|
|
|
|
Posted: Fri Feb 17, 2006 8:31 am
Nightcatt Autark renge_karen Siemanko ludziczki biggrin ^^ witam nie mam juz kota xp typowy samiec nowa kobieta usmiech na twarzy scream ja tylko jezyk wystawilem crying ide sie w sobie zamknac *zamyka sie w sobie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 17, 2006 8:32 am
Autark Nightcatt Autark renge_karen Siemanko ludziczki biggrin ^^ witam nie mam juz kota xp typowy samiec nowa kobieta usmiech na twarzy scream ja tylko jezyk wystawilem crying ide sie w sobie zamknac *zamyka sie w sobie* *siada na nim*no to *rozglada*przydałby sie jakis pan do "orzyjacielskiego"buziaka scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 17, 2006 8:33 am
Ilraeth A ile ci jeszcze potrzeba? Bo mam "kilka", a raczej watpie, czy bede z nich korzystac. Chyba 50 000 ticketow potrzebuje xd Ja znikam na troche komp mi zaczyna wariowac i nie wiem czemu Papatki 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 17, 2006 8:34 am
Nightcatt *siada na nim*no to *rozglada*przydałby sie jakis pan do "orzyjacielskiego"buziaka scream *zamyka sie w sobie jeszcze bardziej*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 17, 2006 8:36 am
Nightcatt Autark renge_karen Siemanko ludziczki biggrin ^^ witam nie mam juz kota xp typowy samiec nowa kobieta usmiech na twarzy scream jaka nowa... ja tu dlugo jestem xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 17, 2006 8:37 am
Aidanna Nightcatt Autark renge_karen Siemanko ludziczki biggrin ^^ witam nie mam juz kota xp typowy samiec nowa kobieta usmiech na twarzy scream jaka nowa... ja tu dlugo jestem xd toz to nie o Ciebie chodzi xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 17, 2006 8:38 am
Autark renge_karen Siemanko ludziczki biggrin ^^ witam nie mam juz kota xp BUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!
Wszystkie rzes zezarł??? crying załamka crying cry
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 17, 2006 8:39 am
Nightcatt Aidanna Nightcatt Autark renge_karen Siemanko ludziczki biggrin ^^ witam nie mam juz kota xp typowy samiec nowa kobieta usmiech na twarzy scream jaka nowa... ja tu dlugo jestem xd toz to nie o Ciebie chodzi xd a myslalam ze ja xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 17, 2006 8:39 am
Sei chan Ilraeth A ile ci jeszcze potrzeba? Bo mam "kilka", a raczej watpie, czy bede z nich korzystac. Chyba 50 000 ticketow potrzebuje xd Ja znikam na troche komp mi zaczyna wariowac i nie wiem czemu Papatki 4laugh Oup... Haha... No coz, jak to mowia, "grosik do grosika". Jesli mialabys jednak chec na moje 165 bodajze ticketow to poslij mi PMa i jakis transfer sie opchnie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 17, 2006 8:41 am
Nightcatt Aidanna Nightcatt Autark renge_karen Siemanko ludziczki biggrin ^^ witam nie mam juz kota xp typowy samiec nowa kobieta usmiech na twarzy scream jaka nowa... ja tu dlugo jestem xd toz to nie o Ciebie chodzi xd Co że niby mi tu wyjezdzasz ze ja nowa i ciesze pyska do wszystkich??? Och rzebys sie tylko nie pomyliła co do mojego wesołego humorku :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 17, 2006 8:42 am
A w ogole to jestem niewychowanym chamem z miasta stolecznego, bo sie powinnam przywitac. Czesc i czolem smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 17, 2006 8:43 am
Ilraeth Sei chan Ilraeth A ile ci jeszcze potrzeba? Bo mam "kilka", a raczej watpie, czy bede z nich korzystac. Chyba 50 000 ticketow potrzebuje xd Ja znikam na troche komp mi zaczyna wariowac i nie wiem czemu Papatki 4laugh Oup... Haha... No coz, jak to mowia, "grosik do grosika". Jesli mialabys jednak chec na moje 165 bodajze ticketow to poslij mi PMa i jakis transfer sie opchnie. ja Cie znam?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 17, 2006 8:46 am
Pewnosci nie mam, ale istnieje taka mozliwosc - masz w sygnaturce rysunek zrobiony przez moja znajoma z oekaki.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 17, 2006 8:51 am