|
|
|
|
Posted: Fri Feb 17, 2006 2:25 pm
Hadogenes Delein Hadogenes Dobra wracam, bo w kasynie stracilem wszystkie monety Hazard zabija. Serio !? no to juz nie bede, a zreszta i tak wygralem malo ticket'ow Nie wiem, czy serio, ale tak slyszalam.. Sama niedawno 1k tokenow kupilam... i dzisiaj wygrana za ponad 2k sprzedalam... A! List musze kupic, wlasnie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 17, 2006 2:29 pm
Delein Nie wiem, czy serio, ale tak slyszalam.. Sama niedawno 1k tokenow kupilam... i dzisiaj wygrana za ponad 2k sprzedalam... A! List musze kupic, wlasnie... Ja tam mialem z 200 token'wo i tyle samo wygralem ticket'ow ale 1k to minimalnie 333 gier, czy Ci sie to nie znudzilo ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 17, 2006 2:39 pm
Now playing: Shell - Bana [4:35] (Opening do "Wich Hunter Robin")
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 17, 2006 2:41 pm
Hadogenes Delein Nie wiem, czy serio, ale tak slyszalam.. Sama niedawno 1k tokenow kupilam... i dzisiaj wygrana za ponad 2k sprzedalam... A! List musze kupic, wlasnie... Ja tam mialem z 200 token'wo i tyle samo wygralem ticket'ow ale 1k to minimalnie 333 gier, czy Ci sie to nie znudzilo ?? nie, to wbrew pozorom idzie bardzo szybciutko...poltorej godzinki...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 17, 2006 2:46 pm
Delein Hadogenes Delein Nie wiem, czy serio, ale tak slyszalam.. Sama niedawno 1k tokenow kupilam... i dzisiaj wygrana za ponad 2k sprzedalam... A! List musze kupic, wlasnie... Ja tam mialem z 200 token'wo i tyle samo wygralem ticket'ow ale 1k to minimalnie 333 gier, czy Ci sie to nie znudzilo ?? nie, to wbrew pozorom idzie bardzo szybciutko...poltorej godzinki... Ja tam gralem jakies 15 min i juz ostatnie 5 min to mi sie ostro nudzilo.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 17, 2006 2:49 pm
Hadogenes Delein nie, to wbrew pozorom idzie bardzo szybciutko...poltorej godzinki... Ja tam gralem jakies 15 min i juz ostatnie 5 min to mi sie ostro nudzilo. a ja sie przyznam, ze zawsze oszukiwalam i ustawialam "klikacza" zeby gral za mnie jak nie chcialo mi sie siedziec przy kompie ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 17, 2006 2:49 pm
Hadogenes Delein Hadogenes Delein Nie wiem, czy serio, ale tak slyszalam.. Sama niedawno 1k tokenow kupilam... i dzisiaj wygrana za ponad 2k sprzedalam... A! List musze kupic, wlasnie... Ja tam mialem z 200 token'wo i tyle samo wygralem ticket'ow ale 1k to minimalnie 333 gier, czy Ci sie to nie znudzilo ?? nie, to wbrew pozorom idzie bardzo szybciutko...poltorej godzinki... Ja tam gralem jakies 15 min i juz ostatnie 5 min to mi sie ostro nudzilo. Ja zawsze chce szybko je wygrac, zeby sprzedac ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 17, 2006 2:51 pm
hado napisz mi na GG 2550725 bo mialem format i mi twoj nr wypadl.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 17, 2006 2:56 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 17, 2006 2:56 pm
BeeWolf_san hado napisz mi na GG 2550725 bo mialem format i mi twoj nr wypadl. poszlo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 17, 2006 2:59 pm
Tej mam pytanie kto z was (lub zna kogos) potrafi rozpoznawac piosenke z sluchu ?? (chodzi mi o gitare)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 17, 2006 3:00 pm
Hadogenes Tej mam pytanie kto z was (lub zna kogos) potrafi rozpoznawac piosenke z sluchu ?? (chodzi mi o gitare) ty sie weź kobietami zajmij.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 17, 2006 3:01 pm
BeeWolf_san Hadogenes Tej mam pytanie kto z was (lub zna kogos) potrafi rozpoznawac piosenke z sluchu ?? (chodzi mi o gitare) ty sie weź kobietami zajmij. no wiesz jak cos fajnego zagram to mozna i tak poderwac
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 17, 2006 3:02 pm
Hadogenes Tej mam pytanie kto z was (lub zna kogos) potrafi rozpoznawac piosenke z sluchu ?? (chodzi mi o gitare) ja mam dobra pamiec sluchowa, ale obawiam sie, ze moge nie znac takich piosenek o jakie Ci chodzi, bo nie jestem na biezaco z nowosciami
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 17, 2006 3:02 pm
Hadogenes BeeWolf_san Hadogenes Tej mam pytanie kto z was (lub zna kogos) potrafi rozpoznawac piosenke z sluchu ?? (chodzi mi o gitare) ty sie weź kobietami zajmij. no wiesz jak cos fajnego zagram to mozna i tak poderwac O racja!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|