|
|
|
|
Posted: Fri Feb 17, 2006 6:01 am
Autark Aidanna *robi wygibasy jak czirliderka* K I M A! daj zdjecia! rofl *gapi sie na czirliderke jak to kazdy kibic sportowy* K I M A whee wolnosc milosc i pokuj... dziecie kwiat jestem... nic co ludzkie nie jest mo obce rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 17, 2006 6:01 am
Aidanna *skacze na niego i przytula* SNAAJPER! ale Cie dawno tu niebylo rofl 4laugh Aż przedwczoraj xd No witam witam whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 17, 2006 6:02 am
Kimagure-chan Aidanna *robi wygibasy jak czirliderka* K I M A! daj zdjecia! rofl nie xd oj ale czemu... crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 17, 2006 6:04 am
Sir_Snajper Aidanna *skacze na niego i przytula* SNAAJPER! ale Cie dawno tu niebylo rofl 4laugh Aż przedwczoraj xd No witam witam whee ja Cie niewidzialam xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 17, 2006 6:05 am
lepiej mi w stroju misia? confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 17, 2006 6:05 am
Aidanna Sir_Snajper Aidanna *skacze na niego i przytula* SNAAJPER! ale Cie dawno tu niebylo rofl 4laugh Aż przedwczoraj xd No witam witam whee ja Cie niewidzialam xp Ponieważ byłem rano, koło 9.. a sorki, to było przedwczoraj xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 17, 2006 6:10 am
Autark lepiej mi w stroju misia? confused nikt mnie juz nie kocha sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 17, 2006 6:10 am
Autark lepiej mi w stroju misia? confused hmm... w tym i tym slodko wygladasz xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 17, 2006 6:12 am
Autark Autark lepiej mi w stroju misia? confused nikt mnie juz nie kocha sweatdrop *wyciaga lapki do przodu* no choc... ciocia Rodzyn przytuli xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 17, 2006 6:13 am
Aidanna Autark Autark lepiej mi w stroju misia? confused nikt mnie juz nie kocha sweatdrop *wyciaga lapki do przodu* no choc... ciocia Rodzyn przytuli xd dobzie redface *gryzie sie w lapke* nie, nie jestem slodki xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 17, 2006 6:15 am
Autark Aidanna Autark Autark lepiej mi w stroju misia? confused nikt mnie juz nie kocha sweatdrop *wyciaga lapki do przodu* no choc... ciocia Rodzyn przytuli xd dobzie redface *gryzie sie w lapke* nie, nie jestem slodki xp co sie gryziesz masochosto ty xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 17, 2006 6:17 am
Aidanna co sie gryziesz masochosto ty xd glodny jestem i powiedzialas ze jestem slodki crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 17, 2006 6:19 am
Autark Aidanna co sie gryziesz masochosto ty xd glodny jestem i powiedzialas ze jestem slodki crying no masz pudelko czekoladek to sobie je zjedz xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 17, 2006 6:27 am
Aidanna Autark Aidanna co sie gryziesz masochosto ty xd glodny jestem i powiedzialas ze jestem slodki crying no masz pudelko czekoladek to sobie je zjedz xd ale juz jest puste ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 17, 2006 6:28 am
Autark Aidanna Autark Aidanna co sie gryziesz masochosto ty xd glodny jestem i powiedzialas ze jestem slodki crying no masz pudelko czekoladek to sobie je zjedz xd ale juz jest puste ninja no to juz ne moj problem rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|