|
|
|
|
Posted: Fri Feb 17, 2006 9:15 am
Ilraeth Lucjusz Ilraeth Aidanna Ilraeth wink Jakis "zahacznik" na poczatek smile A ty sie moze udzielasz na jakichs "oekakach", czy raczej nie? deviantart xp Cos podobnego, ja tez razz Masz tam taka sama nazwe konta, jak tu? i ja tez...hehehe tu wiekszosc chyba na deviancie cos ma... Zaczynam wierzyc, ze deviant to jakas tajna organizacja ogarniajaca powoli i niepostrzezenie caly swiat wink Troche mi pewnie czasu zajmie w takim razie podgladanie "konkurencji" smile hahahaha to sekta pod przewodnictwem ojca rydzyka .... i jest juz zapuzno ogarnela juz caly swiat tylko nieliczne jednostki jeszcze sie przed nia bronia ... rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 17, 2006 9:19 am
Lucjusz Ilraeth Zaczynam wierzyc, ze deviant to jakas tajna organizacja ogarniajaca powoli i niepostrzezenie caly swiat wink Troche mi pewnie czasu zajmie w takim razie podgladanie "konkurencji" smile hahahaha to sekta pod przewodnictwem ojca rydzyka .... i jest juz zapuzno ogarnela juz caly swiat tylko nieliczne jednostki jeszcze sie przed nia bronia ... rofl A te ktore sie bronia zostana niebawem zywcem rozszarpane przez oszalale babcie... Na sama mysl o tlumach rozwscieczonych, dzikich staruszek robi mi sie zimno... eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 17, 2006 9:20 am
Ilraeth Lucjusz Ilraeth Aidanna Ilraeth wink Jakis "zahacznik" na poczatek smile A ty sie moze udzielasz na jakichs "oekakach", czy raczej nie? deviantart xp Cos podobnego, ja tez razz Masz tam taka sama nazwe konta, jak tu? i ja tez...hehehe tu wiekszosc chyba na deviancie cos ma... Zaczynam wierzyc, ze deviant to jakas tajna organizacja ogarniajaca powoli i niepostrzezenie caly swiat wink Troche mi pewnie czasu zajmie w takim razie podgladanie "konkurencji" smile na moje pracki nie ma co patrzec niestety powiem to szczeze sa beznadziejne a wszystko zwakle na skaner bo porobil jakies szare plamy i moje rysunki wygladaja jak bym je wlekla po ziemi i maczala uprzednio w blocie crying stare crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 17, 2006 9:21 am
Lucjusz Iael Lucjusz Iael Lucjusz a co sie stalo ze starymi zostali wymordowani ninja xd i tylko nieliczni jeszcze zyja hehehe buech XD niektorzy sie czaja, a niektorzy nie sa zauwazani T-T czyli byla rewolucja a ja ja przegapilam crying wczesniej starzy bywalcy nie zauwazali nowych a teraz jest odwrotnie... whee jezeli chodzi o mnie to nikt mnie nie zauwaza T-T moze to chodzi o to ze niewidac cie spod tego wszystkiego wink a tak pozatym ja musze miec chyba jakis specjalny wykrywacz bo ja cie widze... musze isc do okulisty hehehehe XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 17, 2006 9:23 am
Ilraeth Lucjusz Ilraeth Zaczynam wierzyc, ze deviant to jakas tajna organizacja ogarniajaca powoli i niepostrzezenie caly swiat wink Troche mi pewnie czasu zajmie w takim razie podgladanie "konkurencji" smile hahahaha to sekta pod przewodnictwem ojca rydzyka .... i jest juz zapuzno ogarnela juz caly swiat tylko nieliczne jednostki jeszcze sie przed nia bronia ... rofl A te ktore sie bronia zostana niebawem zywcem rozszarpane przez oszalale babcie... Na sama mysl o tlumach rozwscieczonych, dzikich staruszek robi mi sie zimno... eek oto chodzi bacie robia ze ci zimno ..hehehe ...a potem ogrzeje cie za odpowiednia oplata ojciec rydzyk... rofl rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 17, 2006 9:24 am
