|
|
|
|
Posted: Mon Feb 20, 2006 2:04 pm
Konio Ilraeth Ozual stare podciac se zyly czy dzwonic po chucka norrisa.... Proponuje "Misje na Marsa". Bardziej widowiskowa. No, chyba, ze mieszkasz na parterze... A kto wysle po niego misje ratunkowa ? ja kartonu nie posiadam. Mozesz skakac bez statku - ja cie bede ubezpieczac (sprawdze, czy nikt nie zdazy dobiec i cie zatrzymac :XP smile .
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 20, 2006 2:05 pm
Ilraeth Konio Ilraeth Konio siema ... jak ja jestem stworem to ty jestes zaba. Mowia mi "zabciu" czasem, sie zastanawialam dlaczego razz Jak ja jestem zaba, to ty jestes zombie razz >łe udaje zombie< >wyciaga przed siebie kulasy i powoli kroczy w jej strone z zamiarem wgryzienia sie w jej miekkie podbrzusze< Wyscigi trupow, wyscigi trupow! *chichocze niecnie, wiedzac, ze nie ma czegos takiego jak miekkie podbrzusze i szykuje kilof* >mysli< Powolne zombie ?? + Kilof ?? + Rzadna zabijania ona taka ?? + mach mach = ??XXXXXX#$%@#$^$%#$%@# $ Error .... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 20, 2006 2:06 pm
Konio Rin_Youkai Konio no w zasadzie to ja tu jestem jako BeeWolf i ciebie tez nie kojarze razz Aaaaaa ja panial ! Teraz Cie poznaje XD Kiedys tam gadalismy X D. Ale ja... ja - - pomylilam Cie z dziewcyzna = ='''' To przez ten avek #_#, ale z 2 strony to faza XD Jak Japonczycy >.> sweet 4laugh ( UWAGA ja ledwo dzis widze, mysle i kontaktuje - choroba ) a chcesz sie zemna kontaktowac stylowo ? >przymila sie do niej< a co cie za brudne chorubsko dopadło ? Apsik Apsik Ah ten drob ^^""" Ojej @_@ ( zerk na zegarek ) 23 == ekh ekh mam malusiiiiii tyci tyciiii #&^@##^@*#^*@ Zakaziiik #&@^#@&^#@* ( ocenzurowano ) niepytajcie za co ten zakaz - -'''. Jesli wparuje tu forma dorosla bedzie po mnie - -''' Bye bye ;___; Wszystkim .__. Ehhh nooo gdy zaczyna byc milo i sympatycznie to zawsze cos no zawsze cos =- = &@^#&
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 20, 2006 2:10 pm
Ilraeth Konio Ilraeth Ozual stare podciac se zyly czy dzwonic po chucka norrisa.... Proponuje "Misje na Marsa". Bardziej widowiskowa. No, chyba, ze mieszkasz na parterze... A kto wysle po niego misje ratunkowa ? ja kartonu nie posiadam. Mozesz skakac bez statku - ja cie bede ubezpieczac (sprawdze, czy nikt nie zdazy dobiec i cie zatrzymac :XP smile . dobrze wiedzieć iz w sytuacjach stresowych mozna liczyc na ciebie biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 20, 2006 2:12 pm
Rin_Youkai Konio Rin_Youkai Konio no w zasadzie to ja tu jestem jako BeeWolf i ciebie tez nie kojarze razz Aaaaaa ja panial ! Teraz Cie poznaje XD Kiedys tam gadalismy X D. Ale ja... ja - - pomylilam Cie z dziewcyzna = ='''' To przez ten avek #_#, ale z 2 strony to faza XD Jak Japonczycy >.> sweet 4laugh ( UWAGA ja ledwo dzis widze, mysle i kontaktuje - choroba ) a chcesz sie zemna kontaktowac stylowo ? >przymila sie do niej< a co cie za brudne chorubsko dopadło ? Apsik Apsik Ah ten drob ^^""" Ojej @_@ ( zerk na zegarek ) 23 == ekh ekh mam malusiiiiii tyci tyciiii #&^@##^@*#^*@ Zakaziiik #&@^#@&^#@* ( ocenzurowano ) niepytajcie za co ten zakaz - -'''. Jesli wparuje tu forma dorosla bedzie po mnie - -''' Bye bye ;___; Wszystkim .__. Ehhh nooo gdy zaczyna byc milo i sympatycznie to zawsze cos no zawsze cos =- = &@^#& no papa, miłej nocki, a zakazik wiem za co, za voodke gibony i sex na stole kuchennym kiedy to babcia chciała zrobic sobie cieple mleczko ... przed snem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 20, 2006 2:20 pm
Konio Ilraeth Konio Ilraeth Konio siema ... jak ja jestem stworem to ty jestes zaba. Mowia mi "zabciu" czasem, sie zastanawialam dlaczego razz Jak ja jestem zaba, to ty jestes zombie razz >łe udaje zombie< >wyciaga przed siebie kulasy i powoli kroczy w jej strone z zamiarem wgryzienia sie w jej miekkie podbrzusze< Wyscigi trupow, wyscigi trupow! *chichocze niecnie, wiedzac, ze nie ma czegos takiego jak miekkie podbrzusze i szykuje kilof* >mysli< Powolne zombie ?? + Kilof ?? + Rzadna zabijania ona taka ?? + mach mach = ??XXXXXX#$%@#$^$%#$%@# $ Error .... mrgreen twisted omi: liczymy cytaty
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 20, 2006 2:21 pm
Rin_Youkai Apsik Apsik Ah ten drob ^^""" Ojej @_@ ( zerk na zegarek ) 23 == ekh ekh mam malusiiiiii tyci tyciiii #&^@##^@*#^*@ Zakaziiik #&@^#@&^#@* ( ocenzurowano ) niepytajcie za co ten zakaz - -'''. Jesli wparuje tu forma dorosla bedzie po mnie - -''' Bye bye ;___; Wszystkim .__. Ehhh nooo gdy zaczyna byc milo i sympatycznie to zawsze cos no zawsze cos =- = &@^#& strasznie chaotycznie piszesz, ciezko wylapac z tego jakas tresc
