Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 22855 22856 22857 22858 22859 22860 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Lucjusz

PostPosted: Fri Feb 17, 2006 9:15 am

Ilraeth
Lucjusz
Ilraeth
Aidanna
Ilraeth
wink Jakis "zahacznik" na poczatek smile A ty sie moze udzielasz na jakichs "oekakach", czy raczej nie?
deviantart xp

Cos podobnego, ja tez razz Masz tam taka sama nazwe konta, jak tu?
i ja tez...hehehe tu wiekszosc chyba na deviancie cos ma...

Zaczynam wierzyc, ze deviant to jakas tajna organizacja ogarniajaca powoli i niepostrzezenie caly swiat wink
Troche mi pewnie czasu zajmie w takim razie podgladanie "konkurencji" smile
hahahaha to sekta pod przewodnictwem ojca rydzyka .... i jest juz zapuzno ogarnela juz caly swiat tylko nieliczne jednostki jeszcze sie przed nia bronia ... rofl
PostPosted: Fri Feb 17, 2006 9:19 am

Lucjusz
Ilraeth
Zaczynam wierzyc, ze deviant to jakas tajna organizacja ogarniajaca powoli i niepostrzezenie caly swiat wink
hahahaha to sekta pod przewodnictwem ojca rydzyka .... i jest juz zapuzno ogarnela juz caly swiat tylko nieliczne jednostki jeszcze sie przed nia bronia ... rofl

A te ktore sie bronia zostana niebawem zywcem rozszarpane przez oszalale babcie... Na sama mysl o tlumach rozwscieczonych, dzikich staruszek robi mi sie zimno... eek

Ilraeth

Lucjusz

PostPosted: Fri Feb 17, 2006 9:20 am

Ilraeth
Lucjusz
Ilraeth
Aidanna
Ilraeth
wink Jakis "zahacznik" na poczatek smile A ty sie moze udzielasz na jakichs "oekakach", czy raczej nie?
deviantart xp

Cos podobnego, ja tez razz Masz tam taka sama nazwe konta, jak tu?
i ja tez...hehehe tu wiekszosc chyba na deviancie cos ma...

na moje pracki nie ma co patrzec niestety powiem to szczeze sa beznadziejne a wszystko zwakle na skaner bo porobil jakies szare plamy i moje rysunki wygladaja jak bym je wlekla po ziemi i maczala uprzednio w blocie crying stare crying
PostPosted: Fri Feb 17, 2006 9:21 am

Lucjusz
Iael
Lucjusz
Iael
Lucjusz
a co sie stalo ze starymi zostali wymordowani ninja xd i tylko nieliczni jeszcze zyja hehehe
buech XD niektorzy sie czaja, a niektorzy nie sa zauwazani T-T

czyli byla rewolucja a ja ja przegapilam crying wczesniej starzy bywalcy nie zauwazali nowych a teraz jest odwrotnie... whee
jezeli chodzi o mnie to nikt mnie nie zauwaza T-T
moze to chodzi o to ze niewidac cie spod tego wszystkiego wink a tak pozatym ja musze miec chyba jakis specjalny wykrywacz bo ja cie widze... musze isc do okulisty hehehehe
XD

Iael

Lucjusz

PostPosted: Fri Feb 17, 2006 9:23 am

Ilraeth
Lucjusz
Ilraeth

A te ktore sie bronia zostana niebawem zywcem rozszarpane przez oszalale babcie... Na sama mysl o tlumach rozwscieczonych, dzikich staruszek robi mi sie zimno... eek
oto chodzi bacie robia ze ci zimno ..hehehe ...a potem ogrzeje cie za odpowiednia oplata ojciec rydzyk... rofl rofl
PostPosted: Fri Feb 17, 2006 9:24 am

Iael
Lucjusz
Iael
Lucjusz
Iael
Lucjusz
a co sie stalo ze starymi zostali wymordowani ninja xd i tylko nieliczni jeszcze zyja hehehe
buech XD niektorzy sie czaja, a niektorzy nie sa zauwazani T-T

czyli byla rewolucja a ja ja przegapilam crying wczesniej starzy bywalcy nie zauwazali nowych a teraz jest odwrotnie... whee
jezeli chodzi o mnie to nikt mnie nie zauwaza T-T
moze to chodzi o to ze niewidac cie spod tego wszystkiego wink a tak pozatym ja musze miec chyba jakis specjalny wykrywacz bo ja cie widze... musze isc do okulisty hehehehe
XD
nadal cie widze xd co powiesz ciekawego niewidzialny question

Lucjusz

Ilraeth

PostPosted: Fri Feb 17, 2006 9:26 am

Lucjusz
na moje pracki nie ma co patrzec niestety powiem to szczeze sa beznadziejne a wszystko zwakle na skaner bo porobil jakies szare plamy i moje rysunki wygladaja jak bym je wlekla po ziemi i maczala uprzednio w blocie crying stare crying

Oj nie marudź, tylko podaj linka wink
PostPosted: Fri Feb 17, 2006 9:27 am

Lucjusz
Ilraeth
oto chodzi bacie robia ze ci zimno ..hehehe ...a potem ogrzeje cie za odpowiednia oplata ojciec rydzyk... rofl rofl

Upiorne masz poczucie humoru, moja droga... Nie ze mna te numery, ja nie poznanski slowik razz

Ilraeth

Ilraeth

PostPosted: Fri Feb 17, 2006 9:28 am

Iael
Lucjusz
XD

To cud, cud, ozdrowialam! (Ja tez go widze :XP smile
PostPosted: Fri Feb 17, 2006 9:29 am

Ilraeth
Lucjusz

Oj nie marudź, tylko podaj linka wink
sama tego chcialas http://ishtar99.deviantart.com/

Lucjusz

Kaplanka Meteorytu

PostPosted: Fri Feb 17, 2006 9:30 am

Witam wszystkich...
PostPosted: Fri Feb 17, 2006 9:31 am

Ilraeth
Iael
Lucjusz
XD

To cud, cud, ozdrowialam! (Ja tez go widze :XP smile
ale on nas juz nie widzi crying crying

Lucjusz

Lucjusz

PostPosted: Fri Feb 17, 2006 9:32 am

Ilraeth
Lucjusz
Ilraeth

Upiorne masz poczucie humoru, moja droga... Nie ze mna te numery, ja nie poznanski slowik razz
niestety zawsze takie poczucie chumoru posiadalam twisted hehehe i jeszcze jestem okropna gadula ze ledwo zamna nadazacie cool mam poprostu dzisiaj slowotok...
PostPosted: Fri Feb 17, 2006 9:33 am

Kaplanka Meteorytu
Witam wszystkich...
witaj kaplanko smile wyczruj mi zdanie sesi biggrin

Lucjusz

Ilraeth

PostPosted: Fri Feb 17, 2006 9:33 am

Lucjusz
sama tego chcialas http://ishtar99.deviantart.com/

Wiedzialam, ze sie tylko krygujesz, kobieto o meskim imieniu wink Wcale nie takie zle te prace jak twierdzisz (podoba mi sie sposob rysowania oczu). Tylko faktycznie skaner masz do niczego.
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 22855 22856 22857 22858 22859 22860 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games