|
|
|
|
Posted: Mon Feb 20, 2006 11:31 am
Twisted_Exile ninja dostal nauczke i wiecej nie bedzie rolleyes ninja oi! czyzby Ci bylo smutno z tego powodu? oj zolnierzu masz litosc nad wrogiem...nie dobrze
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 20, 2006 11:31 am
Kiray ja tez zadko z kim expie...ale zamek gildia mogli bysmy zdobyc [mam polska gildie] teraz to caly czas na beho siedze mrgreen sprzet mam slaby ale jak zdobede wiecej hajsu to pomysle nad tym Tez bylam w polskiej gildii, ale mnie wylali bo sie na woe nie pokazywalam, co nazwali "olaniem" gildii...a mi po prostu komp siadal ^^"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 20, 2006 11:33 am
Kiray @Konio bylo go jeszcze spalowac a dostał Shineiem w boczek.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein Kiray ja tez zadko z kim expie...ale zamek gildia mogli bysmy zdobyc [mam polska gildie] teraz to caly czas na beho siedze mrgreen sprzet mam slaby ale jak zdobede wiecej hajsu to pomysle nad tym Tez bylam w polskiej gildii, ale mnie wylali bo sie na woe nie pokazywalam, co nazwali "olaniem" gildii...a mi po prostu komp siadal ^^" dupki... jak mogli Cie tak potraktowac... Najdziksza z Kobiet... dobra ja bede znikal narka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kiray Twisted_Exile ninja dostal nauczke i wiecej nie bedzie rolleyes ninja oi! czyzby Ci bylo smutno z tego powodu? oj zolnierzu masz litosc nad wrogiem...nie dobrze :XP zly emot wpisalam stressed ale niewazne
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 20, 2006 11:36 am
Kiray Delein Kiray ja tez zadko z kim expie...ale zamek gildia mogli bysmy zdobyc [mam polska gildie] teraz to caly czas na beho siedze mrgreen sprzet mam slaby ale jak zdobede wiecej hajsu to pomysle nad tym Tez bylam w polskiej gildii, ale mnie wylali bo sie na woe nie pokazywalam, co nazwali "olaniem" gildii...a mi po prostu komp siadal ^^" dupki... jak mogli Cie tak potraktowac... Najdziksza z Kobiet... dobra ja bede znikal narka no ja sie tam nie przejelam XD Bay bay :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 20, 2006 11:45 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 20, 2006 11:47 am
milosc, pokuj i wolnosc xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 20, 2006 11:50 am
ninja chyba dzienna norma zostala wyrobiona ninja
Aid pokoj bo pokoje XP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 20, 2006 11:52 am
Aidanna milosc, pokuj i wolnosc xd NIE Voodka, Dziwki i inne urzywki.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 20, 2006 11:53 am
Twisted_Exile ninja chyba dzienna norma zostala wyrobiona ninja Aid pokoj bo pokoje XP oj tam... mi sie zawsze to miesza... xp dobra ja tez sobie ide bo zem zmeczona a rano trza wstac... heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 20, 2006 11:53 am
Aidanna milosc, pokuj i wolnosc xd ninja nie ma takiej rzeczy jak milosc ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 20, 2006 11:54 am
Konio Aidanna milosc, pokuj i wolnosc xd NIE Voodka, Dziwki i inne urzywki. to NIE! pff... Twisted... jest milość... ! 4laugh heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 20, 2006 11:56 am
Aidanna Twisted_Exile ninja chyba dzienna norma zostala wyrobiona ninja Aid pokoj bo pokoje XP oj tam... mi sie zawsze to miesza... xp dobra ja tez sobie ide bo zem zmeczona a rano trza wstac... heart *drapie sie w glowe* zawsze mi sie wydawalo ze to najlatwiejsza z regul ortograficznych ale whatever....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 20, 2006 11:57 am
Aidanna Konio Aidanna milosc, pokuj i wolnosc xd NIE Voodka, Dziwki i inne urzywki. to NIE! pff... Twisted... jest milość... ! 4laugh heart ninja wszystko sprowadza sie do chemi ale obaczymy :] ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|