|
|
|
|
Posted: Mon Feb 20, 2006 2:58 pm
za 10 lat to juz tylko teco sie na winie nie znjaa beda Cie chcialy blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 20, 2006 3:04 pm
Wszystkiego najlepszego Bee z okazji 21 urodzin duzo voodki dziwek i innych urzywek i nnych dupereli 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 20, 2006 3:04 pm
Twisted_Exile za 10 lat to juz tylko teco sie na winie nie znjaa beda Cie chcialy blaugh naszczescie kobiety wina od koniaku nie odruzniaja.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 20, 2006 3:06 pm
Twisted_Exile Wszystkiego njalepszego Bee z okazji 21 urodzin duzo voodki dziwek i innych urzywek i nnych dupereli 3nodding Dziekuje biggrin rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 20, 2006 3:08 pm
Konio Twisted_Exile za 10 lat to juz tylko teco sie na winie nie znjaa beda Cie chcialy blaugh naszczescie kobiety wina od koniaku nie odruzniaja. koniak jest niedobry blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 20, 2006 3:09 pm
Twisted_Exile Konio Twisted_Exile za 10 lat to juz tylko teco sie na winie nie znjaa beda Cie chcialy blaugh naszczescie kobiety wina od koniaku nie odruzniaja. koniak jest niedobry blaugh powiedz to zerusowi to cie ze skory obedrze biggrin A wlasnie ani go w szkole nie widziałem ani nigdzie ...hmmm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 20, 2006 3:11 pm
Konio Twisted_Exile Konio Twisted_Exile za 10 lat to juz tylko teco sie na winie nie znjaa beda Cie chcialy blaugh naszczescie kobiety wina od koniaku nie odruzniaja. koniak jest niedobry blaugh powiedz to zerusowi to cie ze skory obedrze biggrin A wlasnie ani go w szkole nie widziałem ani nigdzie ...hmmm pewnie za stalami sie ugania rofl musisz bardzo za nim tesknic :>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 20, 2006 3:13 pm
Twisted_Exile Konio Twisted_Exile Konio Twisted_Exile za 10 lat to juz tylko teco sie na winie nie znjaa beda Cie chcialy blaugh naszczescie kobiety wina od koniaku nie odruzniaja. koniak jest niedobry blaugh powiedz to zerusowi to cie ze skory obedrze biggrin A wlasnie ani go w szkole nie widziałem ani nigdzie ...hmmm pewnie za stalami sie ugania rofl musisz bardzo za nim tesknic :> nie no bo piwo mu wisze biggrin mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 20, 2006 3:17 pm
materialista piepszony xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 20, 2006 3:37 pm
Konio A wlasnie ani go w szkole nie widziałem ani nigdzie ...hmmm to trzeba zadzwonic i sie dowiedziec ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 20, 2006 3:47 pm
Omega Sun Konio A wlasnie ani go w szkole nie widziałem ani nigdzie ...hmmm to trzeba zadzwonic i sie dowiedziec ninja na moje oko to on sie szykuje na jakis atak terrorystyczny
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 20, 2006 3:57 pm
MarianKanapowiec na moje oko to on sie szykuje na jakis atak terrorystyczny na pewno nie, to nie w jego stylu smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 20, 2006 4:17 pm
Omega Sun MarianKanapowiec na moje oko to on sie szykuje na jakis atak terrorystyczny na pewno nie, to nie w jego stylu smile ty się nie znasz na ludziach... twierdziłaś kiedyś, że ja jestem miłym człowiekiem mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 20, 2006 10:25 pm