|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 17, 2006 10:05 am
Ilraeth Kaplanka Meteorytu Lucjusz Ilraeth Lucjusz hehehehehe to ty tu wymordowalas wszystkich a ty mi podaj swojego linka teraz ja perfidnie popatrze sie na twoje prace lol cool Perfidia to moje czwarte imie. Morderca jakos dziesiate. A stronka, prosze ja ciebie, na (nigdy nie zgadniesz...) deviantarcie to: smile o zesz tyyyyyyyy nie chcesz podac twisted Ilraeth - ja powiem tyle - eek Fantastycznie rysujesz. Tez bym tak chciala smile Chcoiaz ja raczej zajmuje sie innymi dziedzinami Sztuki, mianowicie fotografia i spiewem mrgreen Dzieki wielkie smile A co do fotografii i spiewu, to moge powtorzyc twoje wczesniejsze slowa: ale ja bym chciala umieeec crying Bo niestety, brzmie jak zardzewiale... cos... nawet nie ma na to okreslenia... Jak jakis Nazgul. A o fotografii to lepiej nie wspominac wink wrucilas do zywych hehe
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 17, 2006 10:05 am
Ilraeth Dzieki wielkie smile A co do fotografii i spiewu, to moge powtorzyc twoje wczesniejsze slowa: ale ja bym chciala umieeec crying Bo niestety, brzmie jak zardzewiale... cos... nawet nie ma na to okreslenia... Jak jakis Nazgul. A o fotografii to lepiej nie wspominac wink A prosze Cie bardzo smile Jesli chodzi o fotografie, to ja mam mnostwo fajnych pomyslow, tylko nie mam modeli == Nikt nie chce pozowac do zdjec... A Nazgule tez sa fajne - wszystkie Nazgule nasze sa! mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 17, 2006 10:07 am
Lucjusz Ilraeth Dzieki wielkie smile A co do fotografii i spiewu, to moge powtorzyc twoje wczesniejsze slowa: ale ja bym chciala umieeec crying Bo niestety, brzmie jak zardzewiale... cos... nawet nie ma na to okreslenia... Jak jakis Nazgul. A o fotografii to lepiej nie wspominac wink wrucilas do zywych hehe Ja tu caly czas jestem, tylko nie caly czas mam te strone otwarta. A co do umierania... Zlego licho nie wezmie. A ja jestem zlaaa... twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 17, 2006 10:07 am
Iael XD ja raczej nie bede gral zawodowo na gitarze bede robil cos w stylu - łaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!- a kolesie za mna beda grali na elektrykach XD a i wiesz dzisiaj mielismy lekcje z pania wasza wychowawczynia XD bylo fajnie, puscila nas 2 minuty przed dzwonkiem XD To ja moge byc drugim wokalem, moge robic GRRRROOOOAARRRRR, zwlaszcza ze nie wymawiam "r" blaugh A nasza wychowawczyni w ogole jest fajna wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 17, 2006 10:09 am
Kaplanka Meteorytu A prosze Cie bardzo smile Jesli chodzi o fotografie, to ja mam mnostwo fajnych pomyslow, tylko nie mam modeli == Nikt nie chce pozowac do zdjec... A Nazgule tez sa fajne - wszystkie Nazgule nasze sa! mrgreen Nazgule sa klasycznie eleganckie i bardzo wyjsciowe, ale, niestety, kompletne tlumoki w dziedzinie muzyki. A to jaka ty sie fotografia zajmujesz, ze potrzebujesz modeli?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 17, 2006 10:09 am
Ilraeth Lucjusz Ilraeth Dzieki wielkie smile A co do fotografii i spiewu, to moge powtorzyc twoje wczesniejsze slowa: ale ja bym chciala umieeec crying Bo niestety, brzmie jak zardzewiale... cos... nawet nie ma na to okreslenia... Jak jakis Nazgul. A o fotografii to lepiej nie wspominac wink wrucilas do zywych hehe Ja tu caly czas jestem, tylko nie caly czas mam te strone otwarta. A co do umierania... Zlego licho nie wezmie. A ja jestem zlaaa... twisted jak to mowia w niebie leprzy klimat a wpiekle leprze towarzystwo... smile milo bylo cie poznac
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 17, 2006 10:10 am
milo bylo was poznac ciebie tez niewidzialny sweatdrop papapap wszystkim wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 17, 2006 10:12 am
