|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 21, 2006 1:33 am
Twisted_Exile Ilraeth Twisted_Exile Ilraeth Co ja widze... No dobra: Sto lat, sto lat, wrednemu malpiszonowi Koniowi wink lol widze ze Beeczusia przypadla Ci do gustu lol Hehe. Zalezy co przez to rozumiesz wink ze chyba zbytnia sympatia do niego nie palasz :Rofl: wink ale moge sie mylic E niii, przesadzasz wink Po prostu zawsze sobie znajde w towarzystwie jakies biedactwo, ktore przesladuje. Nic osobistego, takie moje skrzywienie wink Akurat Beeczus sie nawinal pierwszy, wiec po prostu ma pecha wink Ale tak poza tym to jestem bardzo mila i sympatyczna staruszka, nie wrzucam bomb do supermarketow, nie podrzynam gardel ludziom w ciemnych zaulkach, wiec chyba jest w miare ok? lol
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 21, 2006 1:35 am
Ilraeth Twisted_Exile Ilraeth Twisted_Exile Ilraeth Co ja widze... No dobra: Sto lat, sto lat, wrednemu malpiszonowi Koniowi wink lol widze ze Beeczusia przypadla Ci do gustu lol Hehe. Zalezy co przez to rozumiesz wink ze chyba zbytnia sympatia do niego nie palasz :Rofl: wink ale moge sie mylic E niii, przesadzasz wink Po prostu zawsze sobie znajde w towarzystwie jakies biedactwo, ktore przesladuje. Nic osobistego, takie moje skrzywienie wink Akurat Beeczus sie nawinal pierwszy, wiec po prostu ma pecha wink Ale tak poza tym to jestem bardzo mila i sympatyczna staruszka, nie wrzucam bomb do supermarketow, nie podrzynam gardel ludziom w ciemnych zaulkach, wiec chyba jest w miare ok? lol lol on i biedactwo lol wierz mi mu do bycia biedactwem daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaleko lol jest okej ale zauwazylam ze jego to wybitnie uwielbiasz i tyle wink lol
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 21, 2006 1:36 am
dziewczyny, moge spytac co obstawiacie? czy w kopertach bedzie cos fajnego (i szybko ceny skocza do gory) czy nie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 21, 2006 1:38 am
Twisted_Exile Ilraeth E niii, przesadzasz wink Po prostu zawsze sobie znajde w towarzystwie jakies biedactwo, ktore przesladuje. Nic osobistego, takie moje skrzywienie wink Akurat Beeczus sie nawinal pierwszy, wiec po prostu ma pecha wink Ale tak poza tym to jestem bardzo mila i sympatyczna staruszka, nie wrzucam bomb do supermarketow, nie podrzynam gardel ludziom w ciemnych zaulkach, wiec chyba jest w miare ok? lol lol on i biedactwo lol wierz mi mu do bycia biedactwem daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaleko lol jest okej ale zauwazylam ze jego to wybitnie uwielbiasz i tyle wink lol Az tak tragicznie to wyglada? rofl Dobra, to sie pohamuje, bo se ludzie pomysla, ze ja autentycznie jakies zatargi z nim mam xd A to moge w takim razie sie przerzucic na ciebie? Mogemogemoge? Prooosze! 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ilraeth E niii, przesadzasz wink Po prostu zawsze sobie znajde w towarzystwie jakies biedactwo, ktore przesladuje. Nic osobistego, takie moje skrzywienie wink Akurat Beeczus sie nawinal pierwszy, wiec po prostu ma pecha wink aczkolwiek wybieranie na ofiare moderatora jest chyba niezbyt przemyslanym ruchem ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Autark dziewczyny, moge spytac co obstawiacie? czy w kopertach bedzie cos fajnego (i szybko ceny skocza do gory) czy nie? na poczatku ich cena prawdopodbnie wzrosnie by potem opasc nawet jak bedzie cos fajnego nie ma roznicy *wzrusza ramionami* jedyna roznica to kwota o jaka wzrosnie cena
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 21, 2006 1:39 am
Autark dziewczyny, moge spytac co obstawiacie? czy w kopertach bedzie cos fajnego (i szybko ceny skocza do gory) czy nie? Z moimi nieziemskimi zdolnosciami dedukcji wole nie obstawiac nic wink Zwlaszcza, ze jestem dosyc nowa na Gai i nie jestem pewna, co to sa te koperty (znaczy widzialam je juz, ale nie wiem kto je dostaje i dlaczego).
