|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 18, 2006 11:57 am
Quote: Hi hi hi... 3nodding bede sobie robic aukcje z SD... na razie mam szkic przykladu, taki golusienki do obrobki komputerowej... Znajdzie sie ktos, kto by mi wycenil gotowe "dzielo"? Bo ja sama nie wiem, od jakiej sumy zaczac licytacje... tak sobie sprobuje z ta aukcja mrgreen jak nikt nie przebije, ani nic, to trudno, ale warto sprobowac 3nodding bo mozna zyskac, a nie trzeba fcale stracic :XP:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 18, 2006 12:03 pm
Witam ninja
No ja nie powiem ze to ze sie swiaty przenikaja zawsze jest dobre, bo zamiast sie zabrac i dokonczyc mroczna wieze musze przeczytac jeszcze ze trzy ksiazki Kinga...ehh...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 18, 2006 12:03 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 18, 2006 12:09 pm
Baliaur Witam ninja
No ja nie powiem ze to ze sie swiaty przenikaja zawsze jest dobre, bo zamiast sie zabrac i dokonczyc mroczna wieze musze przeczytac jeszcze ze trzy ksiazki Kinga...ehh...
Witam, witam! smile Wiesz, to chyba tylko dobrze, jesli autor umiejetnie rozbuduje cale uniwersum. Czesto zaluje, kiedy jakas ksiazka, ktora wyjatkowo mi sie podobala konczy sie i nigdzie juz nie moge znalezc podobnie opisanego swiata.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 18, 2006 12:13 pm
czy wam też sie zmieniła szata graficzna tzn tło z białego w takie skrzydełka czy coś?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 18, 2006 12:14 pm
Ilraeth Baliaur Witam ninja
Witam, witam! smile Wiesz, to chyba tylko dobrze, jesli autor umiejetnie rozbuduje cale uniwersum. Czesto zaluje, kiedy jakas ksiazka, ktora wyjatkowo mi sie podobala konczy sie i nigdzie juz nie moge znalezc podobnie opisanego swiata. No ale czasami swiat jest zbyt rozbudowany, bo Kingus troche napisal, a chcialobysie poznac choc najdrobniejszy szczegol danej histori.
A czytal ktos Nabokova? ;_;
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 18, 2006 12:16 pm
Kagaio czy wam też sie zmieniła szata graficzna tzn tło z białego w takie skrzydełka czy coś? No bo event jest Czekajte juz temat zrobie... ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 18, 2006 12:16 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 18, 2006 12:20 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 18, 2006 12:20 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 18, 2006 12:21 pm
Baliaur Kagaio czy wam też sie zmieniła szata graficzna tzn tło z białego w takie skrzydełka czy coś? No bo event jest Czekajte juz temat zrobie... ninja Zrobiłam już, Bali xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 18, 2006 12:26 pm
Baliaur Ilraeth Witam, witam! smile Wiesz, to chyba tylko dobrze, jesli autor umiejetnie rozbuduje cale uniwersum. Czesto zaluje, kiedy jakas ksiazka, ktora wyjatkowo mi sie podobala konczy sie i nigdzie juz nie moge znalezc podobnie opisanego swiata. No ale czasami swiat jest zbyt rozbudowany, bo Kingus troche napisal, a chcialobysie poznac choc najdrobniejszy szczegol danej histori.
A czytal ktos Nabokova? ;_;
Ja tam nie mam nic przeciwko nawet bardzo rozbudowanym swiatom. Moj miszczu Tolkien (do ktorego mam sentyment i co by nie mowic o jego sposobie konstruowania bohaterow, to jednak dla mnie jest da best i wlasna piersia bede go bronic przed jakimkolwiek zlym slowem smile ) chociazby stworzyl nie tylko swiat, ale i kilka jezykow, z oryginalna i logiczna gramatyka, a wszystko to tak bogate, ze chyba nie ma bardzo wielu osob, ktore potrafia bez zastanowienia recytowac szczegoly i sczegoliki z historii i kultury Srodziemia smile Co do Nabokova, to tak. Ale tylko "Lolite" (i to nie cala, jakos mnie nie przekonala) i "Profesora Pnina".
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|