Lucjusz jak to mowia w niebie leprzy klimat a wpiekle leprze towarzystwo... smile milo bylo cie poznac Dzieki i nawzajem. Mam nadzieje, ze nasza nastepna rozmowa pozwoli mi w pelni rozwinac skrzydla i pokazac, ze nie dam sie mlodszemu towarzystwu przegonic w gadatliwosci ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 17, 2006 10:12 am
Ilraeth Kaplanka Meteorytu A prosze Cie bardzo smile Jesli chodzi o fotografie, to ja mam mnostwo fajnych pomyslow, tylko nie mam modeli == Nikt nie chce pozowac do zdjec... A Nazgule tez sa fajne - wszystkie Nazgule nasze sa! mrgreen Nazgule sa klasycznie eleganckie i bardzo wyjsciowe, ale, niestety, kompletne tlumoki w dziedzinie muzyki. A to jaka ty sie fotografia zajmujesz, ze potrzebujesz modeli? W zasadzie to tak ogolnie sie zajmuje, amatorsko, ale chcialam porobic jakies tzw. "fetish photos" i akty. Tylko ze ludzie sie siebie wstydza i dupa. No i oczywiscie zdjecia z krwia - ale fake blood jest strasznie droga, a ja kasy duzo nie mam, a malo jest ludzi, ktorzy potna sie tylko do zdjecia. Ja bym to zrobila bez wahania, ale kto mi wtedy zdjecie zrobi wink Ale pociesza mnie to, za na wiosne mam zaplanowany projekt - razem z kumpela bedziemy robic akty(i tu tylko ja w roli modelki...) no i troszke takich innych zdjec wspolnych tez powstanie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 17, 2006 10:13 am
Lucjusz milo bylo was poznac ciebie tez niewidzialny sweatdrop papapap wszystkim wink Si ju, jak to Kaplanki mawiaja wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 17, 2006 10:15 am
Kaplanka Meteorytu W zasadzie to tak ogolnie sie zajmuje, amatorsko, ale chcialam porobic jakies tzw. "fetish photos" i akty. Tylko ze ludzie sie siebie wstydza i dupa. No i oczywiscie zdjecia z krwia - ale fake blood jest strasznie droga, a ja kasy duzo nie mam, a malo jest ludzi, ktorzy potna sie tylko do zdjecia. Ja bym to zrobila bez wahania, ale kto mi wtedy zdjecie zrobi wink Ale pociesza mnie to, za na wiosne mam zaplanowany projekt - razem z kumpela bedziemy robic akty(i tu tylko ja w roli modelki...) no i troszke takich innych zdjec wspolnych tez powstanie. E, to fajna sprawa bardzo. A co do krwi - wiesz co, z tym nie ma az takiego problemu, bo zwyczajne, przedszkolne plakatowki, jak w odpowiednich proporcjach zmieszasz barwy, to krew jak sie patrzy. I jeszcze one maja te fajna ceche, ze w zaleznosci od tego ile wody dodasz, to sa albo gestsze, albo rzadsze i naprawde mozna makabryczne efekty zrobic. Wiem, bo w fazie buntu mlodzienczego tak mame straszylam ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 17, 2006 10:19 am
Ilraeth Kaplanka Meteorytu W zasadzie to tak ogolnie sie zajmuje, amatorsko, ale chcialam porobic jakies tzw. "fetish photos" i akty. Tylko ze ludzie sie siebie wstydza i dupa. No i oczywiscie zdjecia z krwia - ale fake blood jest strasznie droga, a ja kasy duzo nie mam, a malo jest ludzi, ktorzy potna sie tylko do zdjecia. Ja bym to zrobila bez wahania, ale kto mi wtedy zdjecie zrobi wink Ale pociesza mnie to, za na wiosne mam zaplanowany projekt - razem z kumpela bedziemy robic akty(i tu tylko ja w roli modelki...) no i troszke takich innych zdjec wspolnych tez powstanie. E, to fajna sprawa bardzo. A co do krwi - wiesz co, z tym nie ma az takiego problemu, bo zwyczajne, przedszkolne plakatowki, jak w odpowiednich proporcjach zmieszasz barwy, to krew jak sie patrzy. I jeszcze one maja te fajna ceche, ze w zaleznosci od tego ile wody dodasz, to sa albo gestsze, albo rzadsze i naprawde mozna makabryczne efekty zrobic. Wiem, bo w fazie buntu mlodzienczego tak mame straszylam ;P Heh smile Tylko wiesz, aparat niestety jest bezlitosny. To trzeba naprawde dobrze zrobic, zeby wygladalo jak krew. A ja tak dobrze nie potrafie xp Ale moze uda mi sie kumpele przekonac, zeby mi zrobila takie jedno zdjecie chociaz. Bo taki fajny koncept nie moze sie zmarnowac ^o^ W kazdym razie zabawa fotografia to fajna sprawa. Chcialabym tylko jeszcze miec lustrzanke cyfrowa, bo to wygodne bardzo. Jednorazowy duzy wydatek, ale potem zdjecia praktycznie za darmo.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 17, 2006 10:24 am
