Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 22888 22889 22890 22891 22892 22893 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Rin_Youkai
Crew

750 Points
  • Member 100
  • Gaian 50
  • Dressed Up 200
PostPosted: Mon Feb 20, 2006 1:49 pm

Ozual
stare podciac se zyly czy dzwonic po chucka norrisa....
Chyba lzejsze sa zyły - -, ale ja radze zjesc czekolade ^-^ podobno pomaga ( mi jednak nic nie pomoglo - - ) dol to dol = = to gorsze od Chucka Norrisa = =
PostPosted: Mon Feb 20, 2006 1:49 pm

Ilraeth
Czolem, stwory.

siema ... jak ja jestem stworem to ty jestes zaba.

El Konio

Twisted_Exile

PostPosted: Mon Feb 20, 2006 1:51 pm

Konio
Rin_Youkai
Konio
Rin_Youkai
Witam wszystkich < ledwo podnosi sie z lozka kaszlu kaszlu > . jej dawno mnie tu nie bylo X_x. No nic trza nadrobic straty i znajomosci _^_. Przedstawie sie ponownie. Rin Wita wszysktich zgromadzonych tu wiernych parafianow ^_- . Cholera jacy parafianie x_X''' " Mamoo! Gdzie sa te tabletki na halucynacje ?? @_@ "

Rin, Rin, Rin, Rin .... skret kiszek, osz w mordeczke, jak dawno ciebie tu panienko miła nie było ? 4laugh
^_^ 4laugh fajnie fajnie wszytko fajnie tylko.. ja mam skleroze crying i nie wiedziałm ze sie znamy ^^"". Ale co tam XD . Jej wlasciwie to w koncu maju bede tu rok x_X, a bylam z 7 takich pozadnych okresow - -'''' czuje sie zalosnie T___T''
no w zasadzie to ja tu jestem jako BeeWolf i ciebie tez nie kojarze razz
*gleba* niech zyje szczerosc lol
PostPosted: Mon Feb 20, 2006 1:51 pm

ja tylko chce powiedziec, ze ... redface
sprobuje innym razem

Autark

El Konio

PostPosted: Mon Feb 20, 2006 1:52 pm

Twisted_Exile
Konio
Rin_Youkai
Konio
Rin_Youkai
Witam wszystkich < ledwo podnosi sie z lozka kaszlu kaszlu > . jej dawno mnie tu nie bylo X_x. No nic trza nadrobic straty i znajomosci _^_. Przedstawie sie ponownie. Rin Wita wszysktich zgromadzonych tu wiernych parafianow ^_- . Cholera jacy parafianie x_X''' " Mamoo! Gdzie sa te tabletki na halucynacje ?? @_@ "

Rin, Rin, Rin, Rin .... skret kiszek, osz w mordeczke, jak dawno ciebie tu panienko miła nie było ? 4laugh
^_^ 4laugh fajnie fajnie wszytko fajnie tylko.. ja mam skleroze crying i nie wiedziałm ze sie znamy ^^"". Ale co tam XD . Jej wlasciwie to w koncu maju bede tu rok x_X, a bylam z 7 takich pozadnych okresow - -'''' czuje sie zalosnie T___T''
*gleba* niech zyje szczerosc lol

szczerzy ludzie dluzej sie kochaja.
PostPosted: Mon Feb 20, 2006 1:54 pm

Konio
Rin_Youkai
Konio
Rin_Youkai

Aaaaaa ja panial ! Teraz Cie poznaje XD Kiedys tam gadalismy X D. Ale ja... ja - - pomylilam Cie z dziewcyzna = ='''' To przez ten avek #_#, ale z 2 strony to faza XD Jak Japonczycy >.> sweet 4laugh ( UWAGA ja ledwo dzis widze, mysle i kontaktuje - choroba )

Rin_Youkai
Crew

750 Points
  • Member 100
  • Gaian 50
  • Dressed Up 200

Ilraeth

PostPosted: Mon Feb 20, 2006 1:55 pm

Rin_Youkai
Ilraeth
Czolem, stwory.
Witam _^_.

Hej. Cos ci sie upadlo ;P
PostPosted: Mon Feb 20, 2006 1:56 pm

Rin_Youkai
Konio
Aaaaaa ja panial ! Teraz Cie poznaje XD Kiedys tam gadalismy X D. Ale ja... ja - - pomylilam Cie z dziewcyzna = ='''' To przez ten avek #_#, ale z 2 strony to faza XD Jak Japonczycy >.> sweet 4laugh ( UWAGA ja ledwo dzis widze, mysle i kontaktuje - choroba )

a chcesz sie zemna kontaktowac stylowo ?
>przymila sie do niej< a co cie za brudne chorubsko dopadło ?

El Konio

Ilraeth

PostPosted: Mon Feb 20, 2006 1:57 pm

Konio
Ilraeth
Czolem, stwory.

Mowia mi "zabciu" czasem, sie zastanawialam dlaczego razz
Jak ja jestem zaba, to ty jestes zombie razz

Autark
ja tylko chce powiedziec, ze ... redface
sprobuje innym razem
Mow, niewstydz sie whee Jak cos cie nosi to trzeba to wyrzucic z siebie _^_, bo pozniej jest zle na sercu .__. ( i glowie tez )

Rin_Youkai
Crew

750 Points
  • Member 100
  • Gaian 50
  • Dressed Up 200

El Konio

foo: Prodigy - 10 - [The Fat Of The Land] Fuel My Fire [4:18]

nie ma to jak stara dobra wyspiarska muza.
PostPosted: Mon Feb 20, 2006 1:58 pm

Ozual

Proponuje "Misje na Marsa". Bardziej widowiskowa. No, chyba, ze mieszkasz na parterze...

Ilraeth

El Konio

PostPosted: Mon Feb 20, 2006 1:59 pm

Ilraeth
Konio
Ilraeth
Czolem, stwory.

>łe udaje zombie<
>wyciaga przed siebie kulasy i powoli kroczy w jej strone z zamiarem wgryzienia sie w jej miekkie podbrzusze<
PostPosted: Mon Feb 20, 2006 2:00 pm

Ilraeth
Ozual

Proponuje "Misje na Marsa". Bardziej widowiskowa. No, chyba, ze mieszkasz na parterze...

A kto wysle po niego misje ratunkowa ? ja kartonu nie posiadam.

El Konio

Ilraeth

PostPosted: Mon Feb 20, 2006 2:03 pm

Konio
Ilraeth
Konio
Ilraeth
Czolem, stwory.

>łe udaje zombie<
>wyciaga przed siebie kulasy i powoli kroczy w jej strone z zamiarem wgryzienia sie w jej miekkie podbrzusze<

Wyscigi trupow, wyscigi trupow!
*chichocze niecnie, wiedzac, ze nie ma czegos takiego jak miekkie podbrzusze i szykuje kilof*
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 22888 22889 22890 22891 22892 22893 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games