|
|
|
|
Posted: Mon Feb 20, 2006 12:03 pm
Twisted_Exile Aidanna Twisted_Exile ninja chyba dzienna norma zostala wyrobiona ninja Aid pokoj bo pokoje XP oj tam... mi sie zawsze to miesza... xp dobra ja tez sobie ide bo zem zmeczona a rano trza wstac... heart *drapie sie w glowe* zawsze mi sie wydawalo ze to najlatwiejsza z regul ortograficznych ale whatever.... to tak jak u-je sie nie kreskuje xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 20, 2006 12:06 pm
Makumba makumba ska biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 20, 2006 12:07 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 20, 2006 12:10 pm
mysza co ci sie stalo ? 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 20, 2006 12:13 pm
Konio mysza co ci sie stalo ? 4laugh nie podoba Ci sie moj nowy image wink ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 20, 2006 12:14 pm
Omega Sun Konio mysza co ci sie stalo ? 4laugh nie podoba Ci sie moj nowy image wink ? nie no bo ... tego no, twoj avek wyglada jak moje kolerzanka razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 20, 2006 12:16 pm
Konio nie no bo ... tego no, twoj avek wyglada jak moje kolerzanka razz stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 20, 2006 12:33 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 20, 2006 12:41 pm
Omega Sun Konio nie no bo ... tego no, twoj avek wyglada jak moje kolerzanka razz stare ninja hehehe ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 20, 2006 12:42 pm
Omega Sun Konio nie no bo ... tego no, twoj avek wyglada jak moje kolerzanka razz stare :*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 20, 2006 12:46 pm
Konio Omega Sun Konio nie no bo ... tego no, twoj avek wyglada jak moje kolerzanka razz stare :* !!! ^^ och ^^ masz fragment Leszka Zukowskiego w sigu! ^^ moja najukochansza pisoenka Comy ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 20, 2006 12:52 pm
Kiray Omega Sun Konio nie no bo ... tego no, twoj avek wyglada jak moje kolerzanka razz stare ninja hehehe ninja Voodki polej panie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 20, 2006 12:53 pm
chari-san Konio Omega Sun Konio nie no bo ... tego no, twoj avek wyglada jak moje kolerzanka razz stare :* !!! ^^ och ^^ masz fragment Leszka Zukowskiego w sigu! ^^ moja najukochansza pisoenka Comy ^^ A mam ja jego, a ty co masz na sobie ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 20, 2006 12:58 pm
chari-san Konio Omega Sun Konio nie no bo ... tego no, twoj avek wyglada jak moje kolerzanka razz stare :* !!! ^^ och ^^ masz fragment Leszka Zukowskiego w sigu! ^^ moja najukochansza pisoenka Comy ^^ ninja ja tam wole "spadam" ale o gustach sie nie rozmawia wink ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 20, 2006 12:58 pm
Konio A mam ja jego, a ty co masz na sobie ? ? O__o sorry, ale nie kumam dizisaj nic ^^'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|