|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 17, 2006 3:03 pm
Hadogenes BeeWolf_san Hadogenes Tej mam pytanie kto z was (lub zna kogos) potrafi rozpoznawac piosenke z sluchu ?? (chodzi mi o gitare) ty sie weź kobietami zajmij. no wiesz jak cos fajnego zagram to mozna i tak poderwac Masz system widze.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 17, 2006 3:05 pm
Omega Sun Hadogenes Tej mam pytanie kto z was (lub zna kogos) potrafi rozpoznawac piosenke z sluchu ?? (chodzi mi o gitare) ja mam dobra pamiec sluchowa, ale obawiam sie, ze moge nie znac takich piosenek o jakie Ci chodzi, bo nie jestem na biezaco z nowosciami no mi akurat chodzi o piosenke ze soudtracka z hellsinga i wydaje mi sie w miare prosta, ale ze ja dopiero zaczynam moja przygode gitarowa to to troche potrwa zanim bede umial ja rozpoznac
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 17, 2006 3:10 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 17, 2006 3:12 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 17, 2006 3:12 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 17, 2006 3:14 pm
jeej jak oficjalnie te, Hado, tylko z ta gitara to uwazaj zebys jeszcze poderwal ta co chcesz panienke biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 17, 2006 3:17 pm
Miho_14 jeej jak oficjalnie te, Hado, tylko z ta gitara to uwazaj zebys jeszcze poderwal ta co chcesz panienke biggrin Spoko do tego mi jeszcze duzo brakuje, ale sadze, ze Maras jest juz lepszy ode mnie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 17, 2006 3:20 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 17, 2006 3:21 pm
Hadogenes Miho_14 jeej jak oficjalnie te, Hado, tylko z ta gitara to uwazaj zebys jeszcze poderwal ta co chcesz panienke biggrin Spoko do tego mi jeszcze duzo brakuje, ale sadze, ze Maras jest juz lepszy ode mnie. o nie! to bedziecie rzepolic w sierakowie? *strach w oczach*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 17, 2006 3:25 pm
bedziecie 'trenowac' czy nie, i tak przyjade. musi byc ktos od psucia, no nie? dobra, ja tylko tak na chwilke zeby zaakcentowac delikatnie, ze owszem, jeszcze zyje. a teraz ide lulu. xd narka heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|