Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 22894 22895 22896 22897 22898 22899 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Ilraeth

PostPosted: Tue Feb 21, 2006 1:33 am

Twisted_Exile
Ilraeth
Twisted_Exile
Ilraeth
Co ja widze... No dobra:
Sto lat, sto lat, wrednemu malpiszonowi Koniowi wink
lol widze ze Beeczusia przypadla Ci do gustu lol

Hehe. Zalezy co przez to rozumiesz wink
ze chyba zbytnia sympatia do niego nie palasz :Rofl: wink ale moge sie mylic

E niii, przesadzasz wink Po prostu zawsze sobie znajde w towarzystwie jakies biedactwo, ktore przesladuje. Nic osobistego, takie moje skrzywienie wink Akurat Beeczus sie nawinal pierwszy, wiec po prostu ma pecha wink

Ale tak poza tym to jestem bardzo mila i sympatyczna staruszka, nie wrzucam bomb do supermarketow, nie podrzynam gardel ludziom w ciemnych zaulkach, wiec chyba jest w miare ok? lol
PostPosted: Tue Feb 21, 2006 1:35 am

Ilraeth
Twisted_Exile
Ilraeth
Twisted_Exile
Ilraeth
Co ja widze... No dobra:
Sto lat, sto lat, wrednemu malpiszonowi Koniowi wink
lol widze ze Beeczusia przypadla Ci do gustu lol

Hehe. Zalezy co przez to rozumiesz wink
ze chyba zbytnia sympatia do niego nie palasz :Rofl: wink ale moge sie mylic

E niii, przesadzasz wink Po prostu zawsze sobie znajde w towarzystwie jakies biedactwo, ktore przesladuje. Nic osobistego, takie moje skrzywienie wink Akurat Beeczus sie nawinal pierwszy, wiec po prostu ma pecha wink

Ale tak poza tym to jestem bardzo mila i sympatyczna staruszka, nie wrzucam bomb do supermarketow, nie podrzynam gardel ludziom w ciemnych zaulkach, wiec chyba jest w miare ok? lol
lol on i biedactwo lol wierz mi mu do bycia biedactwem daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaleko lol jest okej ale zauwazylam ze jego to wybitnie uwielbiasz i tyle wink lol

Twisted_Exile

Autark

PostPosted: Tue Feb 21, 2006 1:36 am

dziewczyny, moge spytac co obstawiacie? czy w kopertach bedzie cos fajnego (i szybko ceny skocza do gory) czy nie?
PostPosted: Tue Feb 21, 2006 1:38 am

Twisted_Exile
Ilraeth

lol on i biedactwo lol wierz mi mu do bycia biedactwem daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaleko lol jest okej ale zauwazylam ze jego to wybitnie uwielbiasz i tyle wink lol

Az tak tragicznie to wyglada? rofl Dobra, to sie pohamuje, bo se ludzie pomysla, ze ja autentycznie jakies zatargi z nim mam xd
A to moge w takim razie sie przerzucic na ciebie? Mogemogemoge? Prooosze! 4laugh

Ilraeth

Omega Sun
Captain

Ilraeth

aczkolwiek wybieranie na ofiare moderatora jest chyba niezbyt przemyslanym ruchem ninja

Autark
dziewczyny, moge spytac co obstawiacie? czy w kopertach bedzie cos fajnego (i szybko ceny skocza do gory) czy nie?
na poczatku ich cena prawdopodbnie wzrosnie by potem opasc nawet jak bedzie cos fajnego nie ma roznicy *wzrusza ramionami* jedyna roznica to kwota o jaka wzrosnie cena

Twisted_Exile

Ilraeth

PostPosted: Tue Feb 21, 2006 1:39 am

Autark

Z moimi nieziemskimi zdolnosciami dedukcji wole nie obstawiac nic wink Zwlaszcza, ze jestem dosyc nowa na Gai i nie jestem pewna, co to sa te koperty (znaczy widzialam je juz, ale nie wiem kto je dostaje i dlaczego).
PostPosted: Tue Feb 21, 2006 1:39 am

Autark

w tamtym miesiacu byl szajs, wiec w tym moga dac cos fajnego dla wyrownania gaiowej ekonomii 3nodding

