|
|
|
|
Posted: Mon Feb 20, 2006 2:27 pm
Omega Sun Konio Omega Sun Rin_Youkai Apsik Apsik Ah ten drob ^^""" Ojej @_@ ( zerk na zegarek ) 23 == ekh ekh mam malusiiiiii tyci tyciiii #&^@##^@*#^*@ Zakaziiik #&@^#@&^#@* ( ocenzurowano ) niepytajcie za co ten zakaz - -'''. Jesli wparuje tu forma dorosla bedzie po mnie - -''' Bye bye ;___; Wszystkim .__. Ehhh nooo gdy zaczyna byc milo i sympatycznie to zawsze cos no zawsze cos =- = &@^#& strasznie chaotycznie piszesz, ciezko wylapac z tego jakas tresc ja tamwszystko rozumiem co młoda pisze biggrin :* bo Ty pewnie i tak nie sluchasz co gaianki mowia tylko zastanawiasz sie jakie nosza majtki blaugh wink nie zawsze aczkolwiek czesto biggrin Twist ty to masz zawsze mysli apokaliptyczne.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 20, 2006 2:34 pm
Ok, miski, ja spadam spac, bo jutro szykuje sie spotkanie z czyms gorszym, niz rozowe okularki na Gai. Czas odwiedzic promotorke... eek
Dobranoc.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 20, 2006 2:35 pm
Ilraeth Ok, miski, ja spadam spac, bo jutro szykuje sie spotkanie z czyms gorszym, niz rozowe okularki na Gai. Czas odwiedzic promotorke... eek Dobranoc. powodzenia, obyc dostała trudna misje ... uhahaha ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 20, 2006 2:35 pm
Bee raczej realistyczne wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 20, 2006 2:37 pm
Twisted_Exile Bee raczej realistyczne wink ah ty przebiegła realistko, wiecie ze jest po 23 a ja czuje sie jak by była 3 w nocy jako stak :0
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 20, 2006 2:40 pm
Konio Autark Rin_Youkai Autark ja tylko chce powiedziec, ze ... redface sprobuje innym razem Mow, niewstydz sie whee Jak cos cie nosi to trzeba to wyrzucic z siebie _^_, bo pozniej jest zle na sercu .__. ( i glowie tez ) chodzi o to, ze ... redface nie potrafie tego powiedziec crying Masturbowałeś sie po raz pierwszy i jestes w szoku, ze ci sie podobało? nie, od razu zrobilem to z dziewczyna, z reszta nie o to chodzi @dajcie spokuj kotowi, kazdy ma prawo byc glodny
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 20, 2006 2:41 pm
Konio Twisted_Exile Bee raczej realistyczne wink ah ty przebiegła realistko, wiecie ze jest po 23 a ja czuje sie jak by była 3 w nocy jako stak :0 starzejesz sie i daltego ci sie tak wydaje mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 20, 2006 2:41 pm
Autark Konio Autark Rin_Youkai Autark ja tylko chce powiedziec, ze ... redface sprobuje innym razem Mow, niewstydz sie whee Jak cos cie nosi to trzeba to wyrzucic z siebie _^_, bo pozniej jest zle na sercu .__. ( i glowie tez ) chodzi o to, ze ... redface nie potrafie tego powiedziec crying Masturbowałeś sie po raz pierwszy i jestes w szoku, ze ci sie podobało? nie, od razu zrobilem to z dziewczyna, z reszta nie o to chodzi @dajcie spokuj kotowi, kazdy ma prawo byc glodny jezeli nie chodzi o chemie to o co?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 20, 2006 2:42 pm
Twisted_Exile Konio Twisted_Exile Bee raczej realistyczne wink ah ty przebiegła realistko, wiecie ze jest po 23 a ja czuje sie jak by była 3 w nocy jako stak :0 starzejesz sie i daltego ci sie tak wydaje mrgreen mozliwe za kilka gdzien bede miec 21 lat crying ... fajnie moge w USa kupic voodke biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 20, 2006 2:45 pm
Konio Twisted_Exile Konio Twisted_Exile Bee raczej realistyczne wink ah ty przebiegła realistko, wiecie ze jest po 23 a ja czuje sie jak by była 3 w nocy jako stak :0 starzejesz sie i daltego ci sie tak wydaje mrgreen mozliwe za kilka gdzien bede miec 21 lat crying ... fajnie moge w USa kupic voodke biggrin no jus jus jus nie palakaj co z tego ze wlasnie przezyles jakies 1/4 cala swego zycia ale...mozesz kupic voodke w USA XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 20, 2006 2:49 pm
Konio jezeli nie chodzi o chemie to o co? kto powiedzial ze nie o chemie, o chemie a nie o biologie whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 20, 2006 2:50 pm
Twisted_Exile Konio Twisted_Exile Konio Twisted_Exile Bee raczej realistyczne wink ah ty przebiegła realistko, wiecie ze jest po 23 a ja czuje sie jak by była 3 w nocy jako stak :0 starzejesz sie i daltego ci sie tak wydaje mrgreen mozliwe za kilka gdzien bede miec 21 lat crying ... fajnie moge w USa kupic voodke biggrin no jus jus jus nie palakaj co z tego ze wlasnie przezyles jakies 1/4 cala swego zycia ale...mozesz kupic voodke w USA XD n wlasnie to sie liczy biggrin no ale co teraz najleprze lat sa biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 20, 2006 2:51 pm
Autark Konio jezeli nie chodzi o chemie to o co? kto powiedzial ze nie o chemie, o chemie a nie o biologie whee Widac ze marny biolog z ciebie, ale nevermind, mow co ci lerzy na wontrobie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 20, 2006 2:53 pm
Konio Twisted_Exile Konio Twisted_Exile Konio Twisted_Exile Bee raczej realistyczne wink ah ty przebiegła realistko, wiecie ze jest po 23 a ja czuje sie jak by była 3 w nocy jako stak :0 starzejesz sie i daltego ci sie tak wydaje mrgreen mozliwe za kilka gdzien bede miec 21 lat crying ... fajnie moge w USa kupic voodke biggrin no jus jus jus nie palakaj co z tego ze wlasnie przezyles jakies 1/4 cala swego zycia ale...mozesz kupic voodke w USA XD n wlasnie to sie liczy biggrin no ale co teraz najleprze lat sa biggrin fakt facet im starszy tym lepszy stare no Beeczus jeszcze jakies 10 minut rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 20, 2006 2:54 pm
Twisted_Exile Konio Twisted_Exile Konio Twisted_Exile starzejesz sie i daltego ci sie tak wydaje mrgreen mozliwe za kilka gdzien bede miec 21 lat crying ... fajnie moge w USa kupic voodke biggrin no jus jus jus nie palakaj co z tego ze wlasnie przezyles jakies 1/4 cala swego zycia ale...mozesz kupic voodke w USA XD n wlasnie to sie liczy biggrin no ale co teraz najleprze lat sa biggrin fakt facet im starszy tym lepszy stare no Beeczus jeszcze jakies 10 minut rofl ale zastarytez nie dobry, ja własnie jestem w najleprzym okresie na picie z BeeCzki wina biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|