|
|
|
|
Posted: Fri Feb 17, 2006 9:34 am
Czolem! P.S. Fajny avatar.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 17, 2006 9:34 am
przepraszam za wszystkie bledy ortograficzne sweatdrop sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 17, 2006 9:35 am
Lucjusz Ilraeth To cud, cud, ozdrowialam! (Ja tez go widze :XP smile ale on nas juz nie widzi crying crying Czuje sie jak morderca... cry
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 17, 2006 9:37 am
Lucjusz niestety zawsze takie poczucie chumoru posiadalam twisted hehehe i jeszcze jestem okropna gadula ze ledwo zamna nadazacie cool mam poprostu dzisiaj slowotok... Taak? Oj to zabrzmialo jak wyzwanie... Nadazylabym za toba bez problemu, ale jako ze jeszcze w miedzyczasie robie pracke na zamowienie, to mam male opoznienia w nadawaniu wink Milo jednak wiedziec, ze nie tylko ja mam nadmiernie wyrobione miesnie szczeki (lub palcow, w tym przypadku razz )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ilraeth Lucjusz Ilraeth To cud, cud, ozdrowialam! (Ja tez go widze :XP smile ale on nas juz nie widzi crying crying Czuje sie jak morderca... cry hehehehehe to ty tu wymordowalas wszystkich a ty mi podaj swojego linka teraz ja perfidnie popatrze sie na twoje prace lol cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lucjusz witaj kaplanko smile wyczruj mi zdanie sesi biggrin Ha, to, o co prosisz, nie jest rzecza latwa... Ale Wielki Meteoryt jest milosierny, (jak to zapisano w Meteorytowej Ksiedze, rozdz. 5, wiersz 69 - "Albowiem Wielki Meteoryt milosierny jest i juz"), wiec mysle, ze jak go poprosisz, to Ci pomoze xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 17, 2006 9:38 am
Ilraeth Czolem! P.S. Fajny avatar. mrgreen Arigato! Mi tez sie podoba wink Chociaz jeszcze co nie co mu brakuje do idealu... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 17, 2006 9:41 am
Kaplanka Meteorytu Lucjusz witaj kaplanko smile wyczruj mi zdanie sesi biggrin Ha, to, o co prosisz, nie jest rzecza latwa... Ale Wielki Meteoryt jest milosierny, (jak to zapisano w Meteorytowej Ksiedze, rozdz. 5, wiersz 69 - "Albowiem Wielki Meteoryt milosierny jest i juz"), wiec mysle, ze jak go poprosisz, to Ci pomoze xp crying crying crying prosze tak bardzo mi zalezy crying mam warunek i chce go zdac o wielki meteorycie spraw zebym ( bede skromna) zebym dostala 5 smile ....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 17, 2006 9:41 am
Lucjusz hehehehehe to ty tu wymordowalas wszystkich a ty mi podaj swojego linka teraz ja perfidnie popatrze sie na twoje prace lol cool Perfidia to moje czwarte imie. Morderca jakos dziesiate. A stronka, prosze ja ciebie, na (nigdy nie zgadniesz...) deviantarcie to: smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 17, 2006 9:42 am
Ilraeth Lucjusz hehehehehe to ty tu wymordowalas wszystkich a ty mi podaj swojego linka teraz ja perfidnie popatrze sie na twoje prace lol cool Perfidia to moje czwarte imie. Morderca jakos dziesiate. A stronka, prosze ja ciebie, na (nigdy nie zgadniesz...) deviantarcie to: smile o zesz tyyyyyyyy nie chcesz podac twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 17, 2006 9:42 am
Kaplanka Meteorytu mrgreen Arigato! Mi tez sie podoba wink Chociaz jeszcze co nie co mu brakuje do idealu... sweatdrop A co jeszcze chcialas zrobic?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 17, 2006 9:44 am
Lucjusz crying crying crying prosze tak bardzo mi zalezy crying mam warunek i chce go zdac o wielki meteorycie spraw zebym ( bede skromna) zebym dostala 5 smile .... Ach, przemowil do mnie glosem grzmiacym jak surmy bitewne! I powiedzial: "powiedz jej, ze zda, albowiem taka jest Moja wola!!!" mrgreen [jesli cos, co pisze, razi w czyjes uczucia religijne, to sorry mrgreen ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 17, 2006 9:45 am
Lucjusz o zesz tyyyyyyyy nie chcesz podac twisted Podalam, skarbie, zero dedukcji u ciebie smile Link jest pod tym ostatnim usmieszkiem rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 17, 2006 9:45 am
Ilraeth Kaplanka Meteorytu mrgreen Arigato! Mi tez sie podoba wink Chociaz jeszcze co nie co mu brakuje do idealu... sweatdrop A co jeszcze chcialas zrobic? Wielki Meteoryt nakazal mi wygladac bardziej jak Kaplanka wink A to, na co zbieram jest w moim quescie, do ktorego link masz w mojej sygnaturce smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 17, 2006 9:46 am
Lucjusz nadal cie widze xd co powiesz ciekawego niewidzialny question powiem ze sie zapatrzylem na inventory XD i witam cie kaplanko XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|