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 20, 2006 2:21 pm
Konio Ilraeth Konio Ilraeth Ozual stare podciac se zyly czy dzwonic po chucka norrisa.... Proponuje "Misje na Marsa". Bardziej widowiskowa. No, chyba, ze mieszkasz na parterze... A kto wysle po niego misje ratunkowa ? ja kartonu nie posiadam. Mozesz skakac bez statku - ja cie bede ubezpieczac (sprawdze, czy nikt nie zdazy dobiec i cie zatrzymac :XP smile . dobrze wiedzieć iz w sytuacjach stresowych mozna liczyc na ciebie biggrin Zawsze! domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 20, 2006 2:22 pm
Rin_Youkai Autark ja tylko chce powiedziec, ze ... redface sprobuje innym razem Mow, niewstydz sie whee Jak cos cie nosi to trzeba to wyrzucic z siebie _^_, bo pozniej jest zle na sercu .__. ( i glowie tez ) chodzi o to, ze ... redface nie potrafie tego powiedziec crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 20, 2006 2:23 pm
Omega Sun Rin_Youkai Apsik Apsik Ah ten drob ^^""" Ojej @_@ ( zerk na zegarek ) 23 == ekh ekh mam malusiiiiii tyci tyciiii #&^@##^@*#^*@ Zakaziiik #&@^#@&^#@* ( ocenzurowano ) niepytajcie za co ten zakaz - -'''. Jesli wparuje tu forma dorosla bedzie po mnie - -''' Bye bye ;___; Wszystkim .__. Ehhh nooo gdy zaczyna byc milo i sympatycznie to zawsze cos no zawsze cos =- = &@^#& strasznie chaotycznie piszesz, ciezko wylapac z tego jakas tresc ja tamwszystko rozumiem co młoda pisze biggrin :* Ilraeth: jestes przerazajaca biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 20, 2006 2:23 pm
Omega Sun Rin_Youkai Apsik Apsik Ah ten drob ^^""" Ojej @_@ ( zerk na zegarek ) 23 == ekh ekh mam malusiiiiii tyci tyciiii #&^@##^@*#^*@ Zakaziiik #&@^#@&^#@* ( ocenzurowano ) niepytajcie za co ten zakaz - -'''. Jesli wparuje tu forma dorosla bedzie po mnie - -''' Bye bye ;___; Wszystkim .__. Ehhh nooo gdy zaczyna byc milo i sympatycznie to zawsze cos no zawsze cos =- = �&@^#& strasznie chaotycznie piszesz, ciezko wylapac z tego jakas tresc ninja bo pewni o to chodzilo a teraz zniknie na pare miesiecy i znowu sie pojawi i zasieje jeszcze wiekszy zamet ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 20, 2006 2:24 pm
Autark Rin_Youkai Autark ja tylko chce powiedziec, ze ... redface sprobuje innym razem Mow, niewstydz sie whee Jak cos cie nosi to trzeba to wyrzucic z siebie _^_, bo pozniej jest zle na sercu .__. ( i glowie tez ) chodzi o to, ze ... redface nie potrafie tego powiedziec crying Sprobuj wyjac kota z buzi, powinno byc latwiej wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 20, 2006 2:25 pm
Konio Omega Sun Rin_Youkai Apsik Apsik Ah ten drob ^^""" Ojej @_@ ( zerk na zegarek ) 23 == ekh ekh mam malusiiiiii tyci tyciiii #&^@##^@*#^*@ Zakaziiik #&@^#@&^#@* ( ocenzurowano ) niepytajcie za co ten zakaz - -'''. Jesli wparuje tu forma dorosla bedzie po mnie - -''' Bye bye ;___; Wszystkim .__. Ehhh nooo gdy zaczyna byc milo i sympatycznie to zawsze cos no zawsze cos =- = &@^#& strasznie chaotycznie piszesz, ciezko wylapac z tego jakas tresc ja tamwszystko rozumiem co młoda pisze biggrin :* Ilraeth: jestes przerazajaca biggrin Dziekuje redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Konio Omega Sun Rin_Youkai Apsik Apsik Ah ten drob ^^""" Ojej @_@ ( zerk na zegarek ) 23 == ekh ekh mam malusiiiiii tyci tyciiii #&^@##^@*#^*@ Zakaziiik #&@^#@&^#@* ( ocenzurowano ) niepytajcie za co ten zakaz - -'''. Jesli wparuje tu forma dorosla bedzie po mnie - -''' Bye bye ;___; Wszystkim .__. Ehhh nooo gdy zaczyna byc milo i sympatycznie to zawsze cos no zawsze cos =- = &@^#& strasznie chaotycznie piszesz, ciezko wylapac z tego jakas tresc ja tamwszystko rozumiem co młoda pisze biggrin :* bo Ty pewnie i tak nie sluchasz co gaianki mowia tylko zastanawiasz sie jakie nosza majtki blaugh wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Autark Rin_Youkai Autark ja tylko chce powiedziec, ze ... redface sprobuje innym razem Mow, niewstydz sie whee Jak cos cie nosi to trzeba to wyrzucic z siebie _^_, bo pozniej jest zle na sercu .__. ( i glowie tez ) chodzi o to, ze ... redface nie potrafie tego powiedziec crying Masturbowałeś sie po raz pierwszy i jestes w szoku, ze ci sie podobało?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|