|
|
|
|
Posted: Thu Feb 16, 2006 12:33 pm
666whore666 nie, nigdy w zyciu mrgreen czyli trafilem wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 16, 2006 12:33 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 16, 2006 12:34 pm
Delein Nu ja tez...znaczy zagladam codziennie, ale co tu robic, gdy zadne rozmowy powazne sie nie tocza, nie ma na czym oka zawiesic... No tak neutral *Skresla Delein a listy do zlapania* No dobra kto pierwszy chce wyladowac w pokeball question exclaim twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 16, 2006 12:34 pm
Autark 666whore666 nie, nigdy w zyciu mrgreen czyli trafilem wink nie trafiles bo ja wiecznie ze wszystkego sie ciesze... jej to graniczy z choroba psychiczna rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 16, 2006 12:35 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 16, 2006 12:36 pm
Delein Nu ja tez...znaczy zagladam codziennie, ale co tu robic, gdy zadne rozmowy powazne sie nie tocza, nie ma na czym oka zawiesic... *wnosi sok* i czesto jest tu nuuuudno... ludzie powoli traca poczucie humoru... ech...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 16, 2006 12:37 pm
Aidanna to kto bedzie pierwsza ofiara... moze... Autark... ninja O tak twisted Ja ide z tej a ty z drugiej jak go otoczymy bedzie latwiej zlapac twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Marlly Delein Nu ja tez...znaczy zagladam codziennie, ale co tu robic, gdy zadne rozmowy powazne sie nie tocza, nie ma na czym oka zawiesic... *wnosi sok* i czesto jest tu nuuuudno... ludzie powoli traca poczucie humoru... ech... a to wszystko przez radio maryja (nie obrazajac oczywiscie fanow ks. rydzyka) blaugh xd xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 16, 2006 12:38 pm
666whore666 Autark 666whore666 nie, nigdy w zyciu mrgreen czyli trafilem wink nie trafiles bo ja wiecznie ze wszystkego sie ciesze... jej to graniczy z choroba psychiczna rofl witaj w klubie wesolych inaczej *podaje lapke*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 16, 2006 12:39 pm
Sei chan Delein Nu ja tez...znaczy zagladam codziennie, ale co tu robic, gdy zadne rozmowy powazne sie nie tocza, nie ma na czym oka zawiesic... No tak neutral *Skresla Delein a listy do zlapania* No dobra kto pierwszy chce wyladowac w pokeball question exclaim twisted Hehe *przypomina sobie jak Point z opcym kiedys wysadzali gildie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 16, 2006 12:39 pm
Irinn a to wszystko przez radio maryja (nie obrazajac oczywiscie fanow ks. rydzyka) blaugh xd xp moja babcia tego slucha... stare martwie sie o nia crying crying crying zrobia jej pranie mozgu i pewnego dnia mnie nie pozna gonk albo odda im cala emeryture stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 16, 2006 12:40 pm
Delein Hehe *przypomina sobie jak Point z opcym kiedys wysadzali gildie* I chyba ja tez zalali raz xd *Skrada sie do Autarka*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 16, 2006 12:41 pm
Autark 666whore666 Autark 666whore666 nie, nigdy w zyciu mrgreen czyli trafilem wink nie trafiles bo ja wiecznie ze wszystkego sie ciesze... jej to graniczy z choroba psychiczna rofl witaj w klubie wesolych inaczej *podaje lapke* a dziekuje rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|