Iael Lucjusz Iael Lucjusz Iael Lucjusz a co sie stalo ze starymi zostali wymordowani ninja xd i tylko nieliczni jeszcze zyja hehehe buech XD niektorzy sie czaja, a niektorzy nie sa zauwazani T-T czyli byla rewolucja a ja ja przegapilam crying wczesniej starzy bywalcy nie zauwazali nowych a teraz jest odwrotnie... whee jezeli chodzi o mnie to nikt mnie nie zauwaza T-T moze to chodzi o to ze niewidac cie spod tego wszystkiego wink a tak pozatym ja musze miec chyba jakis specjalny wykrywacz bo ja cie widze... musze isc do okulisty hehehehe XD nadal cie widze xd co powiesz ciekawego niewidzialny question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 17, 2006 9:26 am
Lucjusz na moje pracki nie ma co patrzec niestety powiem to szczeze sa beznadziejne a wszystko zwakle na skaner bo porobil jakies szare plamy i moje rysunki wygladaja jak bym je wlekla po ziemi i maczala uprzednio w blocie crying stare crying Oj nie marudź, tylko podaj linka wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 17, 2006 9:27 am
Lucjusz Ilraeth A te ktore sie bronia zostana niebawem zywcem rozszarpane przez oszalale babcie... Na sama mysl o tlumach rozwscieczonych, dzikich staruszek robi mi sie zimno... eek oto chodzi bacie robia ze ci zimno ..hehehe ...a potem ogrzeje cie za odpowiednia oplata ojciec rydzyk... rofl rofl Upiorne masz poczucie humoru, moja droga... Nie ze mna te numery, ja nie poznanski slowik razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 17, 2006 9:28 am
Iael Lucjusz moze to chodzi o to ze niewidac cie spod tego wszystkiego wink a tak pozatym ja musze miec chyba jakis specjalny wykrywacz bo ja cie widze... musze isc do okulisty hehehehe XD To cud, cud, ozdrowialam! (Ja tez go widze :XP smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 17, 2006 9:29 am
Ilraeth Lucjusz na moje pracki nie ma co patrzec niestety powiem to szczeze sa beznadziejne a wszystko zwakle na skaner bo porobil jakies szare plamy i moje rysunki wygladaja jak bym je wlekla po ziemi i maczala uprzednio w blocie crying stare crying Oj nie marudź, tylko podaj linka wink sama tego chcialas http://ishtar99.deviantart.com/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 17, 2006 9:30 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 17, 2006 9:31 am
Ilraeth Iael Lucjusz moze to chodzi o to ze niewidac cie spod tego wszystkiego wink a tak pozatym ja musze miec chyba jakis specjalny wykrywacz bo ja cie widze... musze isc do okulisty hehehehe XD To cud, cud, ozdrowialam! (Ja tez go widze :XP smile ale on nas juz nie widzi crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 17, 2006 9:32 am
Ilraeth Lucjusz Ilraeth A te ktore sie bronia zostana niebawem zywcem rozszarpane przez oszalale babcie... Na sama mysl o tlumach rozwscieczonych, dzikich staruszek robi mi sie zimno... eek oto chodzi bacie robia ze ci zimno ..hehehe ...a potem ogrzeje cie za odpowiednia oplata ojciec rydzyk... rofl rofl Upiorne masz poczucie humoru, moja droga... Nie ze mna te numery, ja nie poznanski slowik razz niestety zawsze takie poczucie chumoru posiadalam twisted hehehe i jeszcze jestem okropna gadula ze ledwo zamna nadazacie cool mam poprostu dzisiaj slowotok...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 17, 2006 9:33 am
witaj kaplanko smile wyczruj mi zdanie sesi biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 17, 2006 9:33 am
Lucjusz sama tego chcialas http://ishtar99.deviantart.com/ Wiedzialam, ze sie tylko krygujesz, kobieto o meskim imieniu wink Wcale nie takie zle te prace jak twierdzisz (podoba mi sie sposob rysowania oczu). Tylko faktycznie skaner masz do niczego.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|