|
|
|
|
Posted: Fri Feb 17, 2006 9:47 am
Lucjusz Ilraeth Lucjusz hehehehehe to ty tu wymordowalas wszystkich a ty mi podaj swojego linka teraz ja perfidnie popatrze sie na twoje prace lol cool Perfidia to moje czwarte imie. Morderca jakos dziesiate. A stronka, prosze ja ciebie, na (nigdy nie zgadniesz...) deviantarcie to: smile o zesz tyyyyyyyy nie chcesz podac twisted Ilraeth - ja powiem tyle - eek Fantastycznie rysujesz. Tez bym tak chciala smile Chcoiaz ja raczej zajmuje sie innymi dziedzinami Sztuki, mianowicie fotografia i spiewem mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 17, 2006 9:47 am
Iael Lucjusz nadal cie widze xd co powiesz ciekawego niewidzialny question powiem ze sie zapatrzylem na inventory XD i witam cie kaplanko XD O czesc dlugowlosy biggrin Jak tam Ci idzie nauka gry na gitarze?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 17, 2006 9:49 am
Kaplanka Meteorytu Lucjusz crying crying crying prosze tak bardzo mi zalezy crying mam warunek i chce go zdac o wielki meteorycie spraw zebym ( bede skromna) zebym dostala 5 smile .... Ach, przemowil do mnie glosem grzmiacym jak surmy bitewne! I powiedzial: "powiedz jej, ze zda, albowiem taka jest Moja wola!!!" mrgreen [jesli cos, co pisze, razi w czyjes uczucia religijne, to sorry mrgreen ] nie martw sie niczyich uczuc religijnych nie obrazilas bo niema wsrud nas ojca rydzyka rofl ooooo powiedz metorytowi ze mu dziekuje .... to kiedy i gdzie moja wykladowczyni dostanie w glowke meteorytem a potem dostanie pomylenia zmyslow ze mi 5 postawi .... rofl rofl zebym czasami nie byla blisko niej... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 17, 2006 9:50 am
Lucjusz Kaplanka Meteorytu Lucjusz crying crying crying prosze tak bardzo mi zalezy crying mam warunek i chce go zdac o wielki meteorycie spraw zebym ( bede skromna) zebym dostala 5 smile .... Ach, przemowil do mnie glosem grzmiacym jak surmy bitewne! I powiedzial: "powiedz jej, ze zda, albowiem taka jest Moja wola!!!" mrgreen [jesli cos, co pisze, razi w czyjes uczucia religijne, to sorry mrgreen ] nie martw sie niczyich uczuc religijnych nie obrazilas bo niema wsrud nas ojca rydzyka rofl ooooo powiedz metorytowi ze mu dziekuje .... to kiedy i gdzie moja wykladowczyni dostanie w glowke meteorytem a potem dostanie pomylenia zmyslow ze mi 5 postawi .... rofl rofl zebym czasami nie byla blisko niej... mrgreen Oj nie, nie, ona w glowe Meteorytem nie dostanie, ja dostalam Meteorytem w leb i mam teraz Meteoryt zamiast mozgu. Ale poza tym to nie jestem szalona blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 17, 2006 9:51 am
Kaplanka Meteorytu Lucjusz Ilraeth Lucjusz hehehehehe to ty tu wymordowalas wszystkich a ty mi podaj swojego linka teraz ja perfidnie popatrze sie na twoje prace lol cool Perfidia to moje czwarte imie. Morderca jakos dziesiate. A stronka, prosze ja ciebie, na (nigdy nie zgadniesz...) deviantarcie to: smile o zesz tyyyyyyyy nie chcesz podac twisted Ilraeth - ja powiem tyle - eek Fantastycznie rysujesz. Tez bym tak chciala smile Chcoiaz ja raczej zajmuje sie innymi dziedzinami Sztuki, mianowicie fotografia i spiewem mrgreen crying crying crying skad ty wiesz jak ona rysuje????? podaj mi jej linka biggrin twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 17, 2006 9:52 am
Kaplanka Meteorytu Iael Lucjusz nadal cie widze xd co powiesz ciekawego niewidzialny question powiem ze sie zapatrzylem na inventory XD i witam cie kaplanko XD O czesc dlugowlosy biggrin Jak tam Ci idzie nauka gry na gitarze? uuuuuu XD nie gralem dluugo ostatnio przed feriami XD tylko nie po twarzy XDmadziala bedzie w poniedzialek prawdopodobnie XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 17, 2006 9:53 am
Lucjusz crying crying crying skad ty wiesz jak ona rysuje????? podaj mi jej linka biggrin twisted No zajrzalam sobie po prostu... Jak masz nad avatarkiem pasek z buzka itp. to jest tam tez WWW - kliknij tam a Sezam sie otworzy... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 17, 2006 9:54 am
Kaplanka Meteorytu Lucjusz crying crying crying skad ty wiesz jak ona rysuje????? podaj mi jej linka biggrin twisted No zajrzalam sobie po prostu... Jak masz nad avatarkiem pasek z buzka itp. to jest tam tez WWW - kliknij tam a Sezam sie otworzy... xp GENIALNE rofl rofl rofl rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 17, 2006 9:54 am