Omega Sun
Captain

Autark

PostPosted: Tue Feb 21, 2006 1:40 am

Twisted_Exile
Autark
na poczatku ich cena prawdopodbnie wzrosnie by potem opasc nawet jak bedzie cos fajnego nie ma roznicy *wzrusza ramionami* jedyna roznica to kwota o jaka wzrosnie cena
tak tez myslalem sweatdrop
dzieki
PostPosted: Tue Feb 21, 2006 1:41 am

Ilraeth
Twisted_Exile
Ilraeth

Az tak tragicznie to wyglada? rofl Dobra, to sie pohamuje, bo se ludzie pomysla, ze ja autentycznie jakies zatargi z nim mam xd
A to moge w takim razie sie przerzucic na ciebie? Mogemogemoge? Prooosze! 4laugh
mrgreen spytaj sie Omi czy jestem dobrym materialem na znecanie sie mrgreen

Omi wydaje mi sie ze z powodu tych wszystkich eventow raczej nic ciekawego nie dadza wink

Twisted_Exile

Omega Sun
Captain

PostPosted: Tue Feb 21, 2006 1:41 am

Ilraeth
Autark

Z moimi nieziemskimi zdolnosciami dedukcji wole nie obstawiac nic wink Zwlaszcza, ze jestem dosyc nowa na Gai i nie jestem pewna, co to sa te koperty (znaczy widzialam je juz, ale nie wiem kto je dostaje i dlaczego).

wiec zachecam do zapoznania sie w topikami (zwlaszcza z FAQiem) w dziale "Informacje i Pomoc"
PostPosted: Tue Feb 21, 2006 1:42 am

Omega Sun
Ilraeth

aczkolwiek wybieranie na ofiare moderatora jest chyba niezbyt przemyslanym ruchem ninja

Aczkolwiek to tylko sprawia, ze cala sprawa staje sie bardziej zabawna wink Ej, powaznie, dziewczyny, ja naprawde nic nie mam do Beeczki ani nikogo tutaj - mam moze nieco skrzywione poczucie tego, co jest smieszne i jesli to naprawde wam przeszkadza, to sie "znaturalizuje". W koncu nie zamierzam wprowadzac zadnych nieprzyjemnych dysonansow, ani nic w tym stylu. Peace and love!

Ilraeth

Ilraeth

PostPosted: Tue Feb 21, 2006 1:43 am

Omega Sun
wiec zachecam do zapoznania sie w topikami (zwlaszcza z FAQiem) w dziale "Informacje i Pomoc"

Ok, dzieki. Na pewno zajrze. Widzialam juz topic odnosnie paczek, ale na paczki juz sie wczesniej zalapalam, wiec jakos tam rozpracowalam, o co z nimi chodzi. Natomiast do kopert, zdaje sie, nie doczytalam wink
PostPosted: Tue Feb 21, 2006 1:43 am

Autark
Twisted_Exile
Autark
tak tez myslalem sweatdrop
dzieki
za duzo jest sealedow co znaczy ze podaz jest wieksza niz popyt ...po pierwsze jak otiweraja koperty zazwyczaj amerykance spia czyli tylko mniejszosc otwiera listy i ceny sa wysoko gdzies tak kolo 19 naszego czasu amerykance wlaza otwiweraja listy i mamy powodz itemow a ceny leca na leb na szyje XD

Twisted_Exile

Omega Sun
Captain

PostPosted: Tue Feb 21, 2006 1:44 am

Twisted_Exile
mrgreen spytaj sie Omi czy jestem dobrym materialem na znecanie sie mrgreen

Omi wydaje mi sie ze z powodu tych wszystkich eventow raczej nic ciekawego nie dadza wink

ale Ty jestes juz zarezerwowana, bo ja mam patent na dokuczanie Ci wink

A co do listow i eventow, to odnosze wrazenie, ze oni daja te itemki tak z laski na ucieche, bo dac cos trzeba.. Juz od dawna sie nie staraja jesli chodzi o itemki dotacyjne ale za to jakosc ubranek, fryzur i mebelkow sie poprawila 3nodding
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 22894 22895 22896 22897 22898 22899 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games