|
|
|
|
Posted: Fri Feb 17, 2006 8:00 am
Nightcatt Autark Aidanna Nightcatt buzi nie dostalam dawno sad *skacze na nia i daje buzi w polika* xd ale ja to mialem zrobic sad ojej to daj a nie sie smucisz stare *daje buziaka*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna nieee xd bo nie wiem czy wolno mi mowic ninja xd to na ucho mow xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Autark Aidanna Nightcatt buzi nie dostalam dawno sad *skacze na nia i daje buzi w polika* xd ale ja to mialem zrobic sad *rozrzuca wszedzie kwiaty* trzeba byc szybszym rofl *caluje go w polika* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 17, 2006 8:01 am
Aidanna nieee xd bo nie wiem czy wolno mi mowic ninja xd my pozwalamy 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 17, 2006 8:01 am
Nightcatt Aidanna nieee xd bo nie wiem czy wolno mi mowic ninja xd to na ucho mow xd ni! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 17, 2006 8:02 am
Aidanna *rozrzuca wszedzie kwiaty* trzeba byc szybszym rofl *caluje go w polika* xd oslinilas mnie xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 17, 2006 8:03 am
Autark Aidanna *rozrzuca wszedzie kwiaty* trzeba byc szybszym rofl *caluje go w polika* xd oslinilas mnie xp to sie ciesz 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 17, 2006 8:05 am
Autark Aidanna *rozrzuca wszedzie kwiaty* trzeba byc szybszym rofl *caluje go w polika* xd oslinilas mnie xp trudno xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 17, 2006 8:08 am
Nightcatt Autark Aidanna *rozrzuca wszedzie kwiaty* trzeba byc szybszym rofl *caluje go w polika* xd oslinilas mnie xp to sie ciesz 4laugh a co, tez chcesz mnie oslinic?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 17, 2006 8:08 am
Autark Nightcatt Autark Aidanna *rozrzuca wszedzie kwiaty* trzeba byc szybszym rofl *caluje go w polika* xd oslinilas mnie xp to sie ciesz 4laugh a co, tez chcesz mnie oslinic? ja nie widzialam tego ze caluja Cie inne *zamyka oczy i chowa sie w kacie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 17, 2006 8:10 am
Nightcatt ja nie widzialam tego ze caluja Cie inne *zamyka oczy i chowa sie w kacie* to dopiero zazdrosc xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 17, 2006 8:11 am
Nightcatt Autark Nightcatt Autark Aidanna *rozrzuca wszedzie kwiaty* trzeba byc szybszym rofl *caluje go w polika* xd oslinilas mnie xp to sie ciesz 4laugh a co, tez chcesz mnie oslinic? ja nie widzialam tego ze caluja Cie inne *zamyka oczy i chowa sie w kacie* ale to bylo tylko przyjacielskie buzi ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 17, 2006 8:11 am
Aidanna Autark Aidanna *rozrzuca wszedzie kwiaty* trzeba byc szybszym rofl *caluje go w polika* xd oslinilas mnie xp trudno xd kradnie kwiatka xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 17, 2006 8:13 am