|
|
|
|
Posted: Fri Feb 17, 2006 11:12 am
Nightcatt BeeWolf_san Nightcatt to ja podziekuje,nie mam cos apetytu xd och jak boli mnie brzuszek lol Pomasowac? znam sie na tych sztuczkach xd no sie znasz, ... >skrada sie do niej z zamiarem msowania<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 17, 2006 11:12 am
BeeWolf_san Kimagure-chan brrr... ziiimno ninja *gryzie Negi* domokun widzialas sie z Kinia?? Grzanego piwka ? może być whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 17, 2006 11:14 am
Kimagure-chan BeeWolf_san Kimagure-chan brrr... ziiimno ninja *gryzie Negi* domokun widzialas sie z Kinia?? Grzanego piwka ? może być whee >Nalewa jej do wielkiego kufla pyszne pachnace grzane piwko z jajeczkiek i dodatkami< >podaje< Hwila hwila a pełnoletnia jestes?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 17, 2006 11:15 am
a na moje zalane nieznana ciecza slabo widzaco-szypiace oko tez cos masz?*patrzy z nadzieja*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 17, 2006 11:16 am
BeeWolf_san Kimagure-chan BeeWolf_san Kimagure-chan brrr... ziiimno ninja *gryzie Negi* domokun widzialas sie z Kinia?? Grzanego piwka ? może być whee >Nalewa jej do wielkiego kufla pyszne pachnace grzane piwko z jajeczkiek i dodatkami< >podaje< Hwila hwila a pełnoletnia jestes? przeciez wiesz ze nie xd *zabiera mu kufelek i pije* talk2hand
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 17, 2006 11:17 am
Nightcatt a na moje zalane nieznana ciecza slabo widzaco-szypiace oko tez cos masz?*patrzy z nadzieja* >otwiera wielka apteczke, troche poszarzała i zakurzona< >szuka szuka< A no mam, dziwnie smierdzaca ciecz na zalane dziwna ciecza słabowidzace-szczypiace oko Zadziała ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 17, 2006 11:18 am
Kimagure-chan ]przeciez wiesz ze nie xd *zabiera mu kufelek i pije* talk2hand No tak, a to potem mnie zamkną za rozpijanie nieletnich ... Postawisz sie zamna w sadzie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 17, 2006 11:18 am
BeeWolf_san Nightcatt a na moje zalane nieznana ciecza slabo widzaco-szypiace oko tez cos masz?*patrzy z nadzieja* >otwiera wielka apteczke, troche poszarzała i zakurzona< >szuka szuka< A no mam, dziwnie smierdzaca ciecz na zalane dziwna ciecza słabowidzace-szczypiace oko Zadziała ? *kladzie glowke na kolana*proboj tylko zebym cos widziala prosze xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 17, 2006 11:20 am
Nightcatt BeeWolf_san Nightcatt a na moje zalane nieznana ciecza slabo widzaco-szypiace oko tez cos masz?*patrzy z nadzieja* >otwiera wielka apteczke, troche poszarzała i zakurzona< >szuka szuka< A no mam, dziwnie smierdzaca ciecz na zalane dziwna ciecza słabowidzace-szczypiace oko Zadziała ? *kladzie glowke na kolana*proboj tylko zebym cos widziala prosze xd >Zazy Zazy< >oglada uwarznie jej buzie< Mraf Mraf > mysli mysli ... < heart >pac kropelke do oka< Zaraz przejdzie ....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 17, 2006 11:21 am
BeeWolf_san Kimagure-chan ]przeciez wiesz ze nie xd *zabiera mu kufelek i pije* talk2hand No tak, a to potem mnie zamkną za rozpijanie nieletnich ... Postawisz sie zamna w sadzie? za toba zawsze xd heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 17, 2006 11:22 am
BeeWolf_san Nightcatt BeeWolf_san Nightcatt a na moje zalane nieznana ciecza slabo widzaco-szypiace oko tez cos masz?*patrzy z nadzieja* >otwiera wielka apteczke, troche poszarzała i zakurzona< >szuka szuka< A no mam, dziwnie smierdzaca ciecz na zalane dziwna ciecza słabowidzace-szczypiace oko Zadziała ? *kladzie glowke na kolana*proboj tylko zebym cos widziala prosze xd >Zazy Zazy< >oglada uwarznie jej buzie< Mraf Mraf > mysli mysli ... < heart >pac kropelke do oka< Zaraz przejdzie .... dobra ale wstawac nie zamierzam wygodnie mi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 17, 2006 11:27 am
Nightcatt ]dobra ale wstawac nie zamierzam wygodnie mi nie musisz ... cool >kładzie jej reke na podbrzuszu i niby niechcacy zapuszcza ja pod bluzke< >odznacza jej plusa w swoim notesiku< Zadzwon za 3 lata wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 17, 2006 11:27 am
co tu sie dzieje? znow jakies orgie ninja ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 17, 2006 11:28 am