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 21, 2006 1:39 am
Autark dziewczyny, moge spytac co obstawiacie? czy w kopertach bedzie cos fajnego (i szybko ceny skocza do gory) czy nie? w tamtym miesiacu byl szajs, wiec w tym moga dac cos fajnego dla wyrownania gaiowej ekonomii 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 21, 2006 1:40 am
Twisted_Exile Autark dziewczyny, moge spytac co obstawiacie? czy w kopertach bedzie cos fajnego (i szybko ceny skocza do gory) czy nie? na poczatku ich cena prawdopodbnie wzrosnie by potem opasc nawet jak bedzie cos fajnego nie ma roznicy *wzrusza ramionami* jedyna roznica to kwota o jaka wzrosnie cenatak tez myslalem sweatdrop dzieki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 21, 2006 1:41 am
Ilraeth Twisted_Exile Ilraeth E niii, przesadzasz wink Po prostu zawsze sobie znajde w towarzystwie jakies biedactwo, ktore przesladuje. Nic osobistego, takie moje skrzywienie wink Akurat Beeczus sie nawinal pierwszy, wiec po prostu ma pecha wink Ale tak poza tym to jestem bardzo mila i sympatyczna staruszka, nie wrzucam bomb do supermarketow, nie podrzynam gardel ludziom w ciemnych zaulkach, wiec chyba jest w miare ok? lol lol on i biedactwo lol wierz mi mu do bycia biedactwem daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaleko lol jest okej ale zauwazylam ze jego to wybitnie uwielbiasz i tyle wink lol Az tak tragicznie to wyglada? rofl Dobra, to sie pohamuje, bo se ludzie pomysla, ze ja autentycznie jakies zatargi z nim mam xd A to moge w takim razie sie przerzucic na ciebie? Mogemogemoge? Prooosze! 4laugh mrgreen spytaj sie Omi czy jestem dobrym materialem na znecanie sie mrgreen Omi wydaje mi sie ze z powodu tych wszystkich eventow raczej nic ciekawego nie dadza wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 21, 2006 1:41 am
Ilraeth Autark dziewczyny, moge spytac co obstawiacie? czy w kopertach bedzie cos fajnego (i szybko ceny skocza do gory) czy nie? Z moimi nieziemskimi zdolnosciami dedukcji wole nie obstawiac nic wink Zwlaszcza, ze jestem dosyc nowa na Gai i nie jestem pewna, co to sa te koperty (znaczy widzialam je juz, ale nie wiem kto je dostaje i dlaczego). wiec zachecam do zapoznania sie w topikami (zwlaszcza z FAQiem) w dziale "Informacje i Pomoc"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 21, 2006 1:42 am
Omega Sun Ilraeth E niii, przesadzasz wink Po prostu zawsze sobie znajde w towarzystwie jakies biedactwo, ktore przesladuje. Nic osobistego, takie moje skrzywienie wink Akurat Beeczus sie nawinal pierwszy, wiec po prostu ma pecha wink aczkolwiek wybieranie na ofiare moderatora jest chyba niezbyt przemyslanym ruchem ninja Aczkolwiek to tylko sprawia, ze cala sprawa staje sie bardziej zabawna wink Ej, powaznie, dziewczyny, ja naprawde nic nie mam do Beeczki ani nikogo tutaj - mam moze nieco skrzywione poczucie tego, co jest smieszne i jesli to naprawde wam przeszkadza, to sie "znaturalizuje". W koncu nie zamierzam wprowadzac zadnych nieprzyjemnych dysonansow, ani nic w tym stylu. Peace and love!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 21, 2006 1:43 am
Omega Sun wiec zachecam do zapoznania sie w topikami (zwlaszcza z FAQiem) w dziale "Informacje i Pomoc" Ok, dzieki. Na pewno zajrze. Widzialam juz topic odnosnie paczek, ale na paczki juz sie wczesniej zalapalam, wiec jakos tam rozpracowalam, o co z nimi chodzi. Natomiast do kopert, zdaje sie, nie doczytalam wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 21, 2006 1:43 am
Autark Twisted_Exile Autark dziewczyny, moge spytac co obstawiacie? czy w kopertach bedzie cos fajnego (i szybko ceny skocza do gory) czy nie? na poczatku ich cena prawdopodbnie wzrosnie by potem opasc nawet jak bedzie cos fajnego nie ma roznicy *wzrusza ramionami* jedyna roznica to kwota o jaka wzrosnie cenatak tez myslalem sweatdrop dzieki za duzo jest sealedow co znaczy ze podaz jest wieksza niz popyt ...po pierwsze jak otiweraja koperty zazwyczaj amerykance spia czyli tylko mniejszosc otwiera listy i ceny sa wysoko gdzies tak kolo 19 naszego czasu amerykance wlaza otwiweraja listy i mamy powodz itemow a ceny leca na leb na szyje XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 21, 2006 1:44 am
Twisted_Exile mrgreen spytaj sie Omi czy jestem dobrym materialem na znecanie sie mrgreen Omi wydaje mi sie ze z powodu tych wszystkich eventow raczej nic ciekawego nie dadza wink ale Ty jestes juz zarezerwowana, bo ja mam patent na dokuczanie Ci wink A co do listow i eventow, to odnosze wrazenie, ze oni daja te itemki tak z laski na ucieche, bo dac cos trzeba.. Juz od dawna sie nie staraja jesli chodzi o itemki dotacyjne ale za to jakosc ubranek, fryzur i mebelkow sie poprawila 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|