|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 20, 2006 1:49 pm
Ozual stare podciac se zyly czy dzwonic po chucka norrisa.... Chyba lzejsze sa zyły - -, ale ja radze zjesc czekolade ^-^ podobno pomaga ( mi jednak nic nie pomoglo - - ) dol to dol = = to gorsze od Chucka Norrisa = =
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 20, 2006 1:49 pm
siema ... jak ja jestem stworem to ty jestes zaba.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 20, 2006 1:51 pm
Konio Rin_Youkai Konio Rin_Youkai Witam wszystkich < ledwo podnosi sie z lozka kaszlu kaszlu > . jej dawno mnie tu nie bylo X_x. No nic trza nadrobic straty i znajomosci _^_. Przedstawie sie ponownie. Rin Wita wszysktich zgromadzonych tu wiernych parafianow ^_- . Cholera jacy parafianie x_X''' " Mamoo! Gdzie sa te tabletki na halucynacje ?? @_@ " Rin, Rin, Rin, Rin .... skret kiszek, osz w mordeczke, jak dawno ciebie tu panienko miła nie było ? 4laugh ^_^ 4laugh fajnie fajnie wszytko fajnie tylko.. ja mam skleroze crying i nie wiedziałm ze sie znamy ^^"". Ale co tam XD . Jej wlasciwie to w koncu maju bede tu rok x_X, a bylam z 7 takich pozadnych okresow - -'''' czuje sie zalosnie T___T''no w zasadzie to ja tu jestem jako BeeWolf i ciebie tez nie kojarze razz *gleba* niech zyje szczerosc lol
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 20, 2006 1:51 pm
ja tylko chce powiedziec, ze ... redface sprobuje innym razem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 20, 2006 1:52 pm
Twisted_Exile Konio Rin_Youkai Konio Rin_Youkai Witam wszystkich < ledwo podnosi sie z lozka kaszlu kaszlu > . jej dawno mnie tu nie bylo X_x. No nic trza nadrobic straty i znajomosci _^_. Przedstawie sie ponownie. Rin Wita wszysktich zgromadzonych tu wiernych parafianow ^_- . Cholera jacy parafianie x_X''' " Mamoo! Gdzie sa te tabletki na halucynacje ?? @_@ " Rin, Rin, Rin, Rin .... skret kiszek, osz w mordeczke, jak dawno ciebie tu panienko miła nie było ? 4laugh ^_^ 4laugh fajnie fajnie wszytko fajnie tylko.. ja mam skleroze crying i nie wiedziałm ze sie znamy ^^"". Ale co tam XD . Jej wlasciwie to w koncu maju bede tu rok x_X, a bylam z 7 takich pozadnych okresow - -'''' czuje sie zalosnie T___T''no w zasadzie to ja tu jestem jako BeeWolf i ciebie tez nie kojarze razz *gleba* niech zyje szczerosc lol szczerzy ludzie dluzej sie kochaja.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 20, 2006 1:54 pm
Konio Rin_Youkai Konio Rin_Youkai Witam wszystkich < ledwo podnosi sie z lozka kaszlu kaszlu > . jej dawno mnie tu nie bylo X_x. No nic trza nadrobic straty i znajomosci _^_. Przedstawie sie ponownie. Rin Wita wszysktich zgromadzonych tu wiernych parafianow ^_- . Cholera jacy parafianie x_X''' " Mamoo! Gdzie sa te tabletki na halucynacje ?? @_@ " Rin, Rin, Rin, Rin .... skret kiszek, osz w mordeczke, jak dawno ciebie tu panienko miła nie było ? 4laugh ^_^ 4laugh fajnie fajnie wszytko fajnie tylko.. ja mam skleroze crying i nie wiedziałm ze sie znamy ^^"". Ale co tam XD . Jej wlasciwie to w koncu maju bede tu rok x_X, a bylam z 7 takich pozadnych okresow - -'''' czuje sie zalosnie T___T''no w zasadzie to ja tu jestem jako BeeWolf i ciebie tez nie kojarze razz Aaaaaa ja panial ! Teraz Cie poznaje XD Kiedys tam gadalismy X D. Ale ja... ja - - pomylilam Cie z dziewcyzna = ='''' To przez ten avek #_#, ale z 2 strony to faza XD Jak Japonczycy >.> sweet 4laugh ( UWAGA ja ledwo dzis widze, mysle i kontaktuje - choroba )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 20, 2006 1:55 pm
Hej. Cos ci sie upadlo ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 20, 2006 1:56 pm
Rin_Youkai Konio no w zasadzie to ja tu jestem jako BeeWolf i ciebie tez nie kojarze razz Aaaaaa ja panial ! Teraz Cie poznaje XD Kiedys tam gadalismy X D. Ale ja... ja - - pomylilam Cie z dziewcyzna = ='''' To przez ten avek #_#, ale z 2 strony to faza XD Jak Japonczycy >.> sweet 4laugh ( UWAGA ja ledwo dzis widze, mysle i kontaktuje - choroba ) a chcesz sie zemna kontaktowac stylowo ? >przymila sie do niej< a co cie za brudne chorubsko dopadło ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 20, 2006 1:57 pm
Konio siema ... jak ja jestem stworem to ty jestes zaba. Mowia mi "zabciu" czasem, sie zastanawialam dlaczego razz Jak ja jestem zaba, to ty jestes zombie razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Autark ja tylko chce powiedziec, ze ... redface sprobuje innym razem Mow, niewstydz sie whee Jak cos cie nosi to trzeba to wyrzucic z siebie _^_, bo pozniej jest zle na sercu .__. ( i glowie tez )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
foo: Prodigy - 10 - [The Fat Of The Land] Fuel My Fire [4:18]
nie ma to jak stara dobra wyspiarska muza.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 20, 2006 1:58 pm
Ozual stare podciac se zyly czy dzwonic po chucka norrisa.... Proponuje "Misje na Marsa". Bardziej widowiskowa. No, chyba, ze mieszkasz na parterze...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 20, 2006 1:59 pm
Ilraeth Konio siema ... jak ja jestem stworem to ty jestes zaba. Mowia mi "zabciu" czasem, sie zastanawialam dlaczego razz Jak ja jestem zaba, to ty jestes zombie razz >łe udaje zombie< >wyciaga przed siebie kulasy i powoli kroczy w jej strone z zamiarem wgryzienia sie w jej miekkie podbrzusze<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 20, 2006 2:00 pm
Ilraeth Ozual stare podciac se zyly czy dzwonic po chucka norrisa.... Proponuje "Misje na Marsa". Bardziej widowiskowa. No, chyba, ze mieszkasz na parterze... A kto wysle po niego misje ratunkowa ? ja kartonu nie posiadam.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 20, 2006 2:03 pm
Konio Ilraeth Konio siema ... jak ja jestem stworem to ty jestes zaba. Mowia mi "zabciu" czasem, sie zastanawialam dlaczego razz Jak ja jestem zaba, to ty jestes zombie razz >łe udaje zombie< >wyciaga przed siebie kulasy i powoli kroczy w jej strone z zamiarem wgryzienia sie w jej miekkie podbrzusze< Wyscigi trupow, wyscigi trupow! *chichocze niecnie, wiedzac, ze nie ma czegos takiego jak miekkie podbrzusze i szykuje kilof*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|