|
|
|
|
Posted: Sat Feb 18, 2006 8:47 am
renge_karen OoooOOO!!!!!! To ja też tak chce... biggrin ^^ heart
UWAGA!! OGŁOSZENIE
ROBIE GIF"Y ZA MANONE biggrin ^^ tutaj to zaraz zniknie, lepiej zrob sobie sklep... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 18, 2006 8:48 am
Autark o czym tylko jednym mysla faceci question confused aaaaaaaaa slonce moje 4laugh 4laugh 4laugh gdzie byles? wiesz jak tesknilam? cry
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 18, 2006 8:50 am
Nightcatt Autark o czym tylko jednym mysla faceci question confused aaaaaaaaa slonce moje 4laugh 4laugh 4laugh gdzie byles? wiesz jak tesknilam? cry no nie, czyli on jest Slonkiem polowy POGG... rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 18, 2006 8:51 am
Quote: o czym tylko jednym mysla faceci no jak to oczym.... biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 18, 2006 8:51 am
EvilYuki Nightcatt Autark o czym tylko jednym mysla faceci question confused aaaaaaaaa slonce moje 4laugh 4laugh 4laugh gdzie byles? wiesz jak tesknilam? cry no nie, czyli on jest Slonkiem polowy POGG... rofl Adam hm hm czy ja zle widze?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 18, 2006 8:53 am
renge_karen Quote: o czym tylko jednym mysla faceci no jak to oczym.... biggrin no o jedzeniu wszak...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 18, 2006 8:53 am
Nightcatt EvilYuki Nightcatt Autark o czym tylko jednym mysla faceci question confused aaaaaaaaa slonce moje 4laugh 4laugh 4laugh gdzie byles? wiesz jak tesknilam? cry no nie, czyli on jest Slonkiem polowy POGG... rofl Adam hm hm czy ja zle widze? a Ty Koliberku niby z kad masz te kwiatki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 18, 2006 8:54 am
quote]a Ty Koliberku niby z kad masz te kwiatkia przestan juz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 18, 2006 8:56 am
EvilYuki Nightcatt Autark o czym tylko jednym mysla faceci question confused aaaaaaaaa slonce moje 4laugh 4laugh 4laugh gdzie byles? wiesz jak tesknilam? cry no nie, czyli on jest Slonkiem polowy POGG... rofl Słonko, prosze nie pisz rzeczy ktore moga byc dwuznacznie zrozumiane crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 18, 2006 8:57 am
EvilYuki renge_karen Quote: o czym tylko jednym mysla faceci no jak to oczym.... biggrin no o jedzeniu wszak... Jak zawsze biggrin ^^ ja jem sushi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 18, 2006 8:58 am
...pokaz swoje uczucia to dostaniesz kopa i znowu lezysz.....nie ma mnie...dla nikogo!!!!!!! scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 18, 2006 8:59 am
Autark EvilYuki Nightcatt Autark o czym tylko jednym mysla faceci question confused aaaaaaaaa slonce moje 4laugh 4laugh 4laugh gdzie byles? wiesz jak tesknilam? cry no nie, czyli on jest Slonkiem polowy POGG... rofl Słonko, prosze nie pisz rzeczy ktore moga byc dwuznacznie zrozumiane crying postaram sie... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 18, 2006 9:00 am
renge_karen EvilYuki renge_karen Quote: o czym tylko jednym mysla faceci no jak to oczym.... biggrin no o jedzeniu wszak... Jak zawsze biggrin ^^ ja jem sushi oi, ide sobie XD za dobrze mas.z.. >.<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 18, 2006 9:03 am
Nightcatt ...pokaz swoje uczucia to dostaniesz kopa i znowu lezysz.....nie ma mnie...dla nikogo!!!!!!! scream badz zdziebko asertywny i szczery a kobieta zrowna cie z podloga
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 18, 2006 9:04 am
Autark EvilYuki Nightcatt Autark o czym tylko jednym mysla faceci question confused aaaaaaaaa slonce moje 4laugh 4laugh 4laugh gdzie byles? wiesz jak tesknilam? cry no nie, czyli on jest Slonkiem polowy POGG... rofl Słonko, prosze nie pisz rzeczy ktore moga byc dwuznacznie zrozumiane crying Czy to.... pan porzeracz kotkow... bez kotka???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|