|
|
|
|
Posted: Thu Feb 16, 2006 1:21 pm
Delein *nalwea mu do kieliszka* *sobie nalewa miodku* Twoje zdrowie 3nodding a ja tez moge z wami swietowac?? heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 16, 2006 1:22 pm
Delein *nalwea mu do kieliszka* *sobie nalewa miodku* Twoje zdrowie 3nodding ...Ahoj, dzięki. ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 16, 2006 1:23 pm
Marlly Delein *nalwea mu do kieliszka* *sobie nalewa miodku* Twoje zdrowie 3nodding a ja tez moge z wami swietowac?? heart ...Zapraszamy.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 16, 2006 1:23 pm
Marlly *wychyla glowke...* gdzie ty mnie zabierasz?? xd eek xp nie marudz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 16, 2006 1:24 pm
Delein pafnuc Delein pafnuc El-P [Fantastic Damage #06] Delorian [5:34]smutne.. Jak smutne, to na maila prosze heart Dobranoc Kaplanka :] nie pisalem o kawalku... Ah so...no to nie wysylaj... A o czym w takim razie? nie dowiedzialem sie czy rodzyn zaciska uda jak szczytuje... mnie tu nie ma... Jahbless
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 16, 2006 1:24 pm
...A powiedzcie mi taką rzecz: ...Czy ktoś z Was ma domek w Gaia Towns?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 16, 2006 1:25 pm
*wylazi z kubeczka* mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 16, 2006 1:26 pm
pafnuc Delein pafnuc Delein pafnuc El-P [Fantastic Damage #06] Delorian [5:34]smutne.. Jak smutne, to na maila prosze heart Dobranoc Kaplanka :] nie pisalem o kawalku... Ah so...no to nie wysylaj... A o czym w takim razie? nie dowiedzialem sie czy rodzyn zaciska uda jak szczytuje... mnie tu nie ma... Jahbless a w leb chcesz... xd taak wiem juz mialo mnie nie byc rofl xp PA ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 16, 2006 1:27 pm
RUFUS.ABBYSINIAN ...A powiedzcie mi taką rzecz: ...Czy ktoś z Was ma domek w Gaia Towns? ja... mam zamiar kupic mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 16, 2006 1:28 pm
RUFUS.ABBYSINIAN ...A powiedzcie mi taką rzecz: ...Czy ktoś z Was ma domek w Gaia Towns? Zaiste mam ja :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 16, 2006 1:31 pm
Marlly RUFUS.ABBYSINIAN ...A powiedzcie mi taką rzecz: ...Czy ktoś z Was ma domek w Gaia Towns? ja... mam zamiar kupic mrgreen ...Chwila. ...Bo ja mam domek i z tego co pamiętam, to był darmowy. ...I postawienie go w Towns też.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 16, 2006 1:32 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 16, 2006 1:32 pm
RUFUS.ABBYSINIAN Marlly RUFUS.ABBYSINIAN ...A powiedzcie mi taką rzecz: ...Czy ktoś z Was ma domek w Gaia Towns? ja... mam zamiar kupic mrgreen ...Chwila. ...Bo ja mam domek i z tego co pamiętam, to był darmowy. ...I postawienie go w Towns też. hmmm... to nie wiem mi emus mowila ze 1000g kosztuje
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 16, 2006 1:33 pm
RUFUS.ABBYSINIAN Marlly RUFUS.ABBYSINIAN ...A powiedzcie mi taką rzecz: ...Czy ktoś z Was ma domek w Gaia Towns? ja... mam zamiar kupic mrgreen ...Chwila. ...Bo ja mam domek i z tego co pamiętam, to był darmowy. ...I postawienie go w Towns też. To bylo jeszcze, jak byla stara wersja townsow...teraz jest nowa i trza kupic...od poczatku to zapowiadali...chyab o to chodzi, jezeli sie nei myle.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 16, 2006 1:35 pm
Delein To bylo jeszcze, jak byla stara wersja townsow...teraz jest nowa i trza kupic...od poczatku to zapowiadali...chyab o to chodzi, jezeli sie nei myle. no no
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|