|
|
|
|
Posted: Mon Feb 20, 2006 10:58 am
Delein Kiray ta dam *wskakuje przez okno* czolem ludziska Avsko Kiray...long time no see... to wszystko przez RO cool Aidanna dlaczego?:]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 20, 2006 11:01 am
dobra wiadomosc z olimpiady mamy: 5 miejsce w druzynowych skokach narciarskich
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kiray Delein Kiray ta dam *wskakuje przez okno* czolem ludziska Avsko Kiray...long time no see... to wszystko przez RO cool Aidanna dlaczego?:] no nie wiem... hmmm.... czyzby.... niee... ale jednak... xD za tego smsa... myslisz ze go nie przeczytalam ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kiray Delein Kiray ta dam *wskakuje przez okno* czolem ludziska Avsko Kiray...long time no see... to wszystko przez RO cool Aidanna dlaczego?:] Jak idzie hunterowanie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 20, 2006 11:03 am
Kiray dobra wiadomosc z olimpiady mamy: 5 miejsce w druzynowych skokach narciarskich Ogladamy i wiemy :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 20, 2006 11:03 am
Aidanna Kiray Delein Kiray ta dam *wskakuje przez okno* czolem ludziska Avsko Kiray...long time no see... to wszystko przez RO cool Aidanna dlaczego?:] no nie wiem... hmmm.... czyzby.... niee... ale jednak... xD za tego smsa... myslisz ze go nie przeczytalam ninja bylem pewny ze go przeczytasz i dlatego go napisalem mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 20, 2006 11:04 am
cool
Siema brudasy biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 20, 2006 11:06 am
Delein Kiray Delein Kiray ta dam *wskakuje przez okno* czolem ludziska Avsko Kiray...long time no see... to wszystko przez RO cool Aidanna dlaczego?:] Jak idzie hunterowanie? teraz to juz jest sniperowanie cool mam 86 lvl po rebornie i 54-55 joba i wogole jestem zajebisty 2 razy w woe bralem udzial ale jeszcze za slaby bylem co do olimpiady na Ciebie Del zawsze mozna liczyc... bo tak to malo kto sport oglada
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 20, 2006 11:06 am
Kiray Aidanna Kiray Delein Kiray ta dam *wskakuje przez okno* czolem ludziska Avsko Kiray...long time no see... to wszystko przez RO cool Aidanna dlaczego?:] no nie wiem... hmmm.... czyzby.... niee... ale jednak... xD za tego smsa... myslisz ze go nie przeczytalam ninja bylem pewny ze go przeczytasz i dlatego go napisalem mrgreen rofl usz ty.... rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 20, 2006 11:08 am
Konio cool Siema brudasy biggrin Czesc Wielki Flecie mrgreen Aid to Ty sie powinnas wstydzic zebym ja Ci jeszcze takie rady dawal rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Konio cool Siema brudasy biggrin ale piekna fryzura xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kiray teraz to juz jest sniperowanie cool mam 86 lvl po rebornie i 54-55 joba i wogole jestem zajebisty 2 razy w woe bralem udzial ale jeszcze za slaby bylem co do olimpiady na Ciebie Del zawsze mozna liczyc... bo tak to malo kto sport oglada no to moje uznanie mrgreen Ja probowalam sie kiedys wbic na woe, ale moj komp siadal przy naglym natloku ludzi, spelli, stworow... Nu, ja od poczatku olimpiady mam eurosport wlaczony ^^ Alez Norwegowie pokazali...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 20, 2006 11:09 am
rany, ja dopiero sciagam RO... jeszcze z 700 MB mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 20, 2006 11:09 am
Kiray Konio cool Siema brudasy biggrin Czesc Wielki Flecie mrgreen Aid to Ty sie powinnas wstydzic zebym ja Ci jeszcze takie rady dawal rofl a z kad wiesz ze ty mi dawales rady ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 20, 2006 11:13 am
Delein Kiray teraz to juz jest sniperowanie cool mam 86 lvl po rebornie i 54-55 joba i wogole jestem zajebisty 2 razy w woe bralem udzial ale jeszcze za slaby bylem co do olimpiady na Ciebie Del zawsze mozna liczyc... bo tak to malo kto sport oglada no to moje uznanie mrgreen Ja probowalam sie kiedys wbic na woe, ale moj komp siadal przy naglym natloku ludzi, spelli, stworow... Nu, ja od poczatku olimpiady mam eurosport wlaczony ^^ Alez Norwegowie pokazali... no ja mam tak samo...ale to jest tylko wtedy jak kilka gildi w jakims miescie sie pojawi bo dostali wciry w zamkach...a jak probowalismy rozwalic emperium i bylo sporo ludzi to jeszcze nei bylo tak zle...chociaz pewnei bedzie, wiec jak juz cos zdobedziemy to bede sidzial na murach xd no ja siedze na TVP i tez wsio ogladam...tylko ze teraz wyklady sie zaczely
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|