|
|
|
|
Posted: Mon Feb 20, 2006 11:48 pm
Co ja widze... No dobra: Sto lat, sto lat, wrednemu malpiszonowi Koniowi wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 21, 2006 12:29 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 21, 2006 12:32 am
znowu cos boli sad bidulka *glaszcze po glowce*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 21, 2006 12:33 am
Autark znowu cos boli sad bidulka *glaszcze po glowce* dzisiaj znowu robie za nianie scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 21, 2006 12:35 am
Nightcatt Autark znowu cos boli sad bidulka *glaszcze po glowce* dzisiaj znowu robie za nianie scream s js msm okienko, nie ma to jak okienko na drzemke po silowni czemu robisz za nianie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 21, 2006 12:36 am
bratanica sie zajmuje bo brat mi mieszkanie maluje talk2hand
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 21, 2006 12:37 am
Nightcatt bratanica sie zajmuje bo brat mi mieszkanie maluje talk2hand a robisz za nianie amerykanska czy taka zwykla?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 21, 2006 12:39 am
Autark Nightcatt bratanica sie zajmuje bo brat mi mieszkanie maluje talk2hand a robisz za nianie amerykanska czy taka zwykla? ja jestem niezwykla wiesz przeciez xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 21, 2006 12:39 am
Ilraeth Co ja widze... No dobra: Sto lat, sto lat, wrednemu malpiszonowi Koniowi wink lol widze ze Beeczusia przypadla Ci do gustu lol
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 21, 2006 12:40 am
Nightcatt Autark Nightcatt bratanica sie zajmuje bo brat mi mieszkanie maluje talk2hand a robisz za nianie amerykanska czy taka zwykla? ja jestem niezwykla wiesz przeciez xd wiem 3nodding mi chodzilo tylko o to czy lazisz na golasa w samym fartuszku redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 21, 2006 12:42 am
Autark Nightcatt Autark Nightcatt bratanica sie zajmuje bo brat mi mieszkanie maluje talk2hand a robisz za nianie amerykanska czy taka zwykla? ja jestem niezwykla wiesz przeciez xd wiem 3nodding mi chodzilo tylko o to czy lazisz na golasa w samym fartuszku redface no jak meza niancze heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 21, 2006 12:43 am
Nightcatt no jak meza niancze heart ktorego? mam nadzieje ze Oskalka ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 21, 2006 12:44 am
Autark Nightcatt no jak meza niancze heart ktorego? mam nadzieje ze Oskalka ninja scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 21, 2006 12:48 am
to przez bol glowki czy martwisz sie o Oskalka?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 21, 2006 12:49 am
Autark to przez bol glowki czy martwisz sie o Oskalka? chyba mnie boli bo sie wykapałam w za golacej wodzie a ja nie moge bo słabo mi sie lobi zaraz xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|