|
|
|
|
Posted: Thu Feb 16, 2006 12:56 pm
Aidanna ze ja zemdleje czy on? ninja ty tez mozesz jak chcesz mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 16, 2006 12:57 pm
Marlly Autark a co zboczonego chcesz mi zrobic? redface O.o hmmm... mozemy Cie zgwalcic i porzucic w lesie twisted 4laugh xd Nie xp w lesie jest zimno, ja nie lubie jak jest zimno xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna Sei chan Ja znikam brat chce isc spac xp kurcze czemu komp nie moze stac u mnie w pokoju xp Papatki 4laugh papa Sei heart 4laugh *macha lapkami we wszystki strony* *macha razem z nia* mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
666whore666 Aidanna whore i martines!!! uwazajcie na quuuuooootyyyy!!! domokun scream a zaciskasz uda gdy szczytujesz? mrgreen Bogowie, chroncie mnie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 16, 2006 12:58 pm
666whore666 Aidanna whore i martines!!! uwazajcie na quuuuooootyyyy!!! domokun scream a zaciskasz uda gdy szczytujesz? mrgreen stare nie no na serio... mozecie za to wyleciec... regulamin sie czyta... rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein *^^* Witaj Rufusie :] Wywolalam wilka z lasu wink ...Usłyszałem Wasze wołanie, oto i jestem. ...I tak się nawet składa, że dziś mam urodziny. ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein 666whore666 Aidanna whore i martines!!! uwazajcie na quuuuooootyyyy!!! domokun scream a zaciskasz uda gdy szczytujesz? mrgreen Bogowie, chroncie mnie... tez cie kocham xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 16, 2006 12:59 pm
Marlly Aidanna ze ja zemdleje czy on? ninja ty tez mozesz jak chcesz mrgreen a nie to ja wole jednak nie... podziekuje xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
666whore666 Autark 666whore666: ponoc jestem gupek, ale ponoc to dobrze, tak mi Yuki powiedziala whee rofl dziekuje whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein Kaplanka Meteorytu Delein Sei chan Delein I bylo polowanie na szczury giganty XD *podrzuca Kaplance miodek trojniak* I pajaki ze strychu xd Trzeba znowu zrobic jakas taka akcje xd Ech..z kim powiedz mi z kim...gdzie jest rufus i jest rozbrajajacy cynizm? gdzie opcy i jego "iii?", gdzie point ze swoja maszynera? A leth i jej atak rozu? Karinka z niekonczaca sie lampka wina? Ech... gonk Jak sie chce, to sie da... Ale faktycznie, jak ja przyszlam na Gildie to jeszcze tez bylo inaczej. Jakos tak... No nie wiem, po prostu inaczej. mrgreen To, co mnie najbardziej boli, to wlasnie to, na co Aidanna zwrocila uwage - ze coraz czesciej na Gildii w ogole nie ma ludzie. To jest bolesne. Oj watpie...ekipa do zabijania szczurow gigantow byla tylko jedna XD Dokladnie...nie ma ludzi...V.v.. bo... kiedys to byly czasy... ehhh... sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna 666whore666 Aidanna whore i martines!!! uwazajcie na quuuuooootyyyy!!! domokun scream a zaciskasz uda gdy szczytujesz? mrgreen stare nie no na serio... mozecie za to wyleciec... regulamin sie czyta... rolleyes wiem wiem mala juz nie monce mykam do swojej roboty ciał
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 16, 2006 1:00 pm
Autark Nie xp w lesie jest zimno, ja nie lubie jak jest zimno xp to wywieziemy Cie na plaze gdzies na bahamcach heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
RUFUS.ABBYSINIAN Delein *^^* Witaj Rufusie :] Wywolalam wilka z lasu wink ...Usłyszałem Wasze wołanie, oto i jestem. ...I tak się nawet składa, że dziś mam urodziny. ninja uooo... to tak jak Jaswinder xd wszystkiego najlepszego 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
666whore666 Autark 666whore666: ponoc jestem gupek, ale ponoc to dobrze, tak mi Yuki powiedziala whee rofl no to jest nas coraz wiecej autark ile to juz nas bedzie ja ty ona loki kto jeszcze sie lapie ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
RUFUS.ABBYSINIAN Delein *^^* Witaj Rufusie :] Wywolalam wilka z lasu wink ...Usłyszałem Wasze wołanie, oto i jestem. ...I tak się nawet składa, że dziś mam urodziny. ninja Wszystkiego naj :] Wiem, ze nie lubisz, jak ktos sie rozpastwia, ale naprawde, wiesz, ze zycie Ci wszystkiego, co najlepsze z calego serca...i wiecej radosci w zyciu :] Wypijemy? Whore- no tak sie sklada, ze ja ciebie nie kocham, wiec jestes skazana na milosc platoniczna.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|