|
|
|
|
Posted: Mon May 25, 2009 10:16 am
Lol tényleg milyen lenne ha minden fiú napszemcsiben és feketében menne... S ügynök biggrin (Men In Black)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 25, 2009 10:19 am
jajajj, ez egyre izgisebben hangzik! mert én tavaly még nem voltam...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 25, 2009 10:20 am
Éljen J!!! J a fényhozó...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 25, 2009 10:20 am
RockNekoGirl94 Obilia RockNekoGirl94 Obilia napsugar a ruhák ugy rémlik előtte voltak.... a prom cuccok a korona a nyaklánc a satin ribbon meg a hasonló nyakkendő volt Értem. Am jó ez a falusi avi? smile Bár nekem nem 1. helyezett de azért tetszik smile nagyon jo *-* tetszik biggrin Kösz smile Mert valami fura nevű szobáról azt írják hogy vegyél farmert meg disznót és jódlizz szóval gondoltam ez jó lesz hozzá biggrin (lásd a fordítást a Promagedon topicban valahol) Van párod am? smile oooh biggrin énmeg már régóta keresek vmi ien szerelést biggrin jajam olvastam biggrin jajam van, neked? Milyen szerelést? Ezek a blúzok szoknyák és fűzök am úgy találhatóak meg ha marketplacen vagy tekteken annyit beírsz hogy tavern smile Igen lett - egy külföldi haver. smile Igent mondott, de remélem nem lesz az hogy utsó pillanatban azt mondja hogy bocs mással megyek... Ha így lenne akkor vagy 1edül vagy itemes pótlás lesz. A nyilas játék zenéire IS kíváncsi leszek, ha megtetszenek taklán felveszem Audcityvel (lol). Remélem nem lesz sok nehéz ill. túl gyors.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 25, 2009 10:21 am
sgergely Éljen J!!! J a fényhozó... Lol xd Meg aztán a kis lények vezetője szépen szónokol meg minden végén bemnnek XXX Girls feliratú helyre... Mire J: Álszent népség xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 25, 2009 10:22 am
Yolanda Thissa jajajj, ez egyre izgisebben hangzik! mert én tavaly még nem voltam... Jaja én is várom milyen lesz smile Nyilas tánchoz a fired-up pompomlányosdi külön szobájában már volt szerencsém smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 25, 2009 11:27 am
ezt a zsongást egy virtuális bálért xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 25, 2009 11:30 am
Én is ezen gondolkodtam de hát mit tehetünk... Nemhiába van átlag napi 50 postja a guildnek... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 25, 2009 11:34 am
nem baj az..... így legalább hamarabb érünk el egy jó számot, és akittát hamarabb aktivitásra sarkaljuk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 25, 2009 11:34 am
napsugar ezt a zsongást egy virtuális bálért xd jajam o.o tökbrutál, dehát ha bál akkor bááál ^^ még jó hogy nem jövőhét csütörtöktől lesz, mert akkor nekem sűrű a programom és felsemtudok jönni.. jövőhét csütörtök= szerenád, péntek= búcsúztatási ceremónia+fodrász, szombat=ballagás wááááh -_-
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 25, 2009 11:36 am
Obilia Yolanda Thissa jajajj, ez egyre izgisebben hangzik! mert én tavaly még nem voltam... Jaja én is várom milyen lesz smile Nyilas tánchoz a fired-up pompomlányosdi külön szobájában már volt szerencsém smile nekem is... crying nem voltam túl jó sweatdrop stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 25, 2009 12:14 pm
Yolanda Thissa Obilia Yolanda Thissa jajajj, ez egyre izgisebben hangzik! mert én tavaly még nem voltam... Jaja én is várom milyen lesz smile Nyilas tánchoz a fired-up pompomlányosdi külön szobájában már volt szerencsém smile nekem is... crying nem voltam túl jó sweatdrop stare Nem baj belejössz majd smile Lesz rá 6 nap... Kezeket magasba fiúk lányok kinek nincs párja? Rekacicca, Medvebocs, Szabcsilla(?) (nekem lett elvileg hacsak meg nem gondolja magát)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 25, 2009 9:31 pm
sgergely Én is ezen gondolkodtam de hát mit tehetünk... Nemhiába van átlag napi 50 postja a guildnek... xd ez nyem is igaaaaaaaaaz.....mi állandóan pletykálunk nem csak a bál miatt xd ezért is lettünk a legtöbb topicban szétültetve malreni által sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 25, 2009 11:11 pm
Ja úgy értettem hogy úgy általában reagáljuk túl a gaiát... Meg az eventeket... NYUSZIMAMUSZ!!! scream scream scream sweatdrop xd Egyébként jók a füleid.... Nekem is vannak csak nem illenek a hajamhoz... Ezért nem hordom őket... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|