|
|
|
|
Posted: Fri Feb 17, 2006 8:56 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 17, 2006 8:56 am
Ilraeth Pewnosci nie mam, ale istnieje taka mozliwosc - masz w sygnaturce rysunek zrobiony przez moja znajoma z oekaki. ^^ to fajnie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 17, 2006 9:01 am
Aidanna Ilraeth Pewnosci nie mam, ale istnieje taka mozliwosc - masz w sygnaturce rysunek zrobiony przez moja znajoma z oekaki. ^^ to fajnie wink Jakis "zahacznik" na poczatek smile A ty sie moze udzielasz na jakichs "oekakach", czy raczej nie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 17, 2006 9:02 am
prawie same nowe osobowosci xd razz coz za przyplyw ...hehehe
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 17, 2006 9:02 am
Ilraeth Aidanna Ilraeth Pewnosci nie mam, ale istnieje taka mozliwosc - masz w sygnaturce rysunek zrobiony przez moja znajoma z oekaki. ^^ to fajnie wink Jakis "zahacznik" na poczatek smile A ty sie moze udzielasz na jakichs "oekakach", czy raczej nie? deviantart xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 17, 2006 9:04 am
a co sie stalo ze starymi zostali wymordowani ninja xd i tylko nieliczni jeszcze zyja hehehe
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 17, 2006 9:05 am
Lucjusz a co sie stalo ze starymi zostali wymordowani ninja xd i tylko nieliczni jeszcze zyja hehehe buech XD niektorzy sie czaja, a niektorzy nie sa zauwazani T-T
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 17, 2006 9:07 am
Lucjusz a co sie stalo ze starymi zostali wymordowani ninja xd i tylko nieliczni jeszcze zyja hehehe Opcja pierwsza. Kazda rewolucja pociaga za soba takie ryzyko wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 17, 2006 9:07 am
Aidanna Ilraeth wink Jakis "zahacznik" na poczatek smile A ty sie moze udzielasz na jakichs "oekakach", czy raczej nie? deviantart xp Cos podobnego, ja tez razz Masz tam taka sama nazwe konta, jak tu?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 17, 2006 9:08 am
Iael Lucjusz a co sie stalo ze starymi zostali wymordowani ninja xd i tylko nieliczni jeszcze zyja hehehe buech XD niektorzy sie czaja, a niektorzy nie sa zauwazani T-T czyli byla rewolucja a ja ja przegapilam crying wczesniej starzy bywalcy nie zauwazali nowych a teraz jest odwrotnie... whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 17, 2006 9:09 am
Ilraeth Aidanna Ilraeth wink Jakis "zahacznik" na poczatek smile A ty sie moze udzielasz na jakichs "oekakach", czy raczej nie? deviantart xp Cos podobnego, ja tez razz Masz tam taka sama nazwe konta, jak tu? i ja tez...hehehe tu wiekszosc chyba na deviancie cos ma...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 17, 2006 9:10 am
Lucjusz Iael Lucjusz a co sie stalo ze starymi zostali wymordowani ninja xd i tylko nieliczni jeszcze zyja hehehe buech XD niektorzy sie czaja, a niektorzy nie sa zauwazani T-T czyli byla rewolucja a ja ja przegapilam crying wczesniej starzy bywalcy nie zauwazali nowych a teraz jest odwrotnie... whee jezeli chodzi o mnie to nikt mnie nie zauwaza T-T
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 17, 2006 9:10 am
Iael Lucjusz a co sie stalo ze starymi zostali wymordowani ninja xd i tylko nieliczni jeszcze zyja hehehe buech XD niektorzy sie czaja, a niektorzy nie sa zauwazani T-T Tak zwany n00b revenge! mad P:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 17, 2006 9:11 am
Lucjusz Ilraeth Aidanna Ilraeth wink Jakis "zahacznik" na poczatek smile A ty sie moze udzielasz na jakichs "oekakach", czy raczej nie? deviantart xp Cos podobnego, ja tez razz Masz tam taka sama nazwe konta, jak tu? i ja tez...hehehe tu wiekszosc chyba na deviancie cos ma... Zaczynam wierzyc, ze deviant to jakas tajna organizacja ogarniajaca powoli i niepostrzezenie caly swiat wink Troche mi pewnie czasu zajmie w takim razie podgladanie "konkurencji" smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 17, 2006 9:13 am
Iael Lucjusz Iael Lucjusz a co sie stalo ze starymi zostali wymordowani ninja xd i tylko nieliczni jeszcze zyja hehehe buech XD niektorzy sie czaja, a niektorzy nie sa zauwazani T-T czyli byla rewolucja a ja ja przegapilam crying wczesniej starzy bywalcy nie zauwazali nowych a teraz jest odwrotnie... whee jezeli chodzi o mnie to nikt mnie nie zauwaza T-T moze to chodzi o to ze niewidac cie spod tego wszystkiego wink a tak pozatym ja musze miec chyba jakis specjalny wykrywacz bo ja cie widze... musze isc do okulisty hehehehe
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|