|
|
|
|
Posted: Fri Feb 17, 2006 7:51 am
Aidanna *podbiega do niej i daje kwiatka* jestem dziecko kwiat xd a z czego Ty sie tak cieszysz? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 17, 2006 7:52 am
Nightcatt Aidanna *podbiega do niej i daje kwiatka* jestem dziecko kwiat xd a z czego Ty sie tak cieszysz? xd bo mam powody 4laugh heart heart heart heart heart 4laugh ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna mrgreen a ja sie cieszu strasznie mrgreen ale czemu?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 17, 2006 7:53 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 17, 2006 7:53 am
Autark Aidanna mrgreen a ja sie cieszu strasznie mrgreen ale czemu? bo tak xd moja slodka tajemnica heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 17, 2006 7:54 am
Aidanna *podbiega do niej i daje kwiatka* jestem dziecko kwiat xd jaaaaaciieeeee xd miło mi xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 17, 2006 7:54 am
Aidanna Nightcatt Aidanna *podbiega do niej i daje kwiatka* jestem dziecko kwiat xd a z czego Ty sie tak cieszysz? xd bo mam powody 4laugh heart heart heart heart heart 4laugh ninja miłosc rozumiem to cieszymy sie z Toba whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 17, 2006 7:55 am
Autark Aidanna mrgreen a ja sie cieszu strasznie mrgreen ale czemu? buzi nie dostalam dawno sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 17, 2006 7:55 am
Nightcatt Aidanna Nightcatt Aidanna *podbiega do niej i daje kwiatka* jestem dziecko kwiat xd a z czego Ty sie tak cieszysz? xd bo mam powody 4laugh heart heart heart heart heart 4laugh ninja miłosc rozumiem to cieszymy sie z Toba whee juz jutro rofl 4laugh heart 4laugh heart dobra... *wdech wydech* wiecej nie powiem ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 17, 2006 7:57 am
Nightcatt Autark Aidanna mrgreen a ja sie cieszu strasznie mrgreen ale czemu? buzi nie dostalam dawno sad *skacze na nia i daje buzi w polika* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 17, 2006 7:57 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 17, 2006 7:59 am
Aidanna Nightcatt buzi nie dostalam dawno sad *skacze na nia i daje buzi w polika* xd ale ja to mialem zrobic sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
nieee xd bo nie wiem czy wolno mi mowic ninja xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Autark Aidanna Nightcatt buzi nie dostalam dawno sad *skacze na nia i daje buzi w polika* xd ale ja to mialem zrobic sad ojej to daj a nie sie smucisz stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|