|
|
|
|
Posted: Sat Feb 18, 2006 1:38 am
Nightcatt Ann_Miho Nightcatt Gosiak czy jest moze ktos na tylle dobry aby dla mnie pozbierac 4 prezenciki na ballu? XD bo mnie nie ma sad tak wiem ze ludzi nie robia nic bezinteresowanie i i tak bede musiala kupic ale sprobowalam... razz buziaki jaki bal???? eek karnawalowy lub ostatkowy jak kto woli razz kiedy bedzie i co bedzie? jest o nim napisane na pierwszej stronie chyba jutro ma byc ale nie jestem pewna bo i tak mnie nie bedzie XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 18, 2006 1:40 am
Nightcatt od dzis spie w pizamie,moze zauwazysz ze oprocz ciala posiadam bogate wnetrze scream Oskar pierdzial nie chrapał bo jadł karme z groszkiem xd lubie pizamki redface bogate wnetrze swoja droga no ale skoro spalas ... a co ja sie bede tlumaczyl sweatdrop nie pozwole juz Oskalkowi spac z nami xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 18, 2006 1:42 am
Autark Nightcatt od dzis spie w pizamie,moze zauwazysz ze oprocz ciala posiadam bogate wnetrze scream Oskar pierdzial nie chrapał bo jadł karme z groszkiem xd lubie pizamki redface bogate wnetrze swoja droga no ale skoro spalas ... a co ja sie bede tlumaczyl sweatdrop nie pozwole juz Oskalkowi spac z nami xp i na zakazie sie skonczy oczywiscie nie wykonanym xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 18, 2006 1:43 am
Nightcatt Autark jak moglem chrapac skoro cala noc gapilem sie na twoj tylek confused ... Kasiu przepraszam, to byl Oskalek xp i nie tylek tylko dupeczka kochany nie, a wlasnie ze pupe kochana
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 18, 2006 1:44 am
Autark Nightcatt Autark jak moglem chrapac skoro cala noc gapilem sie na twoj tylek confused ... Kasiu przepraszam, to byl Oskalek xp i nie tylek tylko dupeczka kochany nie, a wlasnie ze pupe kochana mam czekac na ten polecony czy sie nie doczekam dzis?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 18, 2006 1:46 am
Nightcatt i na zakazie sie skonczy oczywiscie nie wykonanym xd a to juz swoja droga sweatdrop (no to groszek mu nastepnym razem zjem xp )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 18, 2006 1:46 am
Autark Nightcatt i na zakazie sie skonczy oczywiscie nie wykonanym xd a to juz swoja droga sweatdrop (no to groszek mu nastepnym razem zjem xp ) i bedziesz spal w drugim pokoju lol
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 18, 2006 1:48 am
Nightcatt Autark Nightcatt Autark jak moglem chrapac skoro cala noc gapilem sie na twoj tylek confused ... Kasiu przepraszam, to byl Oskalek xp i nie tylek tylko dupeczka kochany nie, a wlasnie ze pupe kochana mam czekac na ten polecony czy sie nie doczekam dzis? szukam ale to nie takie latwe, po za tym mialas byc pierwsza
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 18, 2006 1:48 am
toz to ja Adas mowie o zwyklej poczcie nie o zdjeciach whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 18, 2006 1:50 am
Nightcatt Autark Nightcatt i na zakazie sie skonczy oczywiscie nie wykonanym xd a to juz swoja droga sweatdrop (no to groszek mu nastepnym razem zjem xp ) i bedziesz spal w drugim pokoju lol i zabiore kolderke i bedziesz musiala do mnie przyjsc aby nie zmarznac (czyli Oskalek bedzie spal sam)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Autark Nightcatt Autark Nightcatt i na zakazie sie skonczy oczywiscie nie wykonanym xd a to juz swoja droga sweatdrop (no to groszek mu nastepnym razem zjem xp ) i bedziesz spal w drugim pokoju lol i zabiore kolderke i bedziesz musiala do mnie przyjsc aby nie zmarznac (czyli Oskalek bedzie spal sam) to zmarzne neutral
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 18, 2006 1:51 am
Nightcatt toz to ja Adas mowie o zwyklej poczcie nie o zdjeciach whee przepraszam, pogubilem sie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 18, 2006 1:51 am