|
|
|
|
Posted: Thu Feb 16, 2006 1:00 pm
RUFUS.ABBYSINIAN Delein *^^* Witaj Rufusie :] Wywolalam wilka z lasu wink ...Usłyszałem Wasze wołanie, oto i jestem. ...I tak się nawet składa, że dziś mam urodziny. ninja Trzecia osoba z POGG ma dzisiaj urodziny confused Ok, najlepszego.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 16, 2006 1:01 pm
Martines.PL 666whore666 Autark 666whore666: ponoc jestem gupek, ale ponoc to dobrze, tak mi Yuki powiedziala whee rofl no to jest nas coraz wiecej autark ile to juz nas bedzie ja ty ona loki kto jeszcze sie lapie ? Ona nie jest z naszego akademika xp wiec sie nie liczy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 16, 2006 1:02 pm
Martines.PL 666whore666 Autark 666whore666: ponoc jestem gupek, ale ponoc to dobrze, tak mi Yuki powiedziala whee rofl no to jest nas coraz wiecej autark ile to juz nas bedzie ja ty ona loki kto jeszcze sie lapie ? oj chyba cos mi sie popieprzylo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 16, 2006 1:04 pm
...@Autark - Trzecia, ale the best of the best of the best, nie? ... ...@Delein - A co mielibyśmy pić?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 16, 2006 1:05 pm
Delein Oj watpie...ekipa do zabijania szczurow gigantow byla tylko jedna XD Dokladnie...nie ma ludzi...V.v.. Aj no, to na pewno biggrin Nie watpie. Ale mysle, ze tez moze byc fajnie, wystarczy tylko chciec. Wiem, ze niektorych rzeczy zniesc sie nie da.... wink Ale marudzeniem nic nie zmienimy, prawda? W kazdym razie ja tam sie ciesze, ze jestem na Gildii. mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 16, 2006 1:05 pm
RUFUS.ABBYSINIAN Delein *^^* Witaj Rufusie :] Wywolalam wilka z lasu wink ...Usłyszałem Wasze wołanie, oto i jestem. ...I tak się nawet składa, że dziś mam urodziny. ninja exclaim exclaim exclaim PLUMOS Z CALEGO SERDUCHA heart heart heart a tu masz takie o ... i wypelnij je wedle wlasnego uznania mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 16, 2006 1:07 pm
RUFUS.ABBYSINIAN ...@Autark - Trzecia, ale the best of the best of the best, nie? ... ...@Delein - A co mielibyśmy pić? Miod pitny? Piwko? winko? Szampana? Kaplanka- pewno, aj tez sie ciesze...sentyment, te sprawy wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
A ja Uciekam ale pewnie znowu sie bede przez jakis tydzien pojawial czesciej
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kaplanka Meteorytu Aj no, to na pewno biggrin Nie watpie. Ale mysle, ze tez moze byc fajnie, wystarczy tylko chciec. Wiem, ze niektorych rzeczy zniesc sie nie da.... wink Ale marudzeniem nic nie zmienimy, prawda? W kazdym razie ja tam sie ciesze, ze jestem na Gildii. mrgreen no pewnie mrgreen heart xd porywa ja w szalony taniec whee niech ktos wlaczy muzyczke heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 16, 2006 1:08 pm
Delein Miod pitny? Piwko? winko? Szampana? Kaplanka- pewno, aj tez sie ciesze...sentyment, te sprawy wink mioood *tajemnicze blyski w oczach*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 16, 2006 1:09 pm
no dobra kochani... Rodzyn idzie spac bo jutro o 6 wstac musi crying xd
Dobranoc wszystkim heart 4laugh wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Telandrel A ja Uciekam ale pewnie znowu sie bede przez jakis tydzien pojawial czesciej Zatem zegnam Pana...do rychlego zobaczenia 3nodding dobranoc Aid!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|