|
|
|
|
Posted: Thu Sep 16, 2004 9:20 am
Katka1989 *zwija się w kulke na swoim foteliku* nuuudy... *zamyka oczy* Katka obudz sie................po co tracic czas na sen whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 16, 2004 9:21 am
Ntsumi_Aya lol a co znaczy "po pu..."?? twisted No a dmomysl sie biggrin xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 16, 2004 9:22 am
Ozzwald Ntsumi_Aya a ozz nie...ozz jest spoko.......no to może jednak BeeWolf ;];];] a co do kukusa.....to tesh można ;];];] a i jakiej broni uwielbiasz używać?? nie wiem czym się zasłużyłem ale jest mi bardzo miło... biggrin wiesz ozz ty jush duchem jesteś xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 16, 2004 9:22 am
Ntsumi_Aya Ozzwald Ntsumi_Aya a ozz nie...ozz jest spoko.......no to może jednak BeeWolf ;];];] a co do kukusa.....to tesh można ;];];] a i jakiej broni uwielbiasz używać?? nie wiem czym się zasłużyłem ale jest mi bardzo miło... biggrin wiesz ozz ty jush duchem jesteś xp a to duchy mają przywileje ooo eek niewiedziałem... biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 16, 2004 9:23 am
Falcone Katka1989 *zwija się w kulke na swoim foteliku* nuuudy... *zamyka oczy* Katka obudz sie................po co tracic czas na sen whee Flac?? co cię tak dlugo nie było... crying *pshytuuuulaaaaaaas 4laugh :*:*:*:**
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 16, 2004 9:24 am
Ozzwald a to duchy mają przywileje ooo eek niewiedziałem... biggrin Nie wiem moj biały bracie ..!!!! musze 3 tyś na złoty łancuch zebrać biggrin xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozz pozatym rozejm mamy....nie pamiętash??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Falcone Katka1989 *zwija się w kulke na swoim foteliku* nuuudy... *zamyka oczy* Katka obudz sie................po co tracic czas na sen whee ale ja zmęczona jestem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 16, 2004 9:25 am
Katka1989 Falcone Katka1989 *zwija się w kulke na swoim foteliku* nuuudy... *zamyka oczy* Katka obudz sie................po co tracic czas na sen whee ale ja zmęczona jestem... Katiuszko ale ty zawsze jesteś zmeczone dziewcze nawet jak miałaś Wakacje byłaś zmeczona !!! sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 16, 2004 9:26 am
Ntsumi_Aya Ozz pozatym rozejm mamy....nie pamiętash?? ... hmm... chyba miało miejsce takie pojednanie..... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf Katka1989 Falcone Katka1989 *zwija się w kulke na swoim foteliku* nuuudy... *zamyka oczy* Katka obudz sie................po co tracic czas na sen whee ale ja zmęczona jestem... Katiuszko ale ty zawsze jesteś zmeczone dziewcze nawet jak miałaś Wakacje byłaś zmeczona !!! sweatdrop wcale nie... stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Katka1989 Falcone Katka1989 *zwija się w kulke na swoim foteliku* nuuudy... *zamyka oczy* Katka obudz sie................po co tracic czas na sen whee ale ja zmęczona jestem... *łapie Kati* wstawaj słonko ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 16, 2004 9:27 am
Katka1989 Falcone Katka1989 *zwija się w kulke na swoim foteliku* nuuudy... *zamyka oczy* Katka obudz sie................po co tracic czas na sen whee ale ja zmęczona jestem... ujmę to jak tata mojej koleżanki .... "to tsheba dupkę myć i iść spać xD"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[Shinn] Katka1989 Falcone Katka1989 *zwija się w kulke na swoim foteliku* nuuudy... *zamyka oczy* Katka obudz sie................po co tracic czas na sen whee ale ja zmęczona jestem... *łapie Kati* wstawaj słonko ^^ *ziewa* ^^ *przytula*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Katka1989 BeeWolf Katka1989 Falcone Katka1989 *zwija się w kulke na swoim foteliku* nuuudy... *zamyka oczy* Katka obudz sie................po co tracic czas na sen whee ale ja zmęczona jestem... Katiuszko ale ty zawsze jesteś zmeczone dziewcze nawet jak miałaś Wakacje byłaś zmeczona !!! sweatdrop wcale nie... stressed już sie nie złość .. tak wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|