|
|
|
|
Posted: Sun Jul 24, 2005 3:29 am
Julka revcat Julka revcat co tu sie dzieje siersciuchy? pirate porucznik Julka raport prosze! rozkaz! pirate od godziny 8 rano... siedze i czekam... az laskawie gen. Revcat ruszy te swoje 4 kola i pojawi sie gdziekolwiek by mozna bylo z nim pogadac... a ta menda (juz mam wpierdol) wchodzi i udaje ze sie nic nie stalo... i jeszcze raportu zada... [mdleje z wykonczenia psychicznego] por. Julka o co comon? pirate o to samo co wczoraj... stare aha...rozumiem czyli zadnej zmiany....powiedz jak ja moge tobie pomoc hmm? Real--wybacz ze nie odpisalem na eska ale telefon mi sie spierdolil wczoraj jak bylem w stargadzie i juz nie dziala tak jak powinien........ pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 24, 2005 3:31 am
evil a pierdolic to wszystko zegnam*wychodzi trzaskajac za soba drzwiami* evil
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 24, 2005 3:32 am
ave
//Foobar: Gordian Knot - [Emergent #05] Grace (Live) [8:27]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 24, 2005 3:33 am
czy ja wiem czy mozna mi pomoc ? nie dasz mi tego czego aktualnie potrzebuje (tj: mieszkania pieniedzy i nazwiska) wiec musze sie z tym sama uporac, a jezeli chodzi o wczoraj to przepraszam, to trudne do wytlumaczenia ale wytlumaczalne... moze pojdziesz za nia ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 24, 2005 3:34 am
a co wy sie kuna mac tak wszyscy rzucacie od wczoraj? pirate zreszta...mam to gdzies mam wlasne problemy........
witaj szeregowy Adwokat....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 24, 2005 3:35 am
Adwokat.Kozy ave //Foobar: Gordian Knot - [Emergent #05] Grace (Live) [8:27] [podaje szklanke bimbru] gen. Revcat czasowo zajety
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 24, 2005 3:36 am
Julka Adwokat.Kozy ave //Foobar: Gordian Knot - [Emergent #05] Grace (Live) [8:27] [podaje szklanke bimbru] gen. Revcat czasowo zajety *wychyla duszkiem* ehhhh... zimno dzis..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 24, 2005 3:36 am
Julka czy ja wiem czy mozna mi pomoc ? nie dasz mi tego czego aktualnie potrzebuje (tj: mieszkania pieniedzy i nazwiska) wiec musze sie z tym sama uporac, a jezeli chodzi o wczoraj to przepraszam, to trudne do wytlumaczenia ale wytlumaczalne... moze pojdziesz za nia ? spoko wiesz nic wiekszego sie nie stalo.....tylko widzielismy sie pierwszy raz i tak troche mnie to zszokowalo....ale spoko jest ok! rozumiec Cie i Twoje problemy i nie potepiam.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 24, 2005 3:37 am
revcat a co wy sie kuna mac tak wszyscy rzucacie od wczoraj? pirate zreszta...mam to gdzies mam wlasne problemy........ witaj szeregowy Adwokat.... jak wszyscy... ja mialam zjebany humor bo znow odkrylam ze moja przyjaciolka jest inna niz mi sie wydawalo ze jest... i to mnie czesto wkurwia...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 24, 2005 3:40 am
Adwokat.Kozy Julka Adwokat.Kozy ave //Foobar: Gordian Knot - [Emergent #05] Grace (Live) [8:27] [podaje szklanke bimbru] gen. Revcat czasowo zajety *wychyla duszkiem* ehhhh... zimno dzis.. [podaje koc] Kocur, to nie tak... tu sie nie dogadamy, musialbys byc na gg albo na tlenie, teraz sobie darujmy, a wlasnie gadalam z Gen. Ozzwaldem, powiedzial ze jak cos moge sie z Toba zabrac ^^ a ja raczej zabiore sie z Toba tylko wtedy kiedy bedziesz jechal autkiem, bo ja kase dostane dopiero 10 a tak to mam tylko 50 zl.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 24, 2005 3:41 am
jak wszyscy.....ta...ide bede wieczorem jakby co....nara...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 24, 2005 3:43 am
revcat Julka czy ja wiem czy mozna mi pomoc ? nie dasz mi tego czego aktualnie potrzebuje (tj: mieszkania pieniedzy i nazwiska) wiec musze sie z tym sama uporac, a jezeli chodzi o wczoraj to przepraszam, to trudne do wytlumaczenia ale wytlumaczalne... moze pojdziesz za nia ? spoko wiesz nic wiekszego sie nie stalo.....tylko widzielismy sie pierwszy raz i tak troche mnie to zszokowalo....ale spoko jest ok! rozumiec Cie i Twoje problemy i nie potepiam..... [pokazuje mu brzydko palcem swoj sig] to jestem ja, i prosze o to co tam jest napisane...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 24, 2005 3:48 am
i znow ta kochana cisza i spokoj... zaczynam kochac samotnosc...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 24, 2005 3:49 am
Julka i znow ta kochana cisza i spokoj... zaczynam kochac samotnosc... sad tez ja zaczynam kochac moja odwieczna towarzyszke sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 24, 2005 3:53 am
Twisted_Exile Julka i znow ta kochana cisza i spokoj... zaczynam kochac samotnosc... sad tez ja zaczynam kochac moja odwieczna towarzyszke sad moze trojkacik wink przyszedl i poszedl, nawet nie zdazylam mu wszystkiego powiedziec... hiehiehie a jednak mu sie telefon rozwalil, a mowil ze nic mu nie bedzie ^^ rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|