|
|
|
|
Posted: Sun Nov 12, 2006 12:31 pm
Terrorystka Frania oż. a jednak zrobiłaś sobie tego cholernego kolczyka D; przypominasz mi bardzo moją koleżanke wink ale ona jest o 4 czy 5 lat starsza od Ciebie XP ano zrobilam ^^ nielubie staro wyglądac...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 13, 2006 11:08 am
opcy YumiTao opcul ,dlaczego nie masz czapki ? faceci w czapkach sa sexi cool ... Zmijka.. tylko dla Ciebie... keptyn Buc... rofl ahaha ,kapitan majtek ! ; D
@_@ i tak mi sie podba ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 13, 2006 11:16 am
YumiTao opcy YumiTao opcul ,dlaczego nie masz czapki ? faceci w czapkach sa sexi cool ... Zmijka.. tylko dla Ciebie... keptyn Buc... rofl ahaha ,kapitan majtek ! ; D
@_@ i tak mi sie podba ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 14, 2006 2:54 pm
Muszę wam coś ogłosić ... dziś rano odkryłem, ze jestem zabójczo przystojny ... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 14, 2006 2:56 pm
*tajniacki podrzut po nocy* >.> bziuuuu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 14, 2006 2:57 pm
BeeWolf Muszę wam coś ogłosić ... dziś rano odkryłem, ze jestem zabójczo przystojny ... mrgreen to dobrze, niech to będzie prawda
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 14, 2006 2:57 pm
Lethiel *tajniacki podrzut po nocy* >.> bziuuuu a wiesz, że mam 3 sutki ? >mac mac<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 14, 2006 2:59 pm
BeeWolf Lethiel *tajniacki podrzut po nocy* >.> bziuuuu a wiesz, że mam 3 sutki ? >mac mac< macasz swoj 3 sutek czy mnie ? xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 14, 2006 3:01 pm
Autark BeeWolf Muszę wam coś ogłosić ... dziś rano odkryłem, ze jestem zabójczo przystojny ... mrgreen to dobrze, niech to będzie prawda ja tam w to wieże. Lethiel BeeWolf Lethiel *tajniacki podrzut po nocy* >.> bziuuuu a wiesz, że mam 3 sutki ? >mac mac< macasz swoj 3 sutek czy mnie ? xD nie ciebie po pupalu razz mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 14, 2006 3:05 pm
BeeWolf nie ciebie po pupalu razz mrgreen szkoda mrgreen heart dawaj foe przystojniaku ;>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 14, 2006 3:11 pm
Lethiel BeeWolf nie ciebie po pupalu razz mrgreen szkoda mrgreen heart dawaj foe przystojniaku ;> Dla ciebie prawdziwy ja smile  Patrz na gęste włosy i mocne brwi, na męski zarost i piękne uszy a jakie inteligentne spojrzenie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 14, 2006 3:13 pm
BeeWolf Dla ciebie prawdziwy ja smile  Patrz na gęste włosy i mocne brwi, na męski zarost i piękne uszy a jakie inteligentne spojrzenie. uuu beeejbe ! miales racje.. nie ma mowy zeby sie oprzec ! mrgreen i jeszcze ten 3 sutek ho hoo ! xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 14, 2006 3:17 pm
Lethiel BeeWolf Dla ciebie prawdziwy ja smile  Patrz na gęste włosy i mocne brwi, na męski zarost i piękne uszy a jakie inteligentne spojrzenie. uuu beeejbe ! miales racje.. nie ma mowy zeby sie oprzec ! mrgreen i jeszcze ten 3 sutek ho hoo ! xD  A proszę oto one smile Zwróć uwagę na gęsty zarost. mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 15, 2006 5:25 am
BeeWolf Lethiel *tajniacki podrzut po nocy* >.> bziuuuu a wiesz, że mam 3 sutki ? >mac mac< czyli masz o jeden mniej niz przecietny czlowiek xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|