Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 22889 22890 22891 22892 22893 22894 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Ilraeth

PostPosted: Mon Feb 20, 2006 2:04 pm

Konio
Ilraeth
Ozual
stare podciac se zyly czy dzwonic po chucka norrisa....

Proponuje "Misje na Marsa". Bardziej widowiskowa. No, chyba, ze mieszkasz na parterze...

A kto wysle po niego misje ratunkowa ? ja kartonu nie posiadam.

Mozesz skakac bez statku - ja cie bede ubezpieczac (sprawdze, czy nikt nie zdazy dobiec i cie zatrzymac :XP smile .
PostPosted: Mon Feb 20, 2006 2:05 pm

Ilraeth
Konio
Ilraeth
Konio
Ilraeth
Czolem, stwory.

siema ... jak ja jestem stworem to ty jestes zaba.

Mowia mi "zabciu" czasem, sie zastanawialam dlaczego razz
Jak ja jestem zaba, to ty jestes zombie razz

>łe udaje zombie<
>wyciaga przed siebie kulasy i powoli kroczy w jej strone z zamiarem wgryzienia sie w jej miekkie podbrzusze<

Wyscigi trupow, wyscigi trupow!
*chichocze niecnie, wiedzac, ze nie ma czegos takiego jak miekkie podbrzusze i szykuje kilof*

>mysli<

Powolne zombie ??
+
Kilof ??
+
Rzadna zabijania ona taka ??
+
mach mach
=
??XXXXXX#$%@#$^$%#$%@# $ Error .... mrgreen

El Konio

Rin_Youkai
Crew

750 Points
  • Member 100
  • Gaian 50
  • Dressed Up 200
PostPosted: Mon Feb 20, 2006 2:06 pm

Konio
Rin_Youkai
Konio
no w zasadzie to ja tu jestem jako BeeWolf i ciebie tez nie kojarze razz
Aaaaaa ja panial ! Teraz Cie poznaje XD Kiedys tam gadalismy X D. Ale ja... ja - - pomylilam Cie z dziewcyzna = ='''' To przez ten avek #_#, ale z 2 strony to faza XD Jak Japonczycy >.> sweet 4laugh ( UWAGA ja ledwo dzis widze, mysle i kontaktuje - choroba )

a chcesz sie zemna kontaktowac stylowo ?
>przymila sie do niej< a co cie za brudne chorubsko dopadło ?
Apsik Apsik Ah ten drob ^^""" Ojej @_@ ( zerk na zegarek ) 23 == ekh ekh mam malusiiiiii tyci tyciiii #&^@##^@*#^*@ Zakaziiik #&@^#@&^#@* ( ocenzurowano ) niepytajcie za co ten zakaz - -'''. Jesli wparuje tu forma dorosla bedzie po mnie - -''' Bye bye ;___; Wszystkim .__. Ehhh nooo gdy zaczyna byc milo i sympatycznie to zawsze cos no zawsze cos =- = &#&@^#&
PostPosted: Mon Feb 20, 2006 2:10 pm

Ilraeth
Konio
Ilraeth
Ozual

Proponuje "Misje na Marsa". Bardziej widowiskowa. No, chyba, ze mieszkasz na parterze...

Mozesz skakac bez statku - ja cie bede ubezpieczac (sprawdze, czy nikt nie zdazy dobiec i cie zatrzymac :XP smile .

dobrze wiedzieć iz w sytuacjach stresowych mozna liczyc na ciebie biggrin

El Konio

El Konio

PostPosted: Mon Feb 20, 2006 2:12 pm

Rin_Youkai
Konio
Rin_Youkai
Konio
no w zasadzie to ja tu jestem jako BeeWolf i ciebie tez nie kojarze razz
Aaaaaa ja panial ! Teraz Cie poznaje XD Kiedys tam gadalismy X D. Ale ja... ja - - pomylilam Cie z dziewcyzna = ='''' To przez ten avek #_#, ale z 2 strony to faza XD Jak Japonczycy >.> sweet 4laugh ( UWAGA ja ledwo dzis widze, mysle i kontaktuje - choroba )

a chcesz sie zemna kontaktowac stylowo ?
>przymila sie do niej< a co cie za brudne chorubsko dopadło ?
Apsik Apsik Ah ten drob ^^""" Ojej @_@ ( zerk na zegarek ) 23 == ekh ekh mam malusiiiiii tyci tyciiii #&^@##^@*#^*@ Zakaziiik #&@^#@&^#@* ( ocenzurowano ) niepytajcie za co ten zakaz - -'''. Jesli wparuje tu forma dorosla bedzie po mnie - -''' Bye bye ;___; Wszystkim .__. Ehhh nooo gdy zaczyna byc milo i sympatycznie to zawsze cos no zawsze cos =- = &#&@^#&

no papa, miłej nocki, a zakazik wiem za co, za voodke gibony i sex na stole kuchennym kiedy to babcia chciała zrobic sobie cieple mleczko ... przed snem
PostPosted: Mon Feb 20, 2006 2:20 pm

