|
|
|
|
Posted: Mon Feb 20, 2006 10:37 am
Delein Twisted_Exile Delein *puff* *bueeeerp* Pyszna ta fasolka byla... mrgreen czuc mrgreen xd No jak czuc, to zalujcie zescie nie jedli XD Thx Aid :3 :> trzeba jakos nadrobic ta stracona energie :> twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 20, 2006 10:37 am
EvilYuki mrgreen jak milo... ile ludu... mrgreen Trza poprawic statystyki i srednie, ne?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 20, 2006 10:43 am
Delein EvilYuki mrgreen jak milo... ile ludu... mrgreen Trza poprawic statystyki i srednie, ne? Rodacy, do pracy! 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 20, 2006 10:44 am
Delein EvilYuki mrgreen jak milo... ile ludu... mrgreen Trza poprawic statystyki i srednie, ne? wyrobic norme trzeba xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 20, 2006 10:45 am
EvilYuki Delein EvilYuki mrgreen jak milo... ile ludu... mrgreen Trza poprawic statystyki i srednie, ne? Rodacy, do pracy! 3nodding Jaaakiej pracy... *uwala sie na kanape* Ja sie obzarlam...nie pracuje. rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 20, 2006 10:47 am
Delein EvilYuki Delein EvilYuki mrgreen jak milo... ile ludu... mrgreen Trza poprawic statystyki i srednie, ne? Rodacy, do pracy! 3nodding Jaaakiej pracy... *uwala sie na kanape* Ja sie obzarlam...nie pracuje. rofl Jem musli mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 20, 2006 10:48 am
*wychyla sie zza sterty papierow* jeszcze 93 i normalnie dziewczyny nadrobicie straty tego tygodnia mrgreen *wraca do obliczen*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 20, 2006 10:48 am
EvilYuki Delein EvilYuki Delein EvilYuki mrgreen jak milo... ile ludu... mrgreen Trza poprawic statystyki i srednie, ne? Rodacy, do pracy! 3nodding Jaaakiej pracy... *uwala sie na kanape* Ja sie obzarlam...nie pracuje. rofl Jem musli mrgreen a ja jablko xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 20, 2006 10:50 am
Autark *wychyla sie zza sterty papierow* jeszcze 93 i normalnie dziewczyny nadrobicie straty tego tygodnia mrgreen *wraca do obliczen* 93 czego?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 20, 2006 10:50 am
grrr... poczta mi sie wali... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 20, 2006 10:53 am
ta dam *wskakuje przez okno* czolem ludziska
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 20, 2006 10:54 am
Delein Autark *wychyla sie zza sterty papierow* jeszcze 93 i normalnie dziewczyny nadrobicie straty tego tygodnia mrgreen *wraca do obliczen* 93 czego? postow lub chustek do oczu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 20, 2006 10:54 am
Kiray ta dam *wskakuje przez okno* czolem ludziska YO xd *macha do niego lapkami* wiesz ze masz w twarz xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 20, 2006 10:55 am
Kiray ta dam *wskakuje przez okno* czolem ludziska Avsko Kiray...long time no see...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|