|
|
|
|
Posted: Sat Feb 18, 2006 9:16 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 18, 2006 9:17 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 18, 2006 9:18 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 18, 2006 9:19 am
ja dzis wracalam sama do domku po dwoch Debowych Mocnych 3nodding
fajnei bylo, bo sie szczerzylam jak opetana w autobusie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 18, 2006 9:20 am
EvilYuki ja dzis wracalam sama do domku po dwoch Debowych Mocnych 3nodding fajnei bylo, bo sie szczerzylam jak opetana w autobusie... moj czlowiek xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 18, 2006 9:21 am
Nightcatt EvilYuki ja dzis wracalam sama do domku po dwoch Debowych Mocnych 3nodding fajnei bylo, bo sie szczerzylam jak opetana w autobusie... moj czlowiek xd e tam, ja se cwiartke luksusowej popijalem nalewka, lezalem w trawie i liczylem liscie w lesie XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 18, 2006 9:22 am
Ozual Nightcatt EvilYuki ja dzis wracalam sama do domku po dwoch Debowych Mocnych 3nodding fajnei bylo, bo sie szczerzylam jak opetana w autobusie... moj czlowiek xd e tam, ja se cwiartke luksusowej popijalem nalewka, lezalem w trawie i liczylem liscie w lesie XD a juz sie bałam zes wariat mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 18, 2006 9:24 am
Nightcatt Ozual Nightcatt EvilYuki ja dzis wracalam sama do domku po dwoch Debowych Mocnych 3nodding fajnei bylo, bo sie szczerzylam jak opetana w autobusie... moj czlowiek xd e tam, ja se cwiartke luksusowej popijalem nalewka, lezalem w trawie i liczylem liscie w lesie XD a juz sie bałam zes wariat mrgreen heh xd ja se w budzie miedzy przerwami popijalem mocny syf... byl to 2l napoj gazowany za 89 groszy i dotego cos od nas a mianowicie spirytus..... taki syf normalnie ze hej xd edit: tzn z kolegami....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 18, 2006 9:25 am
Nightcatt Autark Nightcatt Autark Nightcatt ...pokaz swoje uczucia to dostaniesz kopa i znowu lezysz.....nie ma mnie...dla nikogo!!!!!!! scream badz zdziebko asertywny i szczery a kobieta zrowna cie z podloga z ziemią Adas czemu znowu, potraktowany jak smiec przesadzasz smieci wyrzucam do smietnika i nic nie wyjasniam wyrzucasz mnie do smietnika?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 18, 2006 9:26 am
Adam daj buzi i nie grzesz wiecej skoncz z tym smietnikiem.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 18, 2006 9:28 am
dobra ludziska ide se pograc co nieco, caluski mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 18, 2006 9:29 am
Nightcatt Ozual Nightcatt EvilYuki ja dzis wracalam sama do domku po dwoch Debowych Mocnych 3nodding fajnei bylo, bo sie szczerzylam jak opetana w autobusie... moj czlowiek xd e tam, ja se cwiartke luksusowej popijalem nalewka, lezalem w trawie i liczylem liscie w lesie XD a juz sie bałam zes wariat mrgreen Ty go podrywasz? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 18, 2006 9:30 am
jaja sobie ze mnie robisz? podrywam wszystko co sie rusza scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Autark Nightcatt Ozual Nightcatt EvilYuki ja dzis wracalam sama do domku po dwoch Debowych Mocnych 3nodding fajnei bylo, bo sie szczerzylam jak opetana w autobusie... moj czlowiek xd e tam, ja se cwiartke luksusowej popijalem nalewka, lezalem w trawie i liczylem liscie w lesie XD a juz sie bałam zes wariat mrgreen Ty go podrywasz? sweatdrop eh widze ze sprawa jest powazna razz spokojnie, niedam sie jej xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
EvilYuki ja dzis wracalam sama do domku po dwoch Debowych Mocnych 3nodding fajnei bylo, bo sie szczerzylam jak opetana w autobusie... 4laugh 4laugh 4laugh ja tez podrywam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|