Konio
Ilraeth
Konio
Ilraeth
Konio
Ilraeth
Czolem, stwory.

siema ... jak ja jestem stworem to ty jestes zaba.

Mowia mi "zabciu" czasem, sie zastanawialam dlaczego razz
Jak ja jestem zaba, to ty jestes zombie razz

>łe udaje zombie<
>wyciaga przed siebie kulasy i powoli kroczy w jej strone z zamiarem wgryzienia sie w jej miekkie podbrzusze<

Wyscigi trupow, wyscigi trupow!
*chichocze niecnie, wiedzac, ze nie ma czegos takiego jak miekkie podbrzusze i szykuje kilof*

>mysli<

Powolne zombie ??
+
Kilof ??
+
Rzadna zabijania ona taka ??
+
mach mach
=
??XXXXXX#$%@#$^$%#$%@# $ Error .... mrgreen

twisted

omi: liczymy cytaty

Ilraeth

Omega Sun
Captain

PostPosted: Mon Feb 20, 2006 2:21 pm

Rin_Youkai

strasznie chaotycznie piszesz, ciezko wylapac z tego jakas tresc
PostPosted: Mon Feb 20, 2006 2:21 pm

Konio
Ilraeth
Konio
Ilraeth
Ozual

dobrze wiedzieć iz w sytuacjach stresowych mozna liczyc na ciebie biggrin

Zawsze! domokun

Ilraeth

Autark

PostPosted: Mon Feb 20, 2006 2:22 pm

Rin_Youkai
Autark
ja tylko chce powiedziec, ze ... redface
sprobuje innym razem
Mow, niewstydz sie whee Jak cos cie nosi to trzeba to wyrzucic z siebie _^_, bo pozniej jest zle na sercu .__. ( i glowie tez )
chodzi o to, ze ... redface
nie potrafie tego powiedziec crying
PostPosted: Mon Feb 20, 2006 2:23 pm

Omega Sun
Rin_Youkai

ja tamwszystko rozumiem co młoda pisze biggrin :*

Ilraeth: jestes przerazajaca biggrin

El Konio

Twisted_Exile

PostPosted: Mon Feb 20, 2006 2:23 pm

Omega Sun
Rin_Youkai

Apsik Apsik Ah ten drob ^^""" Ojej @_@ ( zerk na zegarek ) 23 == ekh ekh mam malusiiiiii tyci tyciiii #&^@##^@*#^*@ Zakaziiik #&@^#@&^#@* ( ocenzurowano ) niepytajcie za co ten zakaz - -'''. Jesli wparuje tu forma dorosla bedzie po mnie - -''' Bye bye ;___; Wszystkim .__. Ehhh nooo gdy zaczyna byc milo i sympatycznie to zawsze cos no zawsze cos =- = �&@^#&

ninja bo pewni o to chodzilo a teraz zniknie na pare miesiecy i znowu sie pojawi i zasieje jeszcze wiekszy zamet ninja
PostPosted: Mon Feb 20, 2006 2:24 pm

Autark
Rin_Youkai
Autark
sprobuje innym razem
Mow, niewstydz sie whee Jak cos cie nosi to trzeba to wyrzucic z siebie _^_, bo pozniej jest zle na sercu .__. ( i glowie tez )

Sprobuj wyjac kota z buzi, powinno byc latwiej wink

Ilraeth

Ilraeth

PostPosted: Mon Feb 20, 2006 2:25 pm

Konio
Omega Sun
Rin_Youkai

Ilraeth: jestes przerazajaca biggrin

Dziekuje redface

Konio
Omega Sun
Rin_Youkai

bo Ty pewnie i tak nie sluchasz co gaianki mowia tylko zastanawiasz sie jakie nosza majtki blaugh wink

Omega Sun
Captain

El Konio

Autark
Rin_Youkai
Autark
sprobuje innym razem

Masturbowałeś sie po raz pierwszy i jestes w szoku, ze ci sie podobało?
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 22889 22890 22891 22892 22893 22894 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games