akurat banalne w porownaniu z chemizmem roznych reakcji organicznych... itp.... Cale zwierzatka byly proste, co nie Del? Tia, wtedy jeszcze mialam zapal...pamietam jak sie lancetnika wyrylam...a teraz to byle odbebnic i miec spokoj.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 21, 2006 9:33 am
Delein Kaplanka Meteorytu Rin_Youkai Tez o tym myslalam ^----^ , ale niestety medycyna wygrala xp Najgorsze z biologi sa Robaki - - tasiemce , i te sprawy = = Heh, tasiemce i te sprawy sa akurat banalne w porownaniu z chemizmem roznych reakcji organicznych... itp.... Cale zwierzatka byly proste, co nie Del? Tia, wtedy jeszcze mialam zapal...pamietam jak sie lancetnika wyrylam...a teraz to byle odbebnic i miec spokoj. Ja tylko czekam na czlowieka _^_. Choroby sa pasjonujace XDD Zwlaszcza jak kazdej czytanej choroby ma sie natychmiastowe objawy XDD - to dopiero sila umyslu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 21, 2006 9:35 am
I widac o czym debatuja kobiety XDD Faceci o sexie kobiety o biologi _^_ to ma cos wspolnego xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|