|
|
|
|
Posted: Sat Feb 18, 2006 8:09 am
Ozual renge_karen Ech... faceci wam tylko jedno w głowie.... no a jak 3nodding kup mi konika... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 18, 2006 8:14 am
Ozual renge_karen EvilYuki Ozual spodenki podwiniete az pod.... xd osz fak, ty niedobruszku... 3nodding Ech... faceci wam tylko jedno w głowie....no a jak 3nodding rofl blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 18, 2006 8:18 am
EvilYuki Ozual renge_karen Ech... faceci wam tylko jedno w głowie.... no a jak 3nodding kup mi konika... 3nodding A ja chce gitare.... buuuuu..........!!!!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 18, 2006 8:25 am
E cio tak powoli piszecie??? Mi sie komp muli a jednk jakos pisze sie w miare szybko...... NUdno........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 18, 2006 8:25 am
renge_karen EvilYuki Ozual renge_karen Ech... faceci wam tylko jedno w głowie.... no a jak 3nodding kup mi konika... 3nodding A ja chce gitare.... buuuuu..........!!!!!!!! a ja chce tylko konika...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 18, 2006 8:28 am
EvilYuki renge_karen EvilYuki Ozual renge_karen Ech... faceci wam tylko jedno w głowie.... no a jak 3nodding kup mi konika... 3nodding A ja chce gitare.... buuuuu..........!!!!!!!! a ja chce tylko konika... A co ja chce poza Gitarka.... sama wiesz biggrin ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 18, 2006 8:29 am
Musze narysowac obrazek do sklepu... crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 18, 2006 8:38 am
EvilYuki Musze narysowac obrazek do sklepu... crying Cio????????? Jaki??????? I dlaczego???????
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 18, 2006 8:40 am
renge_karen EvilYuki Musze narysowac obrazek do sklepu... crying Cio????????? Jaki??????? I dlaczego??????? sprzedaje obrazki. za tego dostane 2,5k, wiec sie musze sprezyc... bo zbieram na Nitemare Collar mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 18, 2006 8:41 am
co robicie dziewczynki? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 18, 2006 8:41 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 18, 2006 8:42 am
EvilYuki renge_karen EvilYuki Musze narysowac obrazek do sklepu... crying Cio????????? Jaki??????? I dlaczego??????? sprzedaje obrazki. za tego dostane 2,5k, wiec sie musze sprezyc... bo zbieram na Nitemare Collar mrgreen a masz cos zeby pokazac jak wygladaja?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 18, 2006 8:44 am
EvilYuki renge_karen EvilYuki Musze narysowac obrazek do sklepu... crying Cio????????? Jaki??????? I dlaczego??????? sprzedaje obrazki. za tego dostane 2,5k, wiec sie musze sprezyc... bo zbieram na Nitemare Collar mrgreen OoooOOO!!!!!! To ja też tak chce... biggrin ^^ heart
UWAGA!! OGŁOSZENIE
ROBIE GIF"Y ZA MANONE biggrin ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 18, 2006 8:46 am
Nightcatt EvilYuki renge_karen EvilYuki Musze narysowac obrazek do sklepu... crying Cio????????? Jaki??????? I dlaczego??????? sprzedaje obrazki. za tego dostane 2,5k, wiec sie musze sprezyc... bo zbieram na Nitemare Collar mrgreen a masz cos zeby pokazac jak wygladaja? hm..... tak, tak, badz tak xp to juz moj drugi klient mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|