Kaplanka Meteorytu Heh smile Tylko wiesz, aparat niestety jest bezlitosny. To trzeba naprawde dobrze zrobic, zeby wygladalo jak krew. A ja tak dobrze nie potrafie xp Ale moze uda mi sie kumpele przekonac, zeby mi zrobila takie jedno zdjecie chociaz. Bo taki fajny koncept nie moze sie zmarnowac ^o^ W kazdym razie zabawa fotografia to fajna sprawa. Chcialabym tylko jeszcze miec lustrzanke cyfrowa, bo to wygodne bardzo. Jednorazowy duzy wydatek, ale potem zdjecia praktycznie za darmo. Aparat bezlitosny, oko mojej mamy tez, wiec wiem co mowie. Kilka prob i by wyszlo smile A co do aparatow... Jak slysze slowo "lustrzanka" to robi mi sie cos, bo kiedys jedna ojcu popsulam wink A tendencja w ogole jest do przerzucania sie na aparaty cyfrowe - teraz maja taka rozdzielczosc, ze zdjecia sa nie do odroznienia od robionych metoda tradycyjna, a efekty czesto lepsze. Zwlaszcza, jesli robisz takim profesjonalnym aparatem, ktory pozwala ci wszystko ustawic samej. Niektorzy nadal maja jednak sentyment do tradycyjnej fotografii. Rozmawialam niedawno z jedna dziewczyna z mojej gildii i ona twierdzi, ze dalaby wszystko, zeby moc fotografowac zwyczajnym aparatem. Jednakze ze wzgledu na to, iz prowadzi wlasne studio fotograficzne i ma ogromna liczbe zamowien, to po prostu nie ma na to czasu ani srodkow.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 17, 2006 10:29 am
Ilraeth Kaplanka Meteorytu Heh smile Tylko wiesz, aparat niestety jest bezlitosny. To trzeba naprawde dobrze zrobic, zeby wygladalo jak krew. A ja tak dobrze nie potrafie xp Ale moze uda mi sie kumpele przekonac, zeby mi zrobila takie jedno zdjecie chociaz. Bo taki fajny koncept nie moze sie zmarnowac ^o^ W kazdym razie zabawa fotografia to fajna sprawa. Chcialabym tylko jeszcze miec lustrzanke cyfrowa, bo to wygodne bardzo. Jednorazowy duzy wydatek, ale potem zdjecia praktycznie za darmo. Aparat bezlitosny, oko mojej mamy tez, wiec wiem co mowie. Kilka prob i by wyszlo smile A co do aparatow... Jak slysze slowo "lustrzanka" to robi mi sie cos, bo kiedys jedna ojcu popsulam wink A tendencja w ogole jest do przerzucania sie na aparaty cyfrowe - teraz maja taka rozdzielczosc, ze zdjecia sa nie do odroznienia od robionych metoda tradycyjna, a efekty czesto lepsze. Zwlaszcza, jesli robisz takim profesjonalnym aparatem, ktory pozwala ci wszystko ustawic samej. Niektorzy nadal maja jednak sentyment do tradycyjnej fotografii. Rozmawialam niedawno z jedna dziewczyna z mojej gildii i ona twierdzi, ze dalaby wszystko, zeby moc fotografowac zwyczajnym aparatem. Jednakze ze wzgledu na to, iz prowadzi wlasne studio fotograficzne i ma ogromna liczbe zamowien, to po prostu nie ma na to czasu ani srodkow. Ja tez kocham ta cala procedure, kupowanie filmu, potem pol godziny spedzone z nosem w jego opakowaniu(kocham zapach filmu do aparatu^^), zakladanie(zwlaszcza w moim Zenicie ==), pstrykanie, oddanie do wywolania(mialam miec kiedys ciemnie, ale ojciec zawalil i nie mam), a potem ta niepewnosc - co wyjdzie, a co nie? Ale cyfrowka jest po prostu wygodniejsza i na dluzsza mete tansza. Ale nie chcialabym zadnej innej oprocz lustrzanki, w ktorej parametry mozna ustawiac recznie. Bo kiedy aparat "mysli" za mnie, to trafia mnie szlag. Milo sie rozmawia, ale musze leciec... Narzeczony sie piekli xp Milo bylo Cie poznac smile Si ju! *znika w Meteorytowym teleporcie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 17, 2006 10:32 am
Ja tez znikam, bo mi sie goscie na glowe zwalaja. Dzieki za rozmowe, do nastepnego! 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|