|
|
|
|
Posted: Thu Feb 16, 2006 12:52 pm
Delein Ech..z kim powiedz mi z kim...gdzie jest rufus i jest rozbrajajacy cynizm? gdzie opcy i jego "iii?", gdzie point ze swoja maszynera? A leth i jej atak rozu? Karinka z niekonczaca sie lampka wina? Ech... gonk *pociesza* nam tez ich tu brakuje...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja znikam brat chce isc spac xp kurcze czemu komp nie moze stac u mnie w pokoju xp
Papatki 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Martines.PL 666whore666 Martines.PL 666whore666 Martines.PL jeszcze chwilke zostan plis plis a czemu? confused bo ja ciebie prosze glupie uzasadnienie xp takie sa najlepsze ide bo nie masz mi nic interesujacego do zaoferowania xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Marlly Aidanna Autark wylaz nooo... my chcemy Cie tylko pomeczyc trocszku 4laugh jak zemdlejesz twisted to wykroimy twoje wnetrznosci i przedamy je na czarnym rynku twisted a jak nie zemdlejesz to sie jeszcze cos wykombinuje cool xd ze ja zemdleje czy on? ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 16, 2006 12:53 pm
666whore666 Autark 666whore666 Martines.PL jeszcze chwilke zostan plis plis a czemu? confused sama jestes dzieciak xp *zacyna gonic swoj ogonek* zabawny i dziwny typiaz z ciebie dziwny to dlamnie najewiekszy komplement
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 16, 2006 12:54 pm
Kaplanka Meteorytu Delein Sei chan Delein I bylo polowanie na szczury giganty XD *podrzuca Kaplance miodek trojniak* I pajaki ze strychu xd Trzeba znowu zrobic jakas taka akcje xd Ech..z kim powiedz mi z kim...gdzie jest rufus i jest rozbrajajacy cynizm? gdzie opcy i jego "iii?", gdzie point ze swoja maszynera? A leth i jej atak rozu? Karinka z niekonczaca sie lampka wina? Ech... gonk Jak sie chce, to sie da... Ale faktycznie, jak ja przyszlam na Gildie to jeszcze tez bylo inaczej. Jakos tak... No nie wiem, po prostu inaczej. mrgreen To, co mnie najbardziej boli, to wlasnie to, na co Aidanna zwrocila uwage - ze coraz czesciej na Gildii w ogole nie ma ludzie. To jest bolesne. Oj watpie...ekipa do zabijania szczurow gigantow byla tylko jedna XD Dokladnie...nie ma ludzi...V.v..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan Tee*wyrywa mu trujzab i lapie za noge*No chodz tu twisted mamo ja nie chce xp 666whore666: ponoc jestem gupek, ale ponoc to dobrze, tak mi Yuki powiedziala whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Autark a co zboczonego chcesz mi zrobic? redface O.o hmmm... mozemy Cie zgwalcic i porzucic w lesie twisted 4laugh xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 16, 2006 12:55 pm
whore i martines!!! uwazajcie na quuuuooootyyyy!!! domokun scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Autark 666whore666: ponoc jestem gupek, ale ponoc to dobrze, tak mi Yuki powiedziala whee rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 16, 2006 12:56 pm
*^^* Witaj Rufusie :] Wywolalam wilka z lasu wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan Ja znikam brat chce isc spac xp kurcze czemu komp nie moze stac u mnie w pokoju xp Papatki 4laugh papa Sei heart 4laugh *macha lapkami we wszystki strony*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna whore i martines!!! uwazajcie na quuuuooootyyyy!!! domokun scream a zaciskasz uda gdy szczytujesz? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|