|
|
|
|
Posted: Thu Feb 16, 2006 12:42 pm
Uch, jak ja nienawidze predkosci mojego neta.... Dajcie cos do picia... smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 16, 2006 12:42 pm
Sei chan I chyba ja tez zalali raz xd *Skrada sie do Autarka* a ja pamietam jak oblewalismy sie fanta... mrgreen i tanczylismy na stolach i woglegoogle...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 16, 2006 12:43 pm
Sei chan Delein Hehe *przypomina sobie jak Point z opcym kiedys wysadzali gildie* I chyba ja tez zalali raz xd *Skrada sie do Autarka* cichutko *oni ciagle patrza* ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kaplanka Meteorytu Uch, jak ja nienawidze predkosci mojego neta.... Dajcie cos do picia... smile a co chcesz?? jest sok... mozna dolac czysta ninja albo jakis inny trunek sobie wybierz... wlasciwie to jest wszystko heart mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan Delein Hehe *przypomina sobie jak Point z opcym kiedys wysadzali gildie* I chyba ja tez zalali raz xd *Skrada sie do Autarka* I bylo polowanie na szczury giganty XD *podrzuca Kaplance miodek trojniak*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 16, 2006 12:44 pm
Aidanna no patrz... uslyszal mnie! *wchodzi na lozko i zaczyna po nim skakac* Sei wlaz pod lozko czy cos xD *Zaglada pod łozko*Siedzi tam twisted *Kłuje Autarka trojzebem*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
666whore666 Autark witaj w klubie wesolych inaczej *podaje lapke* a dziekuje rofl alez prosze whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Marlly Sei chan I chyba ja tez zalali raz xd *Skrada sie do Autarka* a ja pamietam jak oblewalismy sie fanta... mrgreen i tanczylismy na stolach i woglegoogle... a to bylo jak byla szjab na bamboocha xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 16, 2006 12:45 pm
Delein I bylo polowanie na szczury giganty XD *podrzuca Kaplance miodek trojniak* I pajaki ze strychu xd Trzeba znowu zrobic jakas taka akcje xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 16, 2006 12:45 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 16, 2006 12:46 pm
jeszcze chwilke zostan plis plis
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 16, 2006 12:46 pm
Delein Sei chan Delein Hehe *przypomina sobie jak Point z opcym kiedys wysadzali gildie* I chyba ja tez zalali raz xd *Skrada sie do Autarka* I bylo polowanie na szczury giganty XD *podrzuca Kaplance miodek trojniak* Dzieki Marlly za soczek, chetnie skorzystam biggrin I za miodek tez dziekuje, jest dobry na uspokojenie... *wypija duszkiem jedno i drugie* mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 16, 2006 12:47 pm
Sei chan Aidanna no patrz... uslyszal mnie! *wchodzi na lozko i zaczyna po nim skakac* Sei wlaz pod lozko czy cos xD *Zaglada pod łozko*Siedzi tam twisted *Kłuje Autarka trojzebem* Autark wylaz nooo... my chcemy Cie tylko pomeczyc trocszku 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna a to bylo jak byla szjab na bamboocha xd nu nu mrgreen fajnie bylo heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan Delein I bylo polowanie na szczury giganty XD *podrzuca Kaplance miodek trojniak* I pajaki ze strychu xd Trzeba znowu zrobic jakas taka akcje xd Ech..z kim powiedz mi z kim...gdzie jest rufus i jest rozbrajajacy cynizm? gdzie opcy i jego "iii?", gdzie point ze swoja maszynera? A leth i jej atak rozu? Karinka z niekonczaca sie lampka wina? Ech... gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|