|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 21, 2006 6:40 am
Autark Omega Sun Autark dziewczyny, moge spytac co obstawiacie? czy w kopertach bedzie cos fajnego (i szybko ceny skocza do gory) czy nie? w tamtym miesiacu byl szajs, wiec w tym moga dac cos fajnego dla wyrownania gaiowej ekonomii 3nodding ten przedmiot do wyrownania ekonomii juz dali, okularki w kilku smakach whee ja to mysle ze szajs daja juz od paru miesiecy sweatdrop wiec powinni sie przelamac i dac anielskie skrzydla i czarne skrzydla na ramiona cool byla bym zachwycona takimi itemkami xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 21, 2006 7:33 am
A ja zmienie temat i zapytam:
lahahaha... czy wy tez macie takie bugi?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 21, 2006 7:46 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 21, 2006 7:55 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 21, 2006 8:01 am
y u was tez sie cos pochrzanilo pokazuje mi sie ze jestem baba a polowa innych ludzi tez
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 21, 2006 8:02 am
No owszem. Cos tak sie psuje od czasu balu. Mieli to naprawic, ale wyglada na to, ze cos im nie wyszlo...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 21, 2006 8:02 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 21, 2006 8:03 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 21, 2006 8:03 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 21, 2006 8:04 am
Lahaha, Shui, przed chwila byles murzynka z dredami mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 21, 2006 8:05 am
A teraz lisia pannice z duchem na glowie... O_O
Chyba znaczne robic galerie tego, w co sie zmienialam podczas glitcha. Zazdroszcze tym, co dostali moj avatar :XP: :XP: :XP:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 21, 2006 8:05 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 21, 2006 8:06 am
Ilraeth A teraz lisia pannice z duchem na glowie... O_O Chyba znaczne robic galerie tego, w co sie zmienialam podczas glitcha. Zazdroszcze tym, co dostali moj avatar :XP: :XP: :XP: hih masz racje ciekawe kto ma mojego avatarka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 21, 2006 8:06 am
Ilraeth A teraz lisia pannice z duchem na glowie... O_O Chyba znaczne robic galerie tego, w co sie zmienialam podczas glitcha. Zazdroszcze tym, co dostali moj avatar :XP: :XP: :XP: ja na razie widze, ze jestem soba... ale tez porobie galeryjke ^^ dobry pomysl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|