|
|
|
|
Posted: Fri Feb 17, 2006 5:23 am
Autark Aidanna i co tam u Ciebie? ja to normalnie mialam sprawdzian z polaka... temat przewodni... sztuka wspolczesna... byl test o rozprawka to ja ja na dwie strony czuli na maksimum a chcialam wiecej ale noepzowololi crying ja tam zaczynam dwudniowe ferie whee niedobre ludziki w tej szkole xd ludziki w szkole zawsze niedobre xp ale masz slodkiego sigga 4laugh heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 17, 2006 5:24 am
(czemu nie moge naprawic linka?) Tez lubie tego kotka mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 17, 2006 5:27 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 17, 2006 5:31 am
lol razz P mam moje zdjecia na kompie xp fuuj...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 17, 2006 5:33 am
nie, kolezanki, ja nie potrafie rysowac crying czemu u Ciebie dziala link a u mnie jest tylko napis?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 17, 2006 5:36 am
Kimagure-chan lol razz P mam moje zdjecia na kompie xp fuuj... POKOJ MILOSC I WOLNOSC... dziiecie kwiat jestem xd pokaz zdjecia 3nodding Autark... jak mi sie pokzauje... quota trzeba zrobic do guzik bezie a link do strony sobie skopiowalam xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 17, 2006 5:39 am
Aidanna Kimagure-chan lol razz P mam moje zdjecia na kompie xp fuuj... POKOJ MILOSC I WOLNOSC... dziiecie kwiat jestem xd pokaz zdjecia 3nodding Autark... jak mi sie pokzauje... quota trzeba zrobic do guzik bezie a link do strony sobie skopiowalam xp czemu tak dziwnie confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 17, 2006 5:39 am
Aidanna Kimagure-chan lol razz P mam moje zdjecia na kompie xp fuuj... POKOJ MILOSC I WOLNOSC... dziiecie kwiat jestem xd pokaz zdjecia 3nodding Autark... jak mi sie pokzauje... quota trzeba zrobic do guzik bezie a link do strony sobie skopiowalam xp niet! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 17, 2006 5:42 am
Autark Aidanna Kimagure-chan lol razz P mam moje zdjecia na kompie xp fuuj... POKOJ MILOSC I WOLNOSC... dziiecie kwiat jestem xd pokaz zdjecia 3nodding Autark... jak mi sie pokzauje... quota trzeba zrobic do guzik bezie a link do strony sobie skopiowalam xp czemu tak dziwnie confused nie wiem... ale tak jest i juz.. oj Kima pokaz... xD jak sie wstydasz to wyslij mi PM xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 17, 2006 5:46 am
Aidanna oj Kima pokaz... xD jak sie wstydasz to wyslij mi PM xd no wlasnie, wyslij nam na PM'ki 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 17, 2006 5:54 am
*robi wygibasy jak czirliderka* K I M A! daj zdjecia! rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 17, 2006 5:55 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 17, 2006 5:58 am
Aidanna *robi wygibasy jak czirliderka* K I M A! daj zdjecia! rofl *gapi sie na czirliderke jak to kazdy kibic sportowy* K I M A whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 17, 2006 5:59 am