Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 22879 22880 22881 22882 22883 22884 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

EvilYuki
Crew

PostPosted: Sat Feb 18, 2006 11:57 am

Quote:
Hi hi hi... 3nodding bede sobie robic aukcje z SD... na razie mam szkic przykladu, taki golusienki do obrobki komputerowej... Znajdzie sie ktos, kto by mi wycenil gotowe "dzielo"? Bo ja sama nie wiem, od jakiej sumy zaczac licytacje...

tak sobie sprobuje z ta aukcja mrgreen jak nikt nie przebije, ani nic, to trudno, ale warto sprobowac 3nodding bo mozna zyskac, a nie trzeba fcale stracic :XP:
PostPosted: Sat Feb 18, 2006 12:03 pm

Witam ninja

No ja nie powiem ze to ze sie swiaty przenikaja zawsze jest dobre, bo zamiast sie zabrac i dokonczyc mroczna wieze musze przeczytac jeszcze ze trzy ksiazki Kinga...ehh...

Baliaur

Rynn the Vampire
Crew

PostPosted: Sat Feb 18, 2006 12:03 pm

[ Message temporarily off-line ]
PostPosted: Sat Feb 18, 2006 12:09 pm

Baliaur
Witam ninja

No ja nie powiem ze to ze sie swiaty przenikaja zawsze jest dobre, bo zamiast sie zabrac i dokonczyc mroczna wieze musze przeczytac jeszcze ze trzy ksiazki Kinga...ehh...

Witam, witam! smile
Wiesz, to chyba tylko dobrze, jesli autor umiejetnie rozbuduje cale uniwersum. Czesto zaluje, kiedy jakas ksiazka, ktora wyjatkowo mi sie podobala konczy sie i nigdzie juz nie moge znalezc podobnie opisanego swiata.

Ilraeth

Kagaio

900 Points
  • Dressed Up 200
  • Member 100
  • Gaian 50
PostPosted: Sat Feb 18, 2006 12:13 pm

czy wam też sie zmieniła szata graficzna tzn tło z białego w takie skrzydełka czy coś?
PostPosted: Sat Feb 18, 2006 12:14 pm

Ilraeth
Baliaur
Witam ninja

Witam, witam! smile
Wiesz, to chyba tylko dobrze, jesli autor umiejetnie rozbuduje cale uniwersum. Czesto zaluje, kiedy jakas ksiazka, ktora wyjatkowo mi sie podobala konczy sie i nigdzie juz nie moge znalezc podobnie opisanego swiata.
No ale czasami swiat jest zbyt rozbudowany, bo Kingus troche napisal, a chcialobysie poznac choc najdrobniejszy szczegol danej histori.

A czytal ktos Nabokova? ;_;

Baliaur

Baliaur

PostPosted: Sat Feb 18, 2006 12:16 pm

Kagaio
czy wam też sie zmieniła szata graficzna tzn tło z białego w takie skrzydełka czy coś?
No bo event jest
Czekajte juz temat zrobie... ninja
PostPosted: Sat Feb 18, 2006 12:16 pm

oo event sie zaczął

Kagaio

900 Points
  • Dressed Up 200
  • Member 100
  • Gaian 50

Rynn the Vampire
Crew

PostPosted: Sat Feb 18, 2006 12:20 pm

PostPosted: Sat Feb 18, 2006 12:20 pm

Ilraeth

Rynn the Vampire
Crew

PostPosted: Sat Feb 18, 2006 12:21 pm

Baliaur
Kagaio
No bo event jest
Czekajte juz temat zrobie... ninja

Zrobiłam już, Bali xD
PostPosted: Sat Feb 18, 2006 12:26 pm

Baliaur
Ilraeth
Witam, witam! smile
No ale czasami swiat jest zbyt rozbudowany, bo Kingus troche napisal, a chcialobysie poznac choc najdrobniejszy szczegol danej histori.

A czytal ktos Nabokova? ;_;

Ja tam nie mam nic przeciwko nawet bardzo rozbudowanym swiatom. Moj miszczu Tolkien (do ktorego mam sentyment i co by nie mowic o jego sposobie konstruowania bohaterow, to jednak dla mnie jest da best i wlasna piersia bede go bronic przed jakimkolwiek zlym slowem smile ) chociazby stworzyl nie tylko swiat, ale i kilka jezykow, z oryginalna i logiczna gramatyka, a wszystko to tak bogate, ze chyba nie ma bardzo wielu osob, ktore potrafia bez zastanowienia recytowac szczegoly i sczegoliki z historii i kultury Srodziemia smile

Co do Nabokova, to tak. Ale tylko "Lolite" (i to nie cala, jakos mnie nie przekonala) i "Profesora Pnina".

Ilraeth

Omega Sun
Captain

PostPosted: Sat Feb 18, 2006 1:14 pm

PostPosted: Sun Feb 19, 2006 4:23 am

sweatdrop

Kagaio

900 Points
  • Dressed Up 200
  • Member 100
  • Gaian 50

Ilraeth

PostPosted: Sun Feb 19, 2006 7:07 am

Kagaio: ktora to ty na tym zdjeciu?
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 22879 22880 22881 22882 22883 22884 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games