Iael Kaplanka Meteorytu Iael Lucjusz nadal cie widze xd co powiesz ciekawego niewidzialny question powiem ze sie zapatrzylem na inventory XD i witam cie kaplanko XD O czesc dlugowlosy biggrin Jak tam Ci idzie nauka gry na gitarze? uuuuuu XD nie gralem dluugo ostatnio przed feriami XD tylko nie po twarzy XDmadziala bedzie w poniedzialek prawdopodobnie XD No to cwicz! Bo potem jak bedziesz juz slawny, to bede mogla powiedziec, ze Cie znalam mrgreen A to, ze Madzia bedzie w poniedzialek juz wiem, bo gadalysmy wczoraj na gg i tutaj smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 17, 2006 9:56 am
Lucjusz Kaplanka Meteorytu Lucjusz crying crying crying skad ty wiesz jak ona rysuje????? podaj mi jej linka biggrin twisted No zajrzalam sobie po prostu... Jak masz nad avatarkiem pasek z buzka itp. to jest tam tez WWW - kliknij tam a Sezam sie otworzy... xp GENIALNE rofl rofl rofl rofl No bo to ja powiedzialam xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 17, 2006 9:58 am
Kaplanka Meteorytu Lucjusz Kaplanka Meteorytu Lucjusz crying crying crying prosze tak bardzo mi zalezy crying mam warunek i chce go zdac o wielki meteorycie spraw zebym ( bede skromna) zebym dostala 5 smile .... Ach, przemowil do mnie glosem grzmiacym jak surmy bitewne! I powiedzial: "powiedz jej, ze zda, albowiem taka jest Moja wola!!!" mrgreen [jesli cos, co pisze, razi w czyjes uczucia religijne, to sorry mrgreen ] nie martw sie niczyich uczuc religijnych nie obrazilas bo niema wsrud nas ojca rydzyka rofl ooooo powiedz metorytowi ze mu dziekuje .... to kiedy i gdzie moja wykladowczyni dostanie w glowke meteorytem a potem dostanie pomylenia zmyslow ze mi 5 postawi .... rofl rofl zebym czasami nie byla blisko niej... mrgreen Oj nie, nie, ona w glowe Meteorytem nie dostanie, ja dostalam Meteorytem w leb i mam teraz Meteoryt zamiast mozgu. Ale poza tym to nie jestem szalona blaugh masz umysl prosto z kosmosu smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 17, 2006 9:59 am
Lucjusz masz umysl prosto z kosmosu smile Ha, slusznie! O tym jakos nigdy nie pomyslalam mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 17, 2006 10:02 am
Kaplanka Meteorytu Lucjusz Ilraeth Lucjusz hehehehehe to ty tu wymordowalas wszystkich a ty mi podaj swojego linka teraz ja perfidnie popatrze sie na twoje prace lol cool Perfidia to moje czwarte imie. Morderca jakos dziesiate. A stronka, prosze ja ciebie, na (nigdy nie zgadniesz...) deviantarcie to: smile o zesz tyyyyyyyy nie chcesz podac twisted Ilraeth - ja powiem tyle - eek Fantastycznie rysujesz. Tez bym tak chciala smile Chcoiaz ja raczej zajmuje sie innymi dziedzinami Sztuki, mianowicie fotografia i spiewem mrgreen Dzieki wielkie smile A co do fotografii i spiewu, to moge powtorzyc twoje wczesniejsze slowa: ale ja bym chciala umieeec crying Bo niestety, brzmie jak zardzewiale... cos... nawet nie ma na to okreslenia... Jak jakis Nazgul. A o fotografii to lepiej nie wspominac wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 17, 2006 10:03 am
Kaplanka Meteorytu Lucjusz masz umysl prosto z kosmosu smile Ha, slusznie! O tym jakos nigdy nie pomyslalam mrgreen hyba juz wszystkich wywialo crying nawet sie nie pozegnali...haha
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 17, 2006 10:03 am
Kaplanka Meteorytu Iael Kaplanka Meteorytu Iael Lucjusz nadal cie widze xd co powiesz ciekawego niewidzialny question powiem ze sie zapatrzylem na inventory XD i witam cie kaplanko XD O czesc dlugowlosy biggrin Jak tam Ci idzie nauka gry na gitarze? uuuuuu XD nie gralem dluugo ostatnio przed feriami XD tylko nie po twarzy XDmadziala bedzie w poniedzialek prawdopodobnie XD No to cwicz! Bo potem jak bedziesz juz slawny, to bede mogla powiedziec, ze Cie znalam mrgreen A to, ze Madzia bedzie w poniedzialek juz wiem, bo gadalysmy wczoraj na gg i tutaj smile XD ja raczej nie bede gral zawodowo na gitarze bede robil cos w stylu - łaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!- a kolesie za mna beda grali na elektrykach XD a i wiesz dzisiaj mielismy lekcje z pania wasza wychowawczynia XD bylo fajnie, puscila nas 2 minuty przed dzwonkiem XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|