|
|
|
|
Posted: Tue Feb 21, 2006 1:44 am
Omega Sun Autark dziewczyny, moge spytac co obstawiacie? czy w kopertach bedzie cos fajnego (i szybko ceny skocza do gory) czy nie? w tamtym miesiacu byl szajs, wiec w tym moga dac cos fajnego dla wyrownania gaiowej ekonomii 3nodding ten przedmiot do wyrownania ekonomii juz dali, okularki w kilku smakach whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 21, 2006 1:45 am
Twisted_Exile mrgreen spytaj sie Omi czy jestem dobrym materialem na znecanie sie mrgreen Powaznie? Znaczy tez jestes zebata i pazurzasta bestia? Takie osoby sa najlepsze! wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 21, 2006 1:46 am
Omega Sun Twisted_Exile mrgreen spytaj sie Omi czy jestem dobrym materialem na znecanie sie mrgreen Omi wydaje mi sie ze z powodu tych wszystkich eventow raczej nic ciekawego nie dadza wink ale Ty jestes juz zarezerwowana, bo ja mam patent na dokuczanie Ci wink A co do listow i eventow, to odnosze wrazenie, ze oni daja te itemki tak z laski na ucieche, bo dac cos trzeba.. Juz od dawna sie nie staraja jesli chodzi o itemki dotacyjne ale za to jakosc ubranek, fryzur i mebelkow sie poprawila 3nodding :Cute: pozatym jako jedna z niewielu wiesz jak mi dokuczyc *ocier o jej noge* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 21, 2006 1:51 am
Ilraeth Twisted_Exile mrgreen spytaj sie Omi czy jestem dobrym materialem na znecanie sie mrgreen Powaznie? Znaczy tez jestes zebata i pazurzasta bestia? Takie osoby sa najlepsze! wink bez powodu nie przybralam takiego nicka rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 21, 2006 1:51 am
Twisted_Exile :Cute: pozatym jako jedna z niewielu wiesz jak mi dokuczyc *ocier o jej noge* whee *podczas gdy Twisted ociera sie o nogi odpilowuje jej jeden z rozkow* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 21, 2006 1:53 am
Omega Sun Twisted_Exile :Cute: pozatym jako jedna z niewielu wiesz jak mi dokuczyc *ocier o jej noge* whee *podczas gdy Twisted ociera sie o nogi odpilowuje jej jeden z rozkow* xd scream moje nieswiete rozki gonk pirate teraz Ty bedziesz moja siostra syjamska pirate *wbija omi pozostalego roga w czolo i ciagnie Omi za usz* 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 21, 2006 1:56 am
Twisted_Exile scream moje nieswiete rozki gonk pirate teraz Ty bedziesz moja siostra syjamska pirate *wbija omi pozostalego roga w czolo i ciagnie Omi za usz* 4laugh *odpilowuje drugi, ucieka i wyciaga go z czola* Zrobie sobie z nich wieszaki xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 21, 2006 1:57 am
Omega Sun Twisted_Exile scream moje nieswiete rozki gonk pirate teraz Ty bedziesz moja siostra syjamska pirate *wbija omi pozostalego roga w czolo i ciagnie Omi za usz* 4laugh *odpilowuje drugi, ucieka i wyciaga go z czola* Zrobie sobie z nich wieszaki xd *kiwa sie w kacie i rozpaczliwie dotyka pozostalosci po rogach* crying jakze oni wszyscy sie myla twierdzac ze Omi jest mila i dobra crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 21, 2006 2:02 am
Twisted_Exile *kiwa sie w kacie i rozpaczliwie dotyka pozostalosci po rogach* crying jakze oni wszyscy sie myla twierdzac ze Omi jest mila i dobra crying *chowa rozki za plecami i robi niewinna minke* jestem mila i dobra 4laugh nie martw sie Twistusiu, rozki kiedys moze odrosna wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 21, 2006 2:03 am
Omega Sun Twisted_Exile *kiwa sie w kacie i rozpaczliwie dotyka pozostalosci po rogach* crying jakze oni wszyscy sie myla twierdzac ze Omi jest mila i dobra crying *chowa rozki za plecami i robi niewinna minke* jestem mila i dobra 4laugh nie martw sie Twistusiu, rozki kiedys moze odrosna wink *kiwu kiw* crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 21, 2006 2:14 am
no to nici z oryginalnych wieszakow stare *bierze super glue i przykleja rozki z powrotem na swoje miejsce*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 21, 2006 2:16 am
Nie wiem, co zlego zrobilam jakiemus czarownikowi, ale mnie zamienil w szczerbatego chlopca... eek
EDIT: Uff, przeszlo...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 21, 2006 2:25 am
Omega Sun no to nici z oryginalnych wieszakow stare *bierze super glue i przykleja rozki z powrotem na swoje miejsce* stare moglas je chociaz w dobra trone przykleic *poprawia rozki* no juz lepiej mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 21, 2